Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפעמים אני רואה בנתיב השמאלי, ביואיק לה סייבר מזדחלת.

אני אף פעם לא מופתע.

אם לנהג הזה היתה מודעות מוטורית, הוא מלכתחילה לא היה נוהג בלה סייבר, אחכ בימני.

טוב, מישהי היתה צריכה למלא את הוואקום שהותירו הוולבו 940 והפיג'ו 505.

כל דור והאולדס-מוביל שלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אושרי,

לא כתבת בעברך כנגד רכבים כאלו ואחרים בגלל המדינה בה הם יוצרו או תוכננו? זכור לי שזה אתה, אם לא - אני מצטער.

צריך לקחת דברים בפרופורציה. מלמדים אותנו שסטריאוטיפים זה דבר רע. יופי. אבל הרבה מהדברים שאתה פוסל על הסף אפשר לכמת ולמדוד על ידי סקרים ובדיקות, ומה אז? אני לא מצליח למצוא את הכתבה בה אומר נציג היבואנית באופן מפורש שהם מוכרים הרבה למשפחות פשע, אבל הנה משהו קרוב. תקרא את הפסקה שם שמתחילה בכותרת "אין מחירים למקורבים".

אז בסדר, אתה לא ערס, ויש גם לא מעט אנשים שכותבים כאן שנוהגים בב.מ.וו והם לא ערסים. ויודע מה? אם היה לי הכסף, אולי הייתי קונה M3 בעצמי. אז מה? זה משנה את העובדה שיש בארץ המוני ערסים שכן מעדיפים ב.מ.וו רק בזכות או בגלל התדמית שיש לה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מצחיק כי אצלי זה בדיוק הפוך!! תמיד שאני נמצא מאחורי רכבי יוקרה הם נוסעים כל כך לאט!!! אני יכול להשתגע מההאצה המעצבנת שלהם זה פשוט מטריף כמה לאט הם יכולים לנסוע.

פורסם

יבגני, לא זכור לי שכתבתי משהו כזה, אבל אולי אני לא מבין למה אתה מתכוון.

נכון שיש בסיס כלשהו לסטראוטיפ, אבל עדיין, להכליל בצורה כלשהי ציבור מסויים,

מצטער, אני לא חושב שזה צודק, גם אם 70 אחוז עדיין ייכנסו בדרך זו או אחרת

לאותה תבנית, יש עוד הרבה אחרים.

בדרך כלל שכותבים על קבוצה מסויימת שנוהגת בצורה מסויימת, לרוב גרועה או

מקוממת, אני מזכיר לכולם, רוב הנהגים בארץ הם נהגים גרועים, ברוטליים, לא

שמים קצוץ על הסביבה שלהם, והקשר ביניהם לנהיגה הוא בדרך כלל מקרי.

אם הם עושים זאת שהם נוהגים באיקס חמש זה בולט יותר, כך גם ביגואר, קדילק

או כל רכב בולט אחר. וערסים אוהבים רכבים מנקרי עיניים, וינהגו בכל רכב שהוא

כזה, לא משנה מאיזו תוצרת הוא.

פורסם

שני הסנטים שלי:

AK-47 או בשמו הנפוץ יותר "קלשניקוב" הוא רובה סער שנחשב לאחד המוצלחים מאז ומעולם. למרות שיש מדויקים ממנו ובוודאי קלים ממנו (ואני יודע, סחבתי אחד לא מעט).

תכנונו הבסיסי לא השתנה הרבה מאז שהוצג ב-1949. הוא זול, קצב האש שלו טוב, התחמושת שהוא יורה היא בעלת קוטר ועצמה גדולים, הוא פשוט לאחזקה, ניקוי, פירוק והרכבה ואלוהים אדירים, כמה שהוא עמיד, אמין והוא זכה לחיקויים רבים - אולי המחמאה הגדולה ביותר.

אבל על אף מעלותיו הרבות, כמו אקדח התופי עבור הקאובוי. קלשניקוב הוא כלי נשק שמזוהה אולי יותר מכל עם ארגוני טרור, משטרים טוטליטריים, מדינות ערב, קרטלי סמים, הוייטקונג, הוא גם מופיע בגאון על דגלי וסמלי ארגוני טרור רבים (חיזבאללה, הבולט שבהם). הוא הנשק בו ריססו מחבלים את שדה התעופה בלוד ב-72, חטפו את הספורטאים במינכן, חיילים מצריים שטפו איתו את מעוזי צה"ל בתעלה, ארבו איתו לחיילים בלבנון, ירו ממנו על סיורים בקסבה של שכם.

אז כן, זה יופי של נשק ולא כל מי שנושא אותו הוא בהכרח מה"חברה הרעים" (הוא נמצא בשימוש נרחב גם ביחידות מסוימות בצה"ל) אבל בכל זאת, אתה לא מופתע שבתמונות הוא זה שמונף מעל ראשי המפגינים ממש מאחורי הדגל הבוער...

X6 ו-X5 הם מבחינה הנדסית וגם באופן הביצוע שלהם כלי רכב נהדרים, אבל ממש כמו הקלשניקוב, חביבים על קהלים שלמים שמכתימים את ההצטיינות ההנדסית שלהם בבוץ הלא נכון.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
שני הסנטים שלי:

AK-47 או בשמו הנפוץ יותר "קלשניקוב" הוא רובה סער שנחשב לאחד המוצלחים מאז ומעולם. למרות שיש מדויקים ממנו ובוודאי קלים ממנו (ואני יודע, סחבתי אחד לא מעט).

תכנונו הבסיסי לא השתנה הרבה מאז שהוצג ב-1949. הוא זול, קצב האש שלו טוב, התחמושת שהוא יורה היא בעלת קוטר ועצמה גדולים, הוא פשוט לאחזקה, ניקוי, פירוק והרכבה ואלוהים אדירים, כמה שהוא עמיד, אמין והוא זכה לחיקויים רבים - אולי המחמאה הגדולה ביותר.

אבל על אף מעלותיו הרבות, כמו אקדח התופי עבור הקאובוי. קלשניקוב הוא כלי נשק שמזוהה אולי יותר מכל עם ארגוני טרור, משטרים טוטליטריים, מדינות ערב, קרטלי סמים, הוייטקונג, הוא גם מופיע בגאון על דגלי וסמלי ארגוני טרור רבים (חיזבאללה, הבולט שבהם). הוא הנשק בו ריססו מחבלים את שדה התעופה בלוד ב-72, חטפו את הספורטאים במינכן, חיילים מצריים שטפו איתו את מעוזי צה"ל בתעלה, ארבו איתו לחיילים בלבנון, ירו ממנו על סיורים בקסבה של שכם.

אז כן, זה יופי של נשק ולא כל מי שנושא אותו הוא בהכרח מה"חברה הרעים" (הוא נמצא בשימוש נרחב גם ביחידות מסוימות בצה"ל) אבל בכל זאת, אתה לא מופתע שבתמונות הוא זה שמונף מעל ראשי המפגינים ממש מאחורי הדגל הבוער...

X6 ו-X5 הם מבחינה הנדסית וגם באופן הביצוע שלהם כלי רכב נהדרים, אבל ממש כמו הקלשניקוב, חביבים על קהלים שלמים שמכתימים את ההצטיינות ההנדסית שלהם בבוץ הלא נכון.

שכחת את הAK47 החשוב ביותר -

107106889_display_image.jpg?1290955555

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אתה מוזמן לירושלים שם אחות של סבתי מסתובבת על איקס 6 שחורה אישה בת כ70 . תמיד אנחנו צוחקים עליה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
עבריינים כולם, שלא יספרו לכם שטויות

:lol:

אגב אצלי במשפחה קיים אוהב ב.מ.ו רציני, שמחליף כל שנתיים מ X5 ל X6 בגלל ק"מ גבוה שהוא עושה בעבודה.

אינו נוהג פראי בכלל, אבל כן לוחץ על הגז, יצא לי לא פעם ולא פעמיים לנסוע איתו, אבל פראי הוא לחלוטין לא, לא מאלו שמהבהבים בנתיב השמאלי, צופרים, עוקפים כמו בהמות.

כשהכביש פנוי, הוא נוהג בכיף.

הלוואי וכל המשוגעים שעל הכביש היו נוהגים בצורה כזו ולא בפראיות כמו הרוב.

Opel Adam S 2017

פורסם

ואתמול חתכה אותי פורשה קררה S שחורה מימין בערך ב160 קמ"ש והמשיכה וחצתה גם את ה200, עבריין?

אולי עבריין תנועה...

אם זה ככה אז רוב העבריינים בארץ נוהגים במאזדה 3 ליסינג, כי זה הנהגים הכי משוגעים שיצא לי להיתקל בהם.

פורסם

בואו נעשה קצת סדר.

מי נוהג במכוניות האלה?

סרסורים , סוחרי סמים ,זמרים מזרחיים שהולך להם , מעצבי שיער מצליחים ,כוכבי כדורגל , יצאניות צמרת ,בעלי בסטות , מתווכי דירות ("יועצי נדלן") , בעלי פיצוציות מצליחות , בעלי חברות גביה בשוק האפור וכ"ו...

פורסם
בואו נעשה קצת סדר.

מי נוהג במכוניות האלה?

סרסורים , סוחרי סמים ,זמרים מזרחיים שהולך להם , מעצבי שיער מצליחים ,כוכבי כדורגל , יצאניות צמרת ,בעלי בסטות , מתווכי דירות ("יועצי נדלן") , בעלי פיצוציות מצליחות , בעלי חברות גביה בשוק האפור וכ"ו...

וגם אינסטלטור אחד...מבת-ים (באמת) :lol:

אני בת-ימי - אז מותר לי לכתוב .:wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...