Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה מוזרה התחילה לי לאחרונה במערכת הקירור של הרכב . הרכב עומד הכל בסדר שאני מתחיל נסיעה ומייד לאחר 3 דקות נסיעה אני עוצר בצד פותח את המכסה מנוע נגש למיכל עיבוי ורואה את המים מתחילים לבעבע ויש גם מעט הקצפה והם מתחילים לעלות לגובהה הפקק כאילו המים רוצים לפרוץ החוצה . החלפתי פקק חדש למיכל עיבוי ורדיאטור חדש מלפני 3 חודשים מה יכול לגרום לתופעה זו ? וחייב לציין שמד חום הרכב מצויין ולא מתחמם והמאוור עובד בזמן .

פורסם

משיכת אוויר למערכת קירור דרך חור כלשהו בצנרת או בעיה באטם ראש מנוע.

תנסה לנקז אוויר ממערכת, אם אני זוכר נכון יש בורג ניקוז על בית הטרמוסטט ועד אחד בחלק העליון של הרדיאטור.

פורסם
משיכת אוויר למערכת קירור דרך חור כלשהו בצנרת או בעיה באטם ראש מנוע.

לדעתי אם היה חור בצנרת אז המים היו אמורים לפרוץ החוצה ולגרום לנזילה נשמע יותר הגיוני שזה אטם ראש מנוע.. עשיתי ניקוז אויר דרך הבורג ניקוז ברדיאטור ... זה לא עוזר

פורסם

נתקלתי ברכב זהה בתופעה הבאה:

לאחר התנעה ודקה-שתיים של נסיעה נוזל קירור גולש ממיכל העיבוי. נוזל קר עדיין ולא חם.

פותחים בורג ניקוז, נותנים לאוויר לצאת - נוסע תקין וללא שום בעיה מאות קילומטרים, עד לכיבוי הבא של המנוע לזמן ממושך.

זה משיכת אוויר למערכת. לא הייתה נזילה חיצונית נראית לעיין.

לא מספיק לבצע ניקוז דרך הבורג ברדיאטור. יש עוד בורג על בית הטרמוסטט (כמעט בטוח שהוא שם, עברו כמה שנים וכבר לא זוכר בדיוק). זה בערך מתחת למיכל עיבוי.

פורסם
נתקלתי ברכב זהה בתופעה הבאה:

לאחר התנעה ודקה-שתיים של נסיעה נוזל קירור גולש ממיכל העיבוי. נוזל קר עדיין ולא חם.

פותחים בורג ניקוז, נותנים לאוויר לצאת - נוסע תקין וללא שום בעיה מאות קילומטרים, עד לכיבוי הבא של המנוע לזמן ממושך.

זה משיכת אוויר למערכת. לא הייתה נזילה חיצונית נראית לעיין.

לא מספיק לבצע ניקוז דרך הבורג ברדיאטור. יש עוד בורג על בית הטרמוסטט (כמעט בטוח שהוא שם, עברו כמה שנים וכבר לא זוכר בדיוק). זה בערך מתחת למיכל עיבוי.

זה לא קורה ישר רק שהרכב מגיע לטמפרטורה הנורמאלית של מנוע עובד ואז שאני מתחיל נסיעה זה קורה .. השאלה מה גורם לתופעה הזו פתאום לקרות עד עכשיו היה בסדר ?! גם כשעשיתי ראש מנוע לפני 5 חודשים ניקזתי ככה אויר והכל עבד מצויין עד לפני יומיים פתאום זה התחיל .. יש מצב שצריך לעשות ראש מנוע שוב לפתוח להחליף אטם?

פורסם

ברשותי רנו קנגו דיזל 1.9 שנת 2001 השבוע עצרתי בצד לשוחח עם חבר ואחרי 2 דקות לפתע ראיתי מים ירוקים נוזלים לי מהרכב פתחתי את המחסה מנוע ראיתי מים נוזלים/גןלשים לי מפקק המיכל עיבוי מיד הלכתי לכבות את הרכב מחשש להתחממות כשנכנסתי לרכב ראיתי את מצב הטמפרטורה במצב מצויין ללא שינויים ... למחרת נגשתי לקנות פקק חדש למיכל עיבוי מחשש לפקק בלוי למרות זאת זה לא הפסיק בדקתי את המאווררים והם נכנסים לעבודה בזמן והכל בסדר גמור הטמפרטורה בסדר גמור והרדיאטור חדש בן חצי שנה ובמערכת ישנם רק מים ירוקים השאלה היא מה יכול לגרום למים לבעבע ולעלות למעלה ולרצות לפרוץ מהמיכל עיבוי? אגב גם יש מאין הקצפה של המים ... מוזר! אשמח לעזרה בכל הקשור !!! מי שרוצה מוזמן לעזור לי להבין את הבעיה גם בפלאפון 0543199329 תודה תודה תודה מראש

פורסם

בוקר

גובה הנוזל במיכל העיבוי צריך להיות חצי מיכל כשהמנוע קר, אם מיכל העיבוי מלא עד סופו הנוזל יגלוש החוצה

דרך המכסה למרות שהטמפ. תקינה.

אם גובה הנוזל תקין והטמפ. תקינה בכל מצבי העומס (מה שמוציא מכלל אפשרות רדיאטור סתום) יש לבדוק

אם אין חדירה של גזים מתאי השרפה למערכת הקרור.

פורסם

"אמ הדרך" לגבי גובה המים : המים בסדר גמור בגובה הקו המסומן של המקסימום במיכל עיבוי תודה יקירי בכל מקרה... "מרכז שירות תלפיות" לצערי חברות הביטוח לא מחייבות את בעלי רכבי רנו קנגו להתקין מערכות הגנה מפאת מחירו של הרכב ;) אבל תודה רבה, בכל מקרה החלטתי ללכת על פירוק הראש! שאלה האם משאבת מים לא תקינה מה התסמינים שאמורים להופיע לי ? התחממות? אין מנוס מלפרק את הראש ולשלוח אותו לחרט שיעבור וישלול סדקים יעשה ישור ואני אחליף אטם ראש !!

• תוכן חדש...