Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי קורולה 2007 דגם סן, כלומר חלונות אחוריים ידניים.

עלה לי בראש מחשבה להסב אותם לחשמלי, מישהו פעם עשה את הפרוייקט הזה?

יש לי מכר בעל קורולה 2008 צורה חדשה שגם לו החלונות היו ידניים והוא אמר שבשנתונים האלו המנגנון החשמלי קיים רק צריך למצוא מתג ולחבר, זה הגיוני?

פורסם

לא, זה לא הגיוני.

יש פה מישהו בפורום שמוכר סט מרימי חלונות חשמלי ב150 ש״ח.

שווה לך אולי לרכוש, וללכת לאיש מקצוע שיתקין לך.

פורסם

הייתי שוקל לקנות מנגנונים חשמליים מקוריים מפירוקיה ולבצע את ההסבה, מבלי קומבינות עם מנועים סיניים רועשים ב-150 ש"ח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כמו שאמר חברנו עדיף לך לקנות מקורי , השאלה אם יש לך הכנה חשמלית.

מנגננונים של ספאל אינם מוצלחים אחרי תקופה קצרה עושים בעיות

והם עולים הרבה יותר מ 150 שח

פורסם
הייתי שוקל לקנות מנגנונים חשמליים מקוריים מפירוקיה ולבצע את ההסבה, מבלי קומבינות עם מנועים סיניים רועשים ב-150 ש"ח.

תבדוק לפני כן שיש לך תשתית חשמל בדלתות האחוריות. כמו כן בדוק שהתשתית פעילה. בטרם אתה קונה מנגנונים וכו'.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...