Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים סופר מיני גדול (על גבול המשפחתית) לנסועה שנתית של כ25000 ק"מ, כרגע היונדאי אקסנט נראת לנו די מבטיחה.

א. ברוב הזמן הרכב יסע באזור מישור החוף נסיעות ארוכות עם שנים\שלושה נוסעים, האם אני צודק בחשיבה שמנוע 1.4 משתלם יותר מבחינת צריכת דלק? ואם כן, עד כמה?

ב. זהו רכב ראשון שלנו, ולכן אנחנו נרתעים מלהתעסק בדיזל. האם הרתיעה הזאת תעלה לנו ביוקר...

או במילים אחרות האם הקיבעון שבבחירה ללכת על בנזין מיקר עלויות דלק בצורה כל כך משמעותית?

פורסם

רכב משפחתי גדול מיניוואן פולקסווגן טוראן נסיעה מגדרה לצפון מזרח הכנרת + חזרה לגדרה דרך חיפה יצא 27 ליטר. רכב היה עמוס 5 איש וציוד ל 3 ימים כולל אוהלים קמפינג בכינרת. יצא בדיוק 1:15.75 , ויש שם עליות דיי קשות במיוחד בחזרה.

גולף פלוס עם 380000 ק"מ כל יום גדרה נתבג וחזרה כ 1:16,

לפני הטוראן היה לי מאזדה 5 והיה הרגשה שאני נוסע עם תחנת דלק... היתה אוכלת יותר מאופל ווקטרה 91 מנוע 2000!!!!

הכי טוב טורבו דיזל, הממשלה דופקת ככל שהיא יכולה שתקנו רק מכוניות בנזין .

פורסם

אם אקסנט אז מאוד כדאי 1.6,הרכב עצמו מאוד אמין,אין להם בעיה להגיע ל250 קמ וצפונה.

דיזל יהיה חסכוני יותר,אבל בקניית רכב ישן חשש למשאבת סולר והטורבו.

אם אתה רוצה דיזל אז כדאי יחסית חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אקסנט אז מאוד כדאי 1.6.

ה1.4 לא יהיה יותר חסכוני? אני מעדיף לעלות את העליות של נשר על 40 קמ"ש ובסוף החודש להשאר עם עוד 100 ש"ח, השאלה אם זה באמת יהיה כך... עניין החיסכון הוא די חשוב עבורנו:wink:

פורסם

מנוע קטן יותר תורם יותר לחיסכון בנסיעה עירונית. אם יש לך הרבה נסיעה מחוץ לעיר אולי כדאי שתקח מנוע גדול יותר

פורסם

מצטרף לדעת החברים,ב 1.4 לא ממש חזק לכן בעליות למשל צריך ללחוץ לחציה בריאה על הדוושה,ה 1.6 יותר חזק לכן זה פחות או יותר מאזן את זה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש סופר מיני גדול וזה נקרא משפחתיות קומפקטיות. וגם הקבוצה הזאת כבר מחולקת לקומפקטיות מוזלות (טולדו, סי-אליזה וכו') ו"רגילות" דוגמת ה-3, קורולה, סיאט לאון, סייד, I35 אוקטביה וכו' וכו'.

תגדיר מרכב (האצ'בק, סדאן,, סטיישן), גיר (ידני אוט'), צרכים כמה אנשים (5 מבוגרים, שלושה ילדים וכו') מטען (עגלות תאומים, ציוד וכו') ותקציב. צריכת דלק זה לא הפרמטר היחיד.

פורסם

אם אתה מחפש חיסכון האקסנט זה לא הרכב הנכון עבורך.

אם לא איכפת לך לנהוג בגיר ידני מציע לך לחפש קיה ריו דיזל רכב בסגמנט זהה לזה של האקסנט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

התקציב ~50K (גמיש מאוד אם אני ירגיש שזה ישתלם יותר במאקרו)

הצורך, הוא רכב לזוג צעיר שיסע חיפה-ת"א וחזור עם 2-3 נוסעים (כולל הנהגת), בערך 3 פעמים בשבוע. מצד שני אני יוצא מנקודת הנחה שבעוד כשנה או שנתיים אנחנו מקווים שהמשפחה תגדל... ולכן משפחתית קומפקטית תוכל לענות גם על הצרכים העתדיים. (אני יוצא מנקודת הנחה שכדאי לנו כרגע להסתובב עם רכב מעט יותר גדול מהנצרך אך להיות בעליו המטפחים ברציפות למשך כמה שנים)

פורסם
אם אתה מחפש חיסכון האקסנט זה לא הרכב הנכון עבורך.

אם לא איכפת לך לנהוג בגיר ידני מציע לך לחפש קיה ריו דיזל רכב בסגמנט זהה לזה של האקסנט.

אני די ורסטילי... אבל אישתי פחות:-(.

מה גם שכפי שכבר הסברתי אני מעדיף להיות במיינסטרים כל עוד זה לא הפרש ניכר מאוד. (כמו"כ, עם הנסיון הדל שלי דיזל הוא פחות נוח ויותר רועש)

פורסם

אקסנט 1400 רועשת יותר בבין עירוני מכל דיזל ששהיתי בו.

האקסנט רכב זול וככזה הוא מספק תמורה זולה בדמות 4 גלגלים ומנוע. לא יותר מזה. אם אתה משתמש במילה נוחות או רעש אתה כנראה מעוניין בכל רכב מעל האקסנט.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

דווקא לדעתי היא לא כזאת רועשת.

• תוכן חדש...