Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היריד בפדובה, הוא ב 24-27/10? זה שבקישור הזה?

http://www.eventseye.com/fairs/f-auto-e-moto-d-epoca-11715-1.html

יש שם מה לחפש לבעלי איטלקיות משנות ה 90? כדאי להגיע?

תודה,

הקישור הוא הבא:

http://www.autoemotodepoca.com/

פה ושם ניתן למצוא חלקים של שנות התשעים אך בעיקר לשנות השישים/שבעים/שמונים, בכל מקרה שווה להגיע לשם לכל חובב רכב באשר הוא.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
תענוג לדפדף בתמונות. תודה רבה!

בכיף.

אגב, לא צילמתי, אך היה משהו שלבטח מעניין אותך, היה שם מישהו שהביא 3 אוטוביאנקי משני הדורות לפירוק ומכר מהן חלקים.

פורסם
הקישור הוא הבא:

http://www.autoemotodepoca.com/

פה ושם ניתן למצוא חלקים של שנות התשעים אך בעיקר לשנות השישים/שבעים/שמונים, בכל מקרה שווה להגיע לשם לכל חובב רכב באשר הוא.

שכנעת אותי, עובד על זה. בטוח יהיה כיף, ואולי על הדרך נמצא גנטים ''17 מקוריים ל GTV.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

coar באורבייטו היא סוכנות, מוסך ומחסן חלקיי אלפא בעיירה חמודה על הכביש מרומא לפירנצה. [כמה דקות אחרי היציאה מן האוטוסטרדה] אפרא ליד מילנו גם טוב, ספר הרכב שלך יש כתובות של מוסכי אלפא באירופה, כמובן לא הכל מעודכן. מרבית המוסכים אינם מחזיקים חלפים רבים אלא במרחק הזמנה של יומיים. צינור יניקת האויר ב166 שלך שנוטה להיקרע באזור ה"אקורדיאון" למשל, הוא קשה להשגה.

ברומא, יש לאיציק ספק ותוכל לשאול לכתובתו.

לגבי חישוקיי ג יטי וי, האם מיצית אפשרויות חיפוש בארץ?

בכל אופן, גם אם לא תמצא מאומה בפדובה, לא נראה שתסבול שם.

פורסם

תודה על התמונות ראובן.

עם איזה רכב הפתעה חזרת משם?

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

[פנדוב, זה היה בשבילי?

אם כן תודה אבל AFRA ואני כבר ידידים ותיקים, ראית את האגף החדש שהם בנו לא מזמן? מימון שלי :lol: וצינור יניקת האויר ב 166 הוחלף לאחרונה. גם ספקים באנגליה ובגרמניה התחברו לי כבר לארנק.

גנטים כמו שאני רוצה ל GTV להבנתי אין בארץ. מחפש Teledial 17

images.jpg

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
[פנדוב, זה היה בשבילי?

אם כן תודה אבל AFRA ואני כבר ידידים ותיקים, ראית את האגף החדש שהם בנו לא מזמן? מימון שלי :lol: וצינור יניקת האויר ב 166 הוחלף לאחרונה. גם ספקים באנגליה ובגרמניה התחברו לי כבר לארנק.

גנטים כמו שאני רוצה ל GTV להבנתי אין בארץ. מחפש Teledial 17

שווה לטוס לאנגליה :-) :

http://www.ebay.co.uk/itm/alfa-romeo-17inch-alloys/131010316809?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D74%26meid%3D1774547504523623082%26pid%3D100005%26prg%3D1048%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D151121598841%26

פורסם

זה מתסכל לראות כמה פריטים כאלו עולים באנגליה...

הבעיה שאצל מרביתם, גם אצל המוכר הזה, אין משלוח, רק איסוף עצמי.

אבל נעקוב אחריו, נראה בכמה יסגר, תודה על ההפניה.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

הבעייה עם ג'נטים משומשים היא העובדה המתסכלת שלא ניתן להכניסם לארץ מבחינת משרד התחבורה...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איך מצאת את המכירה הזו?

כמו טמבל פספסתי את הסגירה שלה, נסגרה במחיר מגוחך.

כל המוכרים האחרים בבריטניה רוצים 300 פאונד לפחות, קיבלתי גם הצעות על 400 :shock:

ראובן, מה הסוד?

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

תודה על השיתוף במידע ובתמונות !

גם לנו נקרע צינור יניקת האוויר ב166.

אז הלכנו לסופר הקרוב וקנינו שם פחית שימורים (6.22 ש"ח) בקוטר דומה לצינור יניקת האוויר.

פתחנו את הפחית אכלנו את התוכן ואז פתחנו את הצד השני ונוצר צינור.

היכנסנו את הפחית לצינור יניקת האויר באופן שיצר שרוול שחיבר את שני חלקי הצינור.

חיזקנו עם בנדים גדולים (אפשר גם עם אזיקונים) והאוטו נוסע כך כבר כמה שנים וגם עובר טסט בלי בעיה.

לידיעתכם, אכילת תוכן הפחית אינה חובה, אבל מגדילה את החוויה.

להזכירכם, השבוע יש שוק עתיק שהוא זמין לכלום.

שלמה דן גדרון

פורסם

לא כתבת אם מדובר בפחית מלפפונים חמוצים או זיתים.

בכלל, מיכל העיבוי ב 166 שלי נזל, אז לקחתי מיכל ריק של מרכך כביסה במקום, יושב בול ועובר טסט בלי בעיה.

וברצינות,

לא הבנתי אם אתה ציני (למה?) או רציני.

אם אתה רציני, אז לא יכול להיות שאתה רציני. לקחת תא מנוע יפה כל כך ולתקוע בו קופסת שימורים:roll:

גם אם זה עובד, זה מזעזע.

alfa-romeo-166-v6-03.jpg

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...