Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצה שלדה - פונטו ספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופציה אחרת מעניינת לא פחות, תגידו לי אתם מה שווה יותר בדיקה -

האופציה הנוספת היא פונטו ספייס 2001 יד 3, 158K ק"מ, ידנית SX, מטופלת במורשה עם קבלות. המוכר טוען שהמצב המכני של הרכב טוב מאד ביחס לגילו, בעיקר המנוע והגיר. המחיר שהוא דורש נמוך מאד כיוון שיש תיקונים לעשות לפני הטסט בינואר הקרוב כמו משולשים וציריות הגה אם אני זוכר נכון. מעבר לזה, המצב של הרכב מבפנים נחמד מאד וחיצונית הצבע שרוף ויש מכה קטנה בבמפר האחורי. גם הוא טוען לתאונות קטנות אשר תוקנו בצורה מינימלית כי לא רצה להשקיע הרבה בחיצוניות. אבל המוכר נשמע מאד אמין ושפך כל פיסת מידע על השולחן בלי להתבלבל. אפילו הזמין אותי לבדוק את הרכב במוסך המורשה בו הוא מטופל.

דורש 6000 ש"ח ומוכן להתגמש עוד הלאה גם על מצב חיצוני וטסט. נשמע טוב, לא כך? ככה אני גם מיישר קו בעצמי ויודע שיש לי רכב נחמד מאד בתקציב סבבה.

פורסם

זה נשמע באמת לא רע. אם הרכב עובר בדיקה מכנית (בעיקר של המנוע) בצורה תקינה, ואתה קונה אותו ב-5000 ש"ח ומסדר אותו לשביעות רצונך, זה בסדר גמור. גם את המכות והצבע אפשר לסדר בזול אם אתה מוכן להתפשר על איכות התיקון.

פורסם
זה נשמע באמת לא רע. אם הרכב עובר בדיקה מכנית (בעיקר של המנוע) בצורה תקינה, ואתה קונה אותו ב-5000 ש"ח ומסדר אותו לשביעות רצונך, זה בסדר גמור. גם את המכות והצבע אפשר לסדר בזול אם אתה מוכן להתפשר על איכות התיקון.

בדיוק מה שחשבתי!

אגב, שאלתי כאן בעבר ולא קיבלתי תשובה ברורה ממישהו שמבין עניין או בעל ניסיון:

רנו קליאו B II, האם הגיר האוטומטי ברכב זה שונה מהגיר האוטומטי של קליאו B 99-2001 והאם הוא אמין יותר?

מדובר בגרסאת ה1400 סמ״ק, 16V אוטומט. מצאתי כמה אקזמפלרים מרשימים. תודה!

פורסם

ההיגיון אומר להמליץ פחות על גירים אוטומטיים בגילאים כאלה. איכשהוא תמיד יש לי הרגשה שמכוני השיפוץ לגירים חיים בדיוק מסוג כזה של רכבים...לא מספיק ישנים לגריטה ועדיין שווה לך לתקן אותם גם אם יש תקלה שתעלה לך 5K לתקן.

• תוכן חדש...