Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב גג מלא נפתח עד 120 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב עם גג נפתח במלואו של 4-5 מקומות ישיבה .רק יפני או קוריאני בתקציב של עד 120 אלף תודה לעוזרים .

פורסם

חכה לעוד תגובות אבל כל מה שחשבתי עליו הוא לא יפני/ קוריאני (למה לעזעאל להגביל את עצמך רק לאלו?)

אם תחליט לרדת מהעץ בעניין הזה יש לך את הוולו C70 אם אתה מחפש משהו לכיוון היותר יוקרתי או משהו כמו ה-307CC שהוא קצת יותר פשוט. אפשר גם להשיג מיני קופר (צפופה יותר) פתוחה בתקציב...

פורסם

זה לא רק החלטה שלי אבא שלי אומר לי רק יפני או קוריאני :(

יש ברשותו את הrav4 2013 ומחפשים רכב נוסף ,בעיקר לנסיעה בשעות הבוקר והצהרים ,אני מתחיל בשעה 4 וחצי את העבודה וזה לא מסתדר עם העבודה של אבא אז אני חייב רכב נוסף וגם אין אוטובוסים בשעה כזאת .

פורסם

אין בעיה לכשעצמה עם יפני/קוראני..זה פשוט לא מסתדר עם מכונית גג נפתח. אתה בטוח שזו הדרישה ואתה לא בטעות מתכוון למכונית עם סאנרוף? (רק לוודא שאנחנו באותו עמוד...)

אם אכן אתם רוצים מכונית עם גג נפתח - לא חושב שתמצאו/שיש אחת כזו.

מה שכן, אתם יכולים לנסות למצוא פורד פוקוס עם גג נפתח שמסתובבת פה.

פורסם

לא עד כמה שעולה לי לראש או שמצאתי בחיפוש בגוגל..כל הרכבים שציינתי כולל קרייזלר סברינג, וולו C70, פיג'ו, מיני, פורד הן לא יפניות/קוראניות.

לחילופין יש יפניות אך הו לא מתאימות למשפחה (4-5 אנשים) כמו מאזדה MX5 או ניסאן מיקרה שגם לא תתאים לכמות כזו של אנשים בנוחות

פורסם

יש ביד 2 סולארה של טויוטה בהרבה פחות מהתקציב. רכב פול-סייז, קבריו, יפני וזול.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

באמת לא חשבתי לכיוון הזה של הנ"ל ביבוא אישי.

רק צריך ליידע את פותח הדיון שמדובר ברכב די זללן (מנוע 3.3 נדמה לי ראיתי במודעה ביד2) וכנראה גם ביטוח לא יהיה זול לאור הגג הנפתח - מציע לברר את הדברים הללו לפני קנייה

פורסם

גגי הברזנט מועדים לבלאי של קריעה, תפרים, עכירות של "החלון" האחרוי וכו' והארד טופ אלה מנגנונים מאוד יקרים לתיקון ככה שתבדוק טוב מה אתה קונה.

פורסם

עכירות בלון האחורי זה רק בחלון עשוי פלסטיק.

כבר המון שנים רוב הרכבים באים עם חלון זכוכית שאין לו בעיה.

לא יודע אם עושים בכלל היום רכב כלשהו של יצרנים המובילים/נפוצים עם חלון פלסטיק...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...