Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קצר לשבת:

הייתי בטיפול במוסך פטין השבוע. רציתי להחליף את כל המגבים לקראת החורף כי הם מקוריים ובני שנתיים.

סט מגבים קדמי עלה לי 25 ש"ח, המגב האחורי - אמור לעלות 250 ש"ח.

כמובן שלא הסכמתי.

מסתבר שזה מגיע כביכול עם כל הזרוע, וצריך להחליף הכל. גם אם זה אכן הדבר, למה 250 ש"ח על פלסטיק וגומי? שחיטה לאור יום.

LONG STORY SHORT

הלכתי לאוטו לראות איך בנוי המגב ולמה אי אפשר להחליף. תוך שניה ראיתי שהגומי יוצא החוצה.

הלכתי, קניתי מגב בודד ב-50 ש"ח באוטו דיפו (כנראה שגם פה היה אפשר לחסוך כסף, נראה לי ששילמתי הרבה), פירקתי ממנו את הגומי והרכבתי אצלי. בא לציון גואל.

בפעם הבאה שמבקשים מכם 250 ש"ח על בולשיט, אל תסכימו. יש אלטרנטיבות.

פורסם

כמעט הפסדת את כל מה שחסכת בדלק השבוע... חוצפה.

אין דבר כזה רכב מושלם. מוזר שאתה מאשים את היבואן, הרי את הוישרים הקידמיים הוא מתמחר במחיר יפה (מקוריים ב-25 ש"ח?). היחידה שאתה מדבר עליה היא לא רק מגב אז סביר שתעלה יותר. בדקת מה המחיר בחו"ל?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אלה לא מקוריים אלא תחליפיים שמוכרים במוסך. לכן 25 ש"ח לסט.

באיביי נמכרות זרועות כאלה ב-10 פאונד, ז"א 60 ש"ח.

סתם בשביל לסבר את האוזן - בפונטו ספייס רצו על מגב מקורי שמגיע עם כל הזרוע בדיוק 75 ש"ח. הסיבה לכך הייתה שאפשר היה לקנות זרוע תחליפית ב-50 ש"ח בחנויות החלפים (ככה החלפתי את המגב בספייס שהייתה לי).

אין תחרות - המחיר קופץ פי 3 ועוד קצת.

פורסם

אני הייתי יוצר את התחרות לעצמי ומזמין רק מ-EBAY.

http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-Panda-169-04-Front-Rear-Wiper-Blades-ARM-/290845177902?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43b7b9382e

12 פאונד ויש לך סט חדש לכל האוטו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

סיפור שחוזר בהרבה רכבים מקבוצת פיאט, אתה פשוט לא הכרת את זה. הרבה מהומה על מאומה. ב-146 שהייתה לי זה בדיוק מה שהייתי עושה, מחליף את הגומיה. לא משהו להתרגש ממנו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבדוק כמה עולה הפלסטיק שמכסה את נק' הגרירה בפורד פוקוס בחברה.

או כמה עולים מכסי מיקום הג'ק באופל אסטרה אצל היבואן.

ממתי זה חדש שלוקחים מחירים הזויים על דברים שטותיים שאף אחד לא קונה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם בפיאט אונו נתקלתי בבעיה הזאת, קניתי חלופי ב- 60 ש"ח מפלסטיק (המקורי היה ממתכת וגנבו אותו).

היום אם הייתי נתקל בבעיה כזו הייתי מזמין מאיביי.

פורסם
תבדוק כמה עולה הפלסטיק שמכסה את נק' הגרירה בפורד פוקוס בחברה.

או כמה עולים מכסי מיקום הג'ק באופל אסטרה אצל היבואן.

ממתי זה חדש שלוקחים מחירים הזויים על דברים שטותיים שאף אחד לא קונה?

מכסה קדמי בסיוויק האט'בק איפה שאמור לבוא פנס ערפל. יש אין ספור דוגמאות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

זה בסדר, דר. סובארו - על אנטנה (הברגה) עבור הגרנדה שלי בזמנו דרשו 80 ש"ח. כשהגומיה המבודדת בין בסיס האנטנה לגג הרכב נאכלה, טענו שצריך להחליף את כל היחידה (סיפור של כמה מאות שקלים, כולל פירוק של ביטנת הגג והתעסקות עם כבליאדה). הזמנתי את הגומיה עצמה תמורת דולרים בודדים והרכבתי בעצמי.

פורסם
זה בסדר, דר. סובארו - על אנטנה (הברגה) עבור הגרנדה שלי בזמנו דרשו 80 ש"ח. כשהגומיה המבודדת בין בסיס האנטנה לגג הרכב נאכלה, טענו שצריך להחליף את כל היחידה (סיפור של כמה מאות שקלים, כולל פירוק של ביטנת הגג והתעסקות עם כבליאדה). הזמנתי את הגומיה עצמה תמורת דולרים בודדים והרכבתי בעצמי.

מהיכן הזמנת וכיצד התקנת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...