Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להפטר מכמה נקודות חן בגוף, בעיקר בפנים ועוד אחת בגב.

אני מודע לשיטה הכיררורגית, בה חותכים את הנגע מהגוף בעזרת סכין, אבל התהליך משאיר צלקת

לא אסטתית. חיפשתי באינטרנט והבנתי שיש גם שיטות להסרה בלייזר.

הופתעתי לגלות שיש דוקטור בשם אילן זמיר, אדם מבוגר בעל עורך חיים דתי שטוען כי יש בידו את הנוסחה

האולטימטיבית להעלמת נקודות חן - מזליפים טיפה על הנקודה, מחכים שבועיים והיא מתקלפת מהעור.

נשמע מושלם, ולפי האתר יש גם הוכחות לכך. אבל אני לא נוטה להאמין כל כך בקלות.

האם למישהו יש נסיון עם השיטה, או מכיר מישהו שעבר את הטיפול?

האם ניתן לבצע גם על נמשים?

קישור לאתר - http://www.dr-hen.co.il

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

הסרתי כמה שומות אצל שלווה מרדי, הכוכב הקודם שעבד עם החומר הזה. סה"כ אי נוחות קלה, והשומות נופלות תוך כמה שבועות. נשאר כתם בהיר, ואם הייתה שומה בולטת הוא יבלוט קצת. עם השנים זה מיטשטש, או שמתרגלים, לא בטוח.

לתשומת לבך, יש לוודא קודם אצל רופא עור שמדובר בשומות שפירות:

http://www.beok.co.il/Forums-25/Forum-220/Message-177006

לגבי הסרה כירורגית, את רוב השומות שלי הסרתי כך בהרדמה מקומית. הרבה יותר מהיר וזול, פחות כואב וכמעט לא משאיר צלקת. מעדיף את זה בלי שום היסוס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

באיזה איזורים ביצעת הסרה כירורגית?

לי נמשל, יצא כבר לעשות הסרה כזו באיזור הבית שחי. השומה הייתה לא קטנה והיא השאירה לי

צלקת עד היום, כמעט פי 1.5 מגודלה המקורי של השומה.

התהליך גם מלווה בניתוח שלאחר מכן יש לתפור, לכן לא ברור לי איך אתה מעדיף את שיטה זו.

אגב, כמה עולה בשיטה שלו להסיר כל שומה? האם יש מבצעים לכאלה שבאים "לתפור מכה"?

פורסם

תתיעץ עם פלסטיקאי. בהחלט יתכן שהפעולה תהיה מכוסה בביטוח הבריאות, כמובן בתנאי שתבמצע אותה במסגרת ציבורית.

איני יודע כמה עולה הסרת כל נגע, אבל תביא בחשבון שזה כולל עלות של מנתח, חדר ניתוח וגם בדיקה פתולוגית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין מחיר קבוע להסרה אצלו, הוא מסתכל עליך וקובע מחיר לפי מה שנראה לו. עוד הוכחה לרצינות :/

בנוגע להסרה הכירורגית, בקרקפת, בצוואר ובגב. יכול להיות שגם בפנים, אני לא זוכר.

הרופא נהג לקרוא לזה ביופסיה כדי שהביטוח יכסה (ארה"ב). כל הסיפור היה זריקה קטנה לתוך השומות, ואחרי שהוא מסיים להזריק לאחרונה, מתחיל ישר לחתוך את הראשונה. החיתוך עצמו נעשה עם מספריים חד פעמיות, דומות למספרי ציפורניים. לא חיתוך עמוק אלא שטחי יחסית, ועל כן לא נותרו צלקות משמעותיות, לא היה צורך בתפירה וההחלמה הייתה מהירה מאוד. כל השומות נשלחו לבדיקת מעבדה. כל הסיפור 5 דקות גג לשלוש שומות בכל פעם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש - מדובר בביופסיה כיון שהרשויות מחייבות שליחת כל רקמה המוצאת מהגוף לבדיקה פתולוגית. לא רוצים לפספס ממאירות, והיו דברים מעולם, ששומות שנראו שפירות התבררו בבדיקה כמלנומות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע, והשומות נשלחו לביופסיה לא כי היה חשש, אלא רק כאמצעי להשגת כיסוי ביטוחי להסרה שלהן. בכל אופן, ההסרה הייתה מושלמת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

מניסיון של ניתוח כירורגי בביה"ח בילינסון,דווקא בפנים מעל השפה העליונה, למזלי הצלקת היא דיי מינורית קשה לראות אותה ובמיוחד שיש זקן אז זה מטשטש הכל.

מה שכן הניתוח היה סבל שלא יתואר,3 זריקות הרדמה והיו לי 2 נק' איזור מאד רגיש ואחר כך שפה נפוחה לשבוע ותפרים. קשה לאכול וקשה לדבר.

אם הייתי יודע על השיטה של ד"ר חן אני מאמין שהייתי מגיע אליו,למרות שכשחיפשתי עליו בגוגל דווקא הביקורות היו קטלניות. עכשיו אני מתלבט...

פורסם

גם אני קראתי עכשיו ביקורות באינטרנט, ובאמת מחסלים אותו שם.

כנראה שאחזל"ש.

• תוכן חדש...