Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דייהטסו סיריון שנת 2002 נפח 1300 אוטומטית.

שני בעיות שצצו לאחרונה:

1: ירידת סל״ד במצב עמידה ( בדרך כלל קורה לי ברמזורים)

זה קורה אחרי שהאוטו כבר חם ובדרך כלל שהאוטו מאיץ ממהירות 0 בעמידה

ועד שאני מתחיל נסיעה.

התחושה היא שברגע שאני לוחץ על דוושת הגז בכדי להתחיל בנסיעה או להתקדם

עם הרכב שאני עומד בפקק הרכב מתחיל לגמגם כאילו חסר לו גז והטורים יורדים נמוך מהרגיל.

במידה ואני לא נותן לרכב טיפה גז, קרה לי כבר פעמיים שהוא פשוט נכבה לי.

מדובר ברכב אוטומת לא ידני!!!

הבעיה קוראת מידי כמה ימים ואחר כך היא נעלמת כלא הייתה, והרכב מאיץ ממצב עמידה ללא בעיה וללא שום רעידות או גימגום.

הבעיה חזרה על עצמה לפני כמה ימים שנהגתי במהירות 80 קמ״ש בערך,

שרציתי להאיץ ל-100 קמ״ש ולחצתי על הגז הרכב לא הגיב לכמה שניות ואחרי מספר שניות הסל׳״ד עלה והרכב קיבל מכת גז והאיץ בדיליי.

יכול להיות שהמשאבת דלק של האוטו סתומה?

בעיה 2: מעבר לא חלק של ההילוכים,

אני יכול ליסוע עם הרכב ברבע שעה הראשונות והמעבר יהיה חלק ללא בעיה.

אבל בין המעבר של ההילוכים 1-2 או 2-3 במהירות נמוכה 0-60 קמ״ש בערך יש פעמים שהמעבר מלווה בדפיקה קלה שמרגישים, כאילו ההילוך נתקע ועובר במכה להילוך השני. ויש פעמים שאני בכלל לא מרגיש שההילוכים עוברים.

הרכב מטופל כל השנים במוסך מרכזי ולפני כמה חודשים הוחלף שמן גיר לפי הוראות יצרן שמציין כל 90,000 ק״מ.

מה יכולות להיות הבעיות לפי מה שציינתי? הרכב גם עבר טיפול גדול לא מזמן.

תודה לעוזרים ושבת שלום.

פורסם

את הבעיה הראשונה כנראה,שניקוי בית מצערת ומנוע צעדים יפתרו.

לגבי הבעיה השנייה מעט מורכב יותר,צריך להתחיל מבדיקת תושבות המנוע והגיר ברכב ואם לא משם,לפנות למכון גירים אוטומטייים לאבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...