Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים ובוקר טוב!

משלשום התחלתי לשמוע רעש לא רגיל מכיוון המנוע ואתמול בערב זה רק גבר. שמתי לב שככל שאני מעלה טורים אז הרעש עולה יותר, נשמע כמו רעש של שסתומים, אבל לא בטוח.

יש לי סובארו אימפרזה 2002, ידני. מישהו מכיר באיזור כפר סבא/רעננה מישהו אמין ולא יקר שמומלץ לתת לו את הרכב לתיקון/בדיקה? אני לא יודע אם אפשר לנסוע על הרכב ככה עוד הרבה מבלי לגרום לנזק. מצידי מעכשיו לעכשיו.

תודה רבה!!! :)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

תתקשר למוסך אוטוטק כפר סבא ותשאל אם יכול לקבל אותך. אל תבוא סתם כי לפעמים עמוס.

שאתה הולך למוסכניק שאתה לא מכיר אל תנדב לו אבחון תקלות. תשאיר לו.

×
×
  • תוכן חדש...