Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ראשית אני מתנצל (באמת) ניסיתי לקשר בינך לבין חבר של אבא שלי שיכול להדריך בנהיגה, אבל זה לא הצליח בנתיים.

מקווה שהוכל לעזור בהמשך.

אני מסכים עם החבר'ה פה שאתה מתרגש יותר מידי, עשית נזק, הצעת לשלם, השכן ויתר, יאללה תשכח מזה.

תזכור את הלקחים מהטעות וזהו.

להפסיק לנהוג? לא יעזור בכלום.

וכדי לשפר את הרגשתך אני מצרף קישור לשירשור משעשע מפורום אחר, כולם שם נהגים טובים, חלקם מקצועיים, וכולם עשו טעויות ממש טפשיות (ודי מצחיקות בדיעבד), כולם המשיכו לנהוג עוד הרבה שנים אחרי המיקרים המסופרים וטוב שכך.

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=3165

תהנה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

nir100

ניר, אני מקרית גת חבר.

אני לא חושב שיש צורך בשבוע חונכות ידידי.

אני בן 21 וכמה חודשים, אני לומד לאט לאט להסתדר בחיים בכל מיני מצבים.

אם זה מעצות שאתם נותנים לי פה, מטיפים, משיחות עם אנשים שהגיעו אלי, או דיברו איתי בטלפון.

בדרך כלל, כל חיינו, במשפחה, הצלחנו להסתדר בצורה יפה. איך שאומרים, בונעם שיח.

יש לפעמים מצבים, אנשים, שזה לא הכי מסתדר. אז פשוט מתעלמים חבר, ממשיכים הלאה, מקווים לטוב.

בכל זאת, תודה על הדאגה, הכל בסדר.

מגיע לך כל הכבוד על העזרה שנתת לחבריך. יפה מאוד מצידך.

זה חבר טוב שאכפת לו מהחברים שלו, כל הכבוד ניר.

בהצלחה בעתודה ניר.

אומי5

אהלן אומי,

הכל בסדר חבר, אין לך מה להתנצל.

יש פה המון אנשים טובים שהגיעו ועזרו לי, אני שמח שהצעת, זה שימח אותי מאוד.

בקשר לשכן, הכל בסדר.

כפי שכתבתי למעלה, פגשתי אותו היום, שאלנו כל אחד לשלומו, הכל בסדר, אני שמח שזה נגמר ככה.

אני אחזור לנהוג בשבוע הבא, הכל בסדר.

ביום שני או שלישי, כשנצטרך לנסוע לעוד אבחון באשקלון.

עד אז יהיו לי כמה ימים של הפסקה, לחשוב.

השרשור המשעשע בהחלט שיפר את הרגשתי.

הבן אדם קיבל את שקרה לו בהומור ולא התרגש או נלחץ כלל. לפחות ככה זה נראה מכתיבתו.

גם החברים הגיבו לו בהומור, יפה מאוד. זה נראה כמו פורום קארספורום רק לבעלי ג'יפים.

תודה חבר.

פורסם
אתם נותנים לשיקולים זרים להנחות אותכם בתשובות.

החיישני רוורס "צרחו" זמן ממושך לפני הפגיעה, ואם היה שם ילד/נער/בחור/זקן... גם תשובתכם היו כאלה סטריליות.

סופר מן נוהג בקלות ראש (זאת לא פעם ראשונה שיש לו סיפורים מוזרים) ולא צריך להימצא ליד ההגה, עד אשר ידע לשלוט על הרכב: בבטחה שלו ושל הסובבים אותו.

אני חושב שאתה טועה חבר.

לעשות ״רייסים״ עם החבר שלך כי יושבת לידך איזו עלמת חן- זו קלות ראש.

לנהוג בזהירות ועדיין לחוות תאונה קלה- זו מציאות יומיומית, בטח ובטח עבור נהג חדש שלא רק שהוא נהג חדש, הוא גם נוהג מכורך הנסיבות ברכב שגם נהג מנוסה יתקשה איתו בתחילה.

למה התגובות ״סלחניות״?

לא יודע אם עקבת פה ושם אחרי הנושאים שהבחור המדובר פתח, בכל אופן, לא צריך להיות גאון כדי להבין שמדובר בבחור מאוד מאוד אינטליגנטי שמתמודד עם משימות ואתגרים לא פשוטים, לא פשוטים למבוגר ובטח שלא לבחור צעיר והתכונה (המדהימה לדעתי) שמאפיינת אותו- הוא לא מתבייש לבוא ולומר ״אני לא יודע, בבקשה תלמדו אותי״.

כאמור הרכב המדובר הינו אחד האתגרים שלו והוא לא נהג בשום קלות ראש, נהפוכו, הוא ניסה ועדיין מנסה ללמוד מכל בעל נסיון שמוכן להתנדב וללמד אותו.

כמו שאוהבים לומר פה ובצדק, נהיגה לא לומדים בהתכתבות, לומדים בהתנסות, אז הבחור משקיע זמן רק כדי ללמוד איך לנהוג ברכב בעזרת בעלי נסיון, אבל אין מנוס ידידי- אלא אם הוא יאמץ חבר פורום לגור איתו כנראה שאין מנוס מכך שהוא יעלה לבדו על ההגה ובזהירות ילמד להסתדר עם הרכב.

לפותח השרשור,

תאונות קורות חבר, הן קורות ברכבים גדולים כקטנים והן קורות לנהגים ותיקים כחדשים.

זה לא נעים, אבל כל עוד הסתיים רק בנזק כספי אז זה גם לא סוף העולם חבר.

חלק אמרו לך פה לקחת הפסקה מהנהיגה, חלק אמרו להמשיך כרגיל, אני אגיד לך משהו דומה אבל מכיוון אחר-

אתה יודע מה הנוהל בחיל האויר לגבי טייס שנטש את מטוסו?

מעלים אותו שוב לטיסה בהקדם האפשרי (לעיתים אפילו ממש כמה שעות אחרי שנטש את מטוסו).

הסיבה לכך פשוטה והגיונית וגם פנדוב התייחס לכך- ככל שעובר הזמן אתה ״בוחש״ לעצמך מה השתבש ואתה מוריד לעצמך את הבטחון.

תתעודד ידידי,לא נטשת מטוס של 50 מליון דולר, סה״כ שפשוף קטן שיעלם ברובו עם קצת פוליש ווקס, אף אחד לא נפגע, אתה למדת להיות יותר עירני בנסיעה אחורה- הכל בסדר!

דבר חשוב- אל תלחיץ את עצמך בנהיגה מחשש שיצפרו לך או יכעסו עלייך כי אתה מעכב, תעשה את הדברים בקצב שלך עד שתחוש מספיק בטחון.

יכול לומר לך שגם אני, ממרומי 14 שנות נסיון בנהיגה יש לי ״שריטה״- כשאני נוסע רוורס אני זוחל, גם אם יש לי 2 מ׳ מרווח מכל צד של הרכב ואני רואה שאין מאחורי כלום (מראות)- אני זוחל עם רגל מרחפת מעל דוושת הבלם וזה למרות שיש לי שדה ראייה מצויין לאחור וחיישני רוורס מצויינים.

מעדיף לנסוע רוורס סופר לאט שגם אם חלילה התפספס לי משהו בשדה הראייה (נניח ילד שפתאום רץ מהמדרכה לכביש) וחיישני הרוורס לא פועלים (מרפי והחוקים שלו)- אני במקסימום אפגע באותו מכשול במהירות אפס, לילד שפגעתי בו (חס וחלילה) כנראה לא יקרה כלום ונניח ופגעתי במכשול אחר- סבירות גבוהה שיסתיים אפילו ללא כל נזק קוסמטי לרכב.

אתה מבין, לכל אחד יש החששות שלו, זה טבעי ולגיטימי, על חלקם אנחנו לומדים להתגבר בעזרת צבירת נסיון, לחלקם אנחנו מוצאים פתרונות אחרים כדי שלא יתממשו.

שיהיה לך המון הצלחה בחור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן,

תודה על שכתבת, מודה לך מאוד.

אהבתי גם את הדוגמה שנתת לי עם הטייס. זה יפה.

כל הכבוד לך על איך שאתה נוהג, ברוורס, בזהירות - באמת שכל הכבוד. ככה צריך.

אני צריך להתאמן על נסיעה ברוורס.

אם אדע לחנות ברוורס - אכנס תמיד ברוורס לחניה, ככה גם אצא עם הפנים קדימה, בתקווה שלא יקרו מקרים כאלה.

חבל רק שלמדתי זאת רק לאחר מעשה. לאחר פגיעה ברכוש.

גם אם שלי תוקן בעזרת חבר פורום, שאני מודה לו על כך, אבל זה עדיין לא נעים, לצד שנפגע, לשכן.

למרות שהוא וויתר לי, מאחל לעצמי ולכם שלא יקרה לנו יותר סיטואציה שכזאת. שלא נהיה לא הפוגעים ולא הנפגעים.

תודה לך חבר. בהצלחה גם לך.

פורסם

קרית גת לא רחוק ממני.

שמע, שיהיה לי קצת חופש מהעבודה ומהלימודים (כרגע כל היום שלי עמוס חוץ משבת), אני ידבר איתך, אני מוכן לבוא, תנהג על הרכב שלי, הוא קטן יותר מהרכב שלך (יותר קל לי להסביר עליו כי אני כל יום נוהג עליו, לתת לך כיוון).

אני מאמין שאני יוכל לעזור לך קצת. (כל אחד קצת ובסוף יוצא לך הרבה).

זה לא שאני מורה נהיגה או משהו, פשוט אני מאמין שאם תגיע לצורה שבא אני נוהג, זה מספיק כדי שלא "תפחד" לעלות על ההגה.

סך הכל, יום יום אני משתמש בשיטות ובעצות שהמורה נהיגה נתן לי וגם המלווה (אבא שלי), אם אני יצליח ללמד אותך קצת מהן, הם יעזרו לך מאוד.

עדן, אתה בפסקה הראשונה טועה לדעתי, לגבי שאר הדברים אני מסכים איתך.

יש נהיגה בזהירות ויש נהיגה מפחד והססנות.

בשבילי פחד והססנות אצל בנאדם תמים, מקביל ל"קלות ראש" אצל בנאדם טיפש (זה הכינוי המתאים שמצאתי, כל אחד מאיתנו נהג אי פעם בקלות ראש).

עם קצת לימוד של טכניקות פשוטות, אני מאמין בסופר מן שהוא ישתפר פלאים, סך הכל זה כביש ורכב עם ארבעה גלגלים, לא צריך חוש מיוחד בשביל להגיע מA לB.

עוד דבר סופר מן, אני חותם לך שאם תחפש קצת, אתה תוכל למצוא לך מתנדב שיהיה המלווה שלך, אם זה מהבניין שלך או מהרחוב שלך או מהשכונה שלך, אני מבטיח לך.

אני מכיר מכל מיני מקומות, אנשים שאם אני יבקש מהם עזרה, על אחת כמה וכמה בנהיגה, הם יבואו ויעזרו לי.

פורסם

ניר - אל תעלב, אבל אני לא בטוח שאתה האדם המתאים ללמד אותו לאחר תגובותיך הנחרצות על מראה פנורמית שהיא פשוט המצאת המאה ועוד שלל דברים שכתבת במהלך הזמן.

בכמה וכמה שרשורים ראיתי שאתה מהלל את צורת נהיגתך למרות שכמה וכמה מביני עניין הסבירו לך שאתה עושה טעויות, אז איך אתה מצפה שמישהו ילמד ממך אם אתה לא מוכן ללמוד ממישהו אחר?

רחמים לא צריך טכניקות, טריקים ושטיקים.

הוא צריך ביטחון והביטחון יגיע רק מנסיון - קרי שעות רבות ככל האפשר של נסיעה על הכביש.

פורסם

אני לא רוצה להכנס לויכוח הזה.

אתה יכול לקרוא ולחשוב מה שאתה רוצה (מתייחס גם לרבים), סטיגמות קיימות בכל מקום.

בינתיים, אני יעשה מה שטוב לי ומה שלימדו אותי ומה שלמדתי בעצמי, בינתיים טפו טפו טפו הכל טוב.

כמה מפה חושבים שאני עושה טעויות, אם באמת זה היה טעויות הייתי מקבל איזה כאפה או שתיים ומבין שזה טעות, אבל להפך אני רק מוצא לנכון כמה כן נוחה ומועילה המראה הפנורמית ועוד דברים שכתבתי.

ובמידה ויש טעות, מינוס ומינוס יוצא פלוס, ככה זה בכל דבר.

כל אחד בסוף בוחר בדרך שלו.

אני בוחר שלא להקשיב לאינטרנט, אלה לאנשים שאני קרוב אליהם ואני רואה בעיניים שלי את הניסיון והידע שלהם.

(אני לא מזלזל פה באף אחד, הבחירה שלי טבעית לחלוטין, בכל זאת למדתי מפה לא מעט).

יכול ליהיות שמה שמלמדים אותו, "לפי מה שהמומחים\מחקרים אומרים" (פנורמית לדוגמא), מתסבך אותו עוד יותר, ופשוט צריך לגשת לבנאדם בדרך אחרת ולא דרך הספר (שאגב, לא יודע מי כתב אותו, כי אם ניקח רגע את הפנורמית, היא מותקנת אצל כל מורה לנהיגה שאני מכיר, ואני בטוח שהם לא טועים).

פורסם

ניר - אני גם לא רוצה להכנס לוויכוח הזה כי אין לי מטרה להתנצח איתך וזה גם לא קשור לשרשור.

חשוב לי להדגיש דבר אחד בשבילך - זה שהמכרים שלך התרגלו לעשות X ו Y במשך שנים רבות, לא אומר שזה הדבר הנכון לעשות, זה אומר שזה מה שהם יודעים וזה מה שהם ילמדו אותך. עכשיו יש את הרצוי ויש את המצוי, המצוי הוא מה שהם מלמדים אותך כי זה מה שהם יודעים, הרצוי הוא שתקח קורס נהיגה מתקדמת ושתבין/יוכיחו לך (לא אנשי אינטרנט עלומי שם, אלא מדריכי נהיגה ששמים אותך ואותי בכיס הקטן) למה אתה ואלו שלימדו אותך טועים.

זה לא בושה ללמוד, ונחש מה? לאחר הקורס אני לימדתי את ההורים שלי איך לכוון מראות ואת אחותי הגדולה להעיף את המראה הפנורמית. אז גם למבוגרים ובעלי נסיון יש עוד מה ללמוד.

ונחש עוד מה? ההורים שלי לא התווכחו איתי - "אבל ככה אני עשיתי והכל בסדר!", הם ראו הוכחות במו עיניהם והבינו שאני הצוציק במשפחה צודק. היום גם אם זה לא נוח להם הם משתמשים בשיטת הכיוון שלימדתי אותם.

ונחש עוד מה? כשהסברתי לאמא שלי למה רגל שמאל צריכה לשבת תמיד על המדרס, היא אמרה לי "אתה יודע מה, בחיים לא חשבתי על זה, אני אתחיל לעשות את זה".

מכל מלמדי השכלתי, תחשוב על זה.

לגבי רחמים - מי שעזר לו בפורום היו כאלו כמוך וכאלו שלקחו קורס, מכולם הוא למד, אף אחד לא תסבך אותו ואף אחד לא לימד אותו "דרך הספר" (שהאמת אין לי מושג למה אתה מתכוון).

כרגע הוא מאוד רחוק מכל זה, הוא כרגע לומד לסגל לעצמו בטחון מינימלי לנוע על הכביש. אתה מוזמן לעזור לו ואני אפילו אשמח, אבל לפחות אל תטעה אותו במה שאתה בטוח שאתה צודק ובפועל אתה עקשן מידי כדי לראות אחרת.

עובדה (ורחמים יכול להעיד) שכיוון מראות נכון נתן לו בטחון וראות גבוהה.

פורסם

תראה אני עקשן, משתי סיבות, התוצאות בשטח של אלה שלימדו אותי, מוכחות ונראות לעיניים שלי.

סיבה שניה, לא הייתי בקורס נהיגה, כרגע אני לא מתכנן, אבל אם תיהיה לי אפשרות אני לא יפסול אלה יעשה מה שאפשר כדי ללכת לקורס כזה.

יש דברים שבאו לי בטבעיות, כמו שיש כאלה שיודעים לנגן טוב, אצלי חלק מהדברים בנהיגה באו לי טבעי, אני עדיין זוכר את הימים של אחרי קבלת הרישיון, יצאתי לכבישים מתים (ריקים גם בלילה גם ביום) ופשוט אתגרתי את עצמי, משם למדתי שצריך לעגן את הרגל על המדרס כמו שאתה אומר (ועוד היה לי רק גיר אוטומט), כוונון נכון של ההגה והמושב (לא רחוק מידי ולא קרוב מידי), כניסה\יציאה מפניות וכו', היום אני כבר לא עושה את זה כי אני מפחד על הרישיון והחיים שלי וגם אני שומר על הרכב, אבל אז היה אומץ.

כאן אתה יכול לקחת לדוגמא את התקופה שהייתי רוכב (אופניים), בהתחלה יצאתי לשטחים מסביב לבית שלי לבד, קראתי וראיתי טכניקות באינטרנט, ויצאתי לבצע אותם, לאחר מכן התחברתי לקבוצות מקצועיות, והם התפלאו מהצורת רכיבה שפיתחתי לעצמי ומהטכניקות (שבא מתחיל, עם כושר בינוני, בכל המישורים הוא חצי ק"מ אחורה, אבל שמגיעים הקטעים הטכניים אני תופס שוונג ומשאיר הרבה מאחור, ועם אופניים של 5K שזה חצי אם לא שליש מהאופניים של חברי הקבוצה, זה מה שנקרא כישרון טבעי, לא הלכתי למישהו שילמד אותי, אלה הקשבתי קצת למכרים וקצת לאינטרנט ועשיתי מה שטוב לי).

וכאן באה הסיבה שאני לא מתכנן ללכת לקורס (כמו שכתבתי למעלה).

פורסם

חברים,

תודה לשניכם, אני חושב שהנושא גלש למקומות לא כל כך נעימים.

כל אחד פה שמציע את עזרתו, הרי זה מבורך מאוד, כל הכבוד לכם.

צריך להיות גם שלב מסוים, שבו הבן אדם צריך לדעת לפרוש כנפיים ולעוף, לבד.

כי אם לא, אז אני עלול להתרגל לעזרה מהצד השני.

בינתיים זה עוזר לי, עוזר לי מאוד אפילו. אבל יבוא יום, שאני אצטרך לעשות הכל לבד. אולי אפילו ללמד אחרים בעתיד.

אני בטוח שאתם יכולים לתאר לעצמכם, שאם לא היו מגיעים חברים מהפורום, אני לא הייתי נוהג עד היום.

אזכיר לכם קצת מהימים הראשונים של קבלת הרכב - מנסה להיכנס לרכב, לא מכיר אותו, מנסה להתניע, נכבה לי,

מנסה לעשות נסיעה קצרה, הקלאץ' קופץ, האוטו רועד, לא מצליח לנסוע. בכל תחילת כיכר/רמזור - נכבה לי.

כיום אני מעדכן מדי פעם כשאני לוקח את אמי ואחי לאשקלון לאבחונים, שזה לא כל כך קשה, אבל זה נסיעה רצינית.

מקרית גת לאשקלון.

מנקודת ההתחלה לפני חודש, כשלא הצלחתי לנסוע כמה מטרים, לנסוע היום לאשקלון ועוד להסיע - זה כל הכבוד לכם.

ניר,

הכל בסדר חבר, כל עוד אתה נוהג בצורה טובה, לא עושה עבירות תנועה, לא מסכן אחרים - אין ספק שאתה נוהג כמו שצריך.

את החבר phpclub זכיתי להכיר במציאות, ראיתי איך הוא נוהג, למדתי ממנו גם, אני שמח שזכיתי להיפגש וללמוד.

הבנתי מדבריכם פה, שלכל אחד יש טעויות קטנות לפעמים.

אנחנו אמורים שיהיו לנו כמה שפחות טעויות כאלה, אבל לפעמים לא הכל נתון לשליטתנו תמיד.

מה שאנו כן יכולים לעשות, זה להיעזר באנשים אחרים, למי שידו משגת, יכול ללכת לקורסים, מי שלא, יכול להיעזר

באמא, אבא, דוד, אנשים טובים מהפורום כמו שהגיעו אלי.

מכל אחד אפשר ללמוד משהו חדש. שיעזור לך ובעתיד גם אתה תוכל להעביר את הידע הזה לאדם אחר, שזקוק לעזרה כמוך.

בואו נסיים פה חברים, כי לא נעים לאן שהנושא גולש.

אני בטוח שהאנשים שגולשים פה בפורום הם נהגים טובים. שלא עושים עבירות, מתחשבים בנהג האחר,

עוזרים לנהגים אחרים, אם רואים שלמישהי קשה עם חנייה או דברים כאלה ואחרים, יצאו ויעזרו בשמחה וברצון.

אנחנו לא צריכים להוכיח מי יותר טוב, כולם פה בפורום אנשים אנשים ונהגים טובים.

עצם זה שמשתפים אחד את השני בידע, משקיעים מזמנם, אפילו ראיתי שיש פה אנשים שעוזרים לאחרים כשיש תקלות.

מנהל כתב שחבל לגשת לבעל מקצוע, קודם תשאל פה, אולי נוכל לעזור לך לפני שאתה רץ לבעלי מקצוע.

זה ממש כל הכבוד.

פורסם

יש מצב שיום שישי אני שוב במרכז (נדבר אם כן ובדרך חזרה אפשר לעבור דרכך), ודבר איתי כשאתה מגיע לבאר שבע לחברה של המעליות!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי דור,

אתה מוזמן תמיד חבר, כמו כל שאר חברי הפורום היקרים, בשמחה.

אתה זוכר מהיכן אנחנו, מקרית גת, אם זה בדרך שלך וזו לא טרחה עבורך - בשמחה.

בינתיים עוד לא זומנו לחברה של המעלית, הגיע סוכן לבית, לקבל את התשלום.

כשנגיע לחברה, לאחר זימון כמובן וקביעת יום - אזכור לעדכן אותך, תודה חבר.

היי אלי,

מאז היום של המקרה שתיארתי פה, יום חמישי, לא יצא לי לנהוג.

החלטתי לא לנהוג כמה ימים. מיום חמישי ועד היום לא חזרתי לנהוג, מאז שנפגשנו.

לתת למוח להירגע, לחשוב על הדברים, ללמוד להבא מה לא לעשות.

אם יצא לנו להיפגש מחר, זה משמח אותי כי זה יהיה בליווי נהג מנוסה, עם ניסיון. ככה שאוכל רק ללמוד מהמפגש.

אם אתה חושב שתוכל לתת לי הסבר קטן על רוורס, זה יהיה נחמד מאוד. תודה חבר.

יש חבר פורום, שכשהגעתי אליו התעקש שנעבוד על רוורס, אני לא הכי הסתדרתי, אז וויתרתי.

למרות שהוא התעקש, אמר שזה חשוב מאוד. עכשיו אני מתחרט, כי אם הייתי עובד איתו על רוורס, אולי המקרה לא היה קורה.

אם אותו אחד קורא את זה, אז רק שתדע שצדקת, פעם הבאה פשוט גם אם קשה לי - לא אוותר.

כי לוותר לא מוביל לשום דבר. זה פשוט אם קשה לך, אתה מרים ידיים. רק לאחר מעשה, אתה נזכר כמה שטותי זה היה.

שבוע טוב לכולם, שבוע חדש מתחיל, מאחל לכם שבוע מוצלח עם בשורות טובות.

• תוכן חדש...