Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה לעזרה באיתור גנב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יכול לקרות גם לכם אז... מי שיכול שיעזור.

לחבר טוב שלי יש GTI שהוסבה ל 1.9. לפני מספר ימים נגנב לו ג'נט אחד של 1.9 (8 חורים - 15 אינטצ') עם צמיג 205/50R15. הג'נט היה צבוע בלבן (הג'נט הוא כמו בסמלון שלי רק צבוע בלבן).

עכשיו...

יש מספר מצומצם מאוד של רכבים שצריכים רק ג'נט אחד ופתאום הם השיגו...

אני מניח שבין חברי הפורום - אנחנו מכירים את רוב הרכבים הללו אם לא את כולם...

אם מישהו שמע משהו... יודע על חבר שלו שהתפוצץ לו ג'נט במדרכה (ופתאום "השיג" ג'נט)... או כל משהו דומה.. אני מבקש ליידע אותי בה"פ או בטלפון: 050-6286973

תזכרו היום גנבו לו - מחר יגנבו לכם...

ומי שקונה מגנב או מחפה על גנב (גם אם זה חבר/מכר שלו) הוא גרוע בדיוק כמו הגונב בעצמו ואפילו יותר, כי בקנייה של חלק גנוב הוא מעודד את שוק החלקים הגנובים...

אני יודע שזו ירייה באפלה - אבל, אולי יצא מזה משהו...

תודה מראש,

אלון.

נ.ב.

כמובן אם מישהו מוכר ג'נט או שניים של 205GTI1.9 מסט שהתפוצץ או משהו כזה - אני אשמח לקשר אותו לחבר שלי שכמובן מעוניין עכשיו לרכוש ג'נט כזה...

אלון

פורסם

יש לי רק דבר אחד להגיד:

חלאות!!!

מחר אני הולך לקנות לי סט נועלים-כי אם לי דבר כזה קורה, אני שורף את האוטו.(שלי...):? .

פורסם

אני רק יכול לאחל לאותו גנב מספר דברים

א. במקרה שהוא מרכיב אותו על הרכב שלו : שיגיע למגרש הגרוטאות כמה שיותר מהר ושלא יפגע באנשים אחרים בדרך.

ב. במקרה שהוא מוכר אותו לאדם אחר : בזמן המסירה אותו ג'אנט יחליק על קצה בהונו הימנית והיא מצידה תיגדם !

בהצלחה באיתור הגנב , אני אעשה כמירב יכולתי לעזור משתתף בצערך וחבל שיש כאלה אנשים במדינה שלנו .

ים long time no

פורסם

אם הרכב מאיזור חיפה, רוב הסיכויים שגם הגנב הוא "לוקאל-פטריוט". הצעתי - שחברך יפנה אל מוסכי פיג'ו באיזור וישאל אם מישהוא התעניין לגבי רכישת ג'אנט אחד.

ולגנב - אני מאחל לך אימפוטנציה למשך שארית חייך העלובים. ממילא לא ראוי שיצורים כמוך יתרבו...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני מתעלק על התרד', לאחותי גנבו לפני 3 חודשים פנסי ערפל מקוריים של פיג'ו 205 פוראבר.

הפנסים פורקו באמצע הלילה שהרכב חנה ביבנה.

אז אותה בקשה אם מישהו שמע או יודע, תודה מראש.

אני מאחל לך שימצא הגנב ושעונשו יגיע - לדעתי זה עסק למנהלת ההגירה, במקום לבזבז על גנבים 3 ארוחות ביום בכלא על חשבוננו שיתנו להם 1 וויי טיקט פור גוד - אחד שגונב ג'נט שעולה כמה מאות שקלים בד"כ גם עובר על החוק בדברים אחרים.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
איזה אנשים מגעילים! לגנוב ג'אנט ???

לכל כלב מגיע יומו!

פה הבעיה שזה לא ככה...(לצערי!)

ובקשר לגנבה גם לחבר שלי גנבו רק שלו לקחו את כול ה 4 וזה היה לפני חודש בערך

מקווה שתמצא למאות שאת האמת לא נראה לי

פורסם
נגנב לו ג'נט אחד של 1.9 (8 חורים - 15 אינטצ')

ממתי ג'נט של פג'ו 205 הוא 8 ברגים?

לג'אנט יש ארבעה ברגים.

חורים - הכוונה למספר החללים הנוצרים בין החישורים.

ג'אנט מקורי של 1.9 (כמו זה שנגנב) - ראה בסמלון של אלון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ידידי היקר לי כאח, צר לי להגיד אבל אין מה לעשות אין סיכוי שתמצא את הבן ז**ה וגם לא מי שגנבו לו את הפנסי ערפל.

גם לחבר שלי גנבו 4 ג'אנטים חדשים עם צמיגים חדשים בקושי חודשיים מהתחנת רכבת בבנימינה מפג'ו 406.

למזלם הם קיבלו חדשים מהביטוח מקיף, אבל אנ'לא מאחל לגנב שחבר שלי יתקל בג'אנטים האלו על רכב אחר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...