Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום ביצעתי טיפול שגרתי (160000 ק"מ) לרכב מסוג יונדאי גטס (2007).

לאחר הטיפול שבוצע בחיפה הגעתי הביתה למגדל העמק והכל היה מעולה.

בהמשך היום שטפתי את האוטו וניקיתי עם מטלית לחה את הפלסטיק הדקורטיבי שמוברג למנוע.

לאחר כמה שעות התנעתי את האוטו והוא התחיל לקרטע. נסעתי כחצי ק"מ ונדלקה נורה check Engine.

התקשרתי למוסך, סיפרתי על התופעה ואמרו לי שככל הנראה מדובר במערכת ההצתה.

ואכן פתחתי את הנורות ובאחת מתוך הארבע שיש ברכב היו מים (ככל הנראה נכנסו במהלך השטיפה).

ניסיתי לנגב את המים עם מטלית יבשה ועם נייר סופג אך עדיין נשארו כמה טיפות של מים בתחתית הגליל של הנורה.

מחפש פתרון יצירתי איך אפשר לייבש את המקום.. האם לאחר שהמקום יהיה יבש הכל יעבוד רגיל או שצריך להחליף את הנורה?

הבעיה שאין לי את הכלים המתאימים להוציא את הנורה ולבדוק אותה מקרוב לכן החלטתי לפנות לפורום ולקבל כמה עצות..

תודה מראש.

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

אתה ככל הנראה מדבר עם פלאג ולא נורה.

יש רטיבות קלה או מוצף מים ? צריך לפרק את הפלאג ולבדוק אם רטוב גם מבפנים,

תייבש גם את החוט הצתה, ואם לא עזר התחל מהחלפת פלאגים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה. לגבי המונחים כנראה שאתה צודק, אני לא ממש בקיא בכל טרמינולוגיה.

בכל אופן כמו שכתבתי לצערי כרגע אין לי כלים. מחר בעבודה אני יוכל לעשות זאת. האם אין סכנה לנסוע עם שלושה פלאגים תקינים,

מנוע מקרטע ונורת check Engine דלוקה? מדובר על מרחק של 15 ק"מ בערך.. פשוט בעבודה יש לי לחץ אוויר וסט מפתחות שמתאים בדיוק לזה.

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

נסעתי כ20 ק"מ עם 3 צילינדרים כיוון שהכויל זייף, הגעתי למקום החלפתי את החלק והכל בסדר.

אני חושב שאם תיסע רגוע ללא סחיטה של הרכב ( כיוון שתרגיש שחסר כוח לרכב) יהיה בסדר.

מקווה שבשבילך שהסיפור ייגמר בהחלפת פלאגים בלבד. תבדוק שה4 חוטי הצתה שמחוברים לפלאגים מהודקים כמו שצריך ולא רופפים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בדקתי אותם והם מהודקים היטב ויש עליהם טונה של אבק ככה שלא נראה שהם נפגעו ממים במהלך השטיפה. תודה רבה.

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

אחרי שקראתי כמה פעמים את ההודעה הראשונה שלך, אני חושב שהבנתי אותך.

תנתק את החוטי הצתה מהפלגים ותעיף אויר מקומפרסור אל תוך "הכובעים" וגם לכיוון המצתים. אם יש לך ספריי דוחה מים או ספריי קרבורטור זה יעזור.

מעבר לכך, אני לא זוכר אם אצלך באוטו יש מפלג. אם כן יכול להיות שחדרו גם אליו מים. או לחוטי הצתה שיוצאים מהסלילי הצתה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אם אני הבנתי אותך נכון.. הוצאתי את הגומי ארוך כזה שסוגר את הצינור איפה שיש פלאג למטה. שם אין מים. המים בעיקרון למטה איפה שהפלאג עצמו. כשאני אומר מים אני מתכוון רטיבות קלה, לא בריכה. בכל אופן אני כרגע הוצאתי את הגומי הזה והשארתי אותו בחוץ.. אולי יתייבש בלילה.. מחר בעבודה אני ינסה לייבש את זה עם לחץ אוויר. השאלה היא האם יכול להיות שנגרם נזק לפלאג עצמו והאם יש טעם לקנות סט ולהחליף אותם?

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

קודם כל, קבל תיקון טעות ממני. אמרתי "מפלג" כי חשבתי שהמדובר בבלאנו...לא יודע למה.

שים לב שאתה מחזיר את החוטים, שלכל חוט יש את המצת שלו. יש סדר מסויים.

תן לחץ אויר בכל מקרה גם ל"כובעים" וכמובן איפה שרטוב, תוציא את המצתים תראה שההברגה שלהם לא התרטבה ותחזיר (הסגירה עם רגש! לא חזק שלא תשבור!) ובכלל תעבור על המערכת הצתה תחשוב איפה יכול להיות שחדרו מים.

בכל מקרה תן לחץ אויר גם בצד השני של החוטים וגם ב"בית שלהם". תוציא חוט תעשה את הפעולה תחזיר אותו ורק אח"כ תתקדם לשני. (אל תוציא את כולם בפעם אחת)

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

עדכון:

היום בעבודה הוצאתי את הפלאג הרטוב. עשיתי לו פן עם לחץ אוויר והחזרתי חזרה. לאחר מכן ניגשתי למוסך לאפס את הנורה

של הCheck Engine. בנתיים הכל תקין. רצית רק להודות לכל המגיבים. תודה על העצות ושתהיה שנה טובה :)

Nissan Note Acenta 2011

• תוכן חדש...