Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אפשרות שהרכב שלי מושך לחות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , שמתי לב שאני מסיים לעבוד ב שעה 22:00 בערב הרכב מכוסה לחות מטורפת ולעומת זאת רכבים אחרים שחונים חלקם פשוט יבשים לחלוטין , אחת הבעיות שנוצרות זה שעד שמפשיר אדים מאחורה מוריד את הלחות אני מבזבז זמן וגם מסכן את הנהיגה לאחור . וכרגע יש לי פתרון זמני ש אני שם בתא מטען מגב קטן בשביל לנגב את השמשה האחורית .

האם לחות קשורה לוואקס או אוטם צבע ?

ואני חונה תחת כיפת הירח בעבודה .

תודה

HYUNDAI - Always there for you .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נורמלי לחלוטין. אלה שחונים לידך ואין עליהם לחות נמצאים שם פחות זמן, זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נורמלי לחלוטין. אלה שחונים לידך ואין עליהם לחות נמצאים שם פחות זמן, זה הכל.

זה די סביר כי אני חונה שם 8 שעות .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

נוצר על הרכב שלך טל, כשאתה מחנה את הרכב זה שעות חמות יותר ביחס לשעה בה אתה עוזב את המשרד, תוסיף לזה שכשאתה מחנה את הרכב כל החלק הקדמי חם מהמנוע, לאט לאט הטמפ' החיצונית יורדת, כל העסק מתקרר ונוצרת לך שכבת טל על הרכב.

יש דרכים להפחית את התופעה (למשל וקס או אוטם שדוחים מים) אבל נראה לי שמיותר להתעסק בזה.

כן הייתי משקיע על חומר ניקוי חלונות דוחה מים מחברה טובה שיסייע לשמור את השמשות יבשות יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפני כשנה בדיוק הייתי עובד גם בדיוק עד 10 בערב, זה היה בדיוק החודשים האלה ולקח לי מספר דקות לפני שהייתי מתחיל בנסיעה,כי פשוט לא ראיתי כלום, חשבתי שאני עושה משהו לא בסדר וזה קורה דווקא אצלי ברכב,אבל איכשהו הבנתי שזה נורמלי.

אז פעם הבאה אל תתחיל נסיעה ותן כמה שניות למפשיר לעבוד,הלחות עפה מהר,אולי פחות מהר מהחלק האחורי אבל עדיין זה לא משהו שלוקח יותר מדי זמן.

Miata ND2

• תוכן חדש...