Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיכפול מפתחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא יודע אם זה התת קטגוריה הנכונה אך אם לא אשמח אם תעבירו.

אני רוצה לשכפל את המפתח של האוטו שלי,בורה 01, יש ברשותי גולם מתאים ורק מחפש בעל עסק שעושה את זה..

אני מאיזור גדרה אך אם יש בעל עסק שאתם מכירים שעושה גם חריטה וגם ציפ במחיר טוב אני יכול ללהגיע נלמקומות בגבול הטעם הטוב(שעה נסיעה לכיוון).

אתמול חיפשתי דיי הרבה בסביבה שלי,רחובות נס ציונה וכולם המליצו לי רק על מישהו אחד שעושה את העבודות הללו, חנות בבילו סנטר, הוא דורש 70 שח וגם אמר לי שזה מינימום חצי שעה עבודה. השאלה היא אם זה מחיר טוב כי לפי אנשים בפורום כאן זה אמור להיות 20-30 שח.. אבל אם זה באמת סיפור של חצי שעה עבודה אז אולי יש צדק בדבריו.. בכל מקרה הוא לא עושה ציפ.. בקיצור אשמח לטווח מחירים והמלצות בבקשה,שמעתי שיש כמה סוכנויות כאלה בבאר שבע,אשמח לשמם.

• תוכן חדש...