Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב..היום קיבלתי בשעה טובה את הרכב לאחר ביצוע ההסבה לגז.

מה שמעניין , מחשב צריכת הדלק ממשיך לעבוד כרגיל, נותן נתוני צריכה רגעית וצריכה ממוצעת למרות שהרכב משתמש בגז . בדקתי שאכן הנסיעה היא על גז, נסיעה רגילה על סלד 3000 מקסימום.

האם מחשב צריכת הדלק לא אמור לתת קריאה רק של צריכת הבנזין? איך הוא מחשב את צריכת הגז?

למי שיש הסבה, אצלכם זה אותו הדבר?

פורסם

אני אכתוב את מה שאני חושב, על סמך הבנתי. אם טעיתי, אשמח לתיקון.

מחשב דרך לא מודד פיזית את כמות הדלק הזורמת למנוע, אלא מתרגם את זמן פתיחת המזרקים + סל"ד למספר שמשקף את צריכת הדלק.

בעבודה על גפ"מ מחשב ניהול מנוע בנזין עדיין שולח פולסים למזרקים, רק שהם מנותקים בהמשך על ידי מערכת גפ"מ. בעבודה על גפ"מ מזרקי בנזין לא נפתחים.

מחשב דרך "לא יודע" שהרכב רץ על גפ"מ ומציג נתונים כאילו הרכב היה עובד על בנזין באופן רגיל.

כלומר, אין משמעות לנתונים אלו.

אין למחשב דרך אפשרות לדעת את זמן פתיחת מזרקי גז, כי הם מנוהלים על ידי מחשב גז, שהוא מחשב נפרד.

פורסם
אני אכתוב את מה שאני חושב, על סמך הבנתי. אם טעיתי, אשמח לתיקון.

מחשב דרך לא מודד פיזית את כמות הדלק הזורמת למנוע, אלא מתרגם את זמן פתיחת המזרקים + סל"ד למספר שמשקף את צריכת הדלק.

בעבודה על גפ"מ מחשב ניהול מנוע בנזין עדיין שולח פולסים למזרקים, רק שהם מנותקים בהמשך על ידי מערכת גפ"מ. בעבודה על גפ"מ מזרקי בנזין לא נפתחים.

מחשב דרך "לא יודע" שהרכב רץ על גפ"מ ומציג נתונים כאילו הרכב היה עובד על בנזין באופן רגיל.

כלומר, אין משמעות לנתונים אלו.

אין למחשב דרך אפשרות לדעת את זמן פתיחת מזרקי גז, כי הם מנוהלים על ידי מחשב גז, שהוא מחשב נפרד.

כל זה נכון.

ברכבים מודרניים יותר תדלק לך נורת תקלה או ובנוסף יצנח שעון הדלק לאפס ויתריע על תקלה במחוון,בכדאי שזה לא יקרה רצוי להמנע ממילוי הדלק עד הסוף להשאר תמיד בחצי מיכל.

פורסם

וזה מכיוון שברכבים מודרניים שעון דלק מציג נתון מחושב ולא נתון שנלקח ישירות ממצוף במיכל דלק, כמו שהיה פעם.

מצוף עדיין ישנו, אבל הוא משמש לקביעה ראשונית של נתון מפלס דלק אחרי התדלוק או אחרי התנעה ולא מדווח ישירות לשעון.

פורסם
כל זה נכון.

ברכבים מודרניים יותר תדלק לך נורת תקלה או ובנוסף יצנח שעון הדלק לאפס ויתריע על תקלה במחוון,בכדאי שזה לא יקרה רצוי להמנע ממילוי הדלק עד הסוף להשאר תמיד בחצי מיכל.

תודה על תשובותיכם המלומדות..אכו ,במקרה מילאתי חצי מיכל בבנזין לפני שקראתי את תשובתך..אקפיד על כך גם בהמשך.

• תוכן חדש...