Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפה בטרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל הממליצים,

אני הולך מחר לבדוק אפשרות לטרייד אין עבור השברולט ויואנט 2008 שאני מחזיק ברשותי, אני יודע שאני הולך להפסיד פה הרבה מאוד כסף אבל אני מאוכזב מאוד מהקוריאנית ומחפש להחליף למשהו אחר.

אני מניח שאני לא לא אקבל יותר מ 20K עבור הרכב וגם זה במצב טוב, אני יכול להוסיף סכום של 20K אולי טיפה גמישות אם יהיה באמת משהו טוב.

מעדיף לא לרדת בשנתון (מינימים 2008), רכב עם אכילת דלק סבירה סביב 1:12 (לא כמו הויואנט 1:9) ומעל הכול לפחות 4 כוכבי בטיחות, שיהיה נוח לזוג עם תינוק, אני אשמח גם לבאגז סביר+ שכן העגלה שרכשנו היא לא קטנה וכאשר אישתי תסע לבד אני לא רוצה שהיא תתקשה להכניס את העגלה.

אשמח לעצות, מוכן לשקול יפניות, גרמניות במידה ונצליח למצוא, אולי גם רנו (לא להציע סיטרואן ופיגו מתרחק מהם כמו מאש).

תודה מראש לכל הממליצים,

ויום נעים.

גיל.

פורסם
בוקר טוב לכל הממליצים,

אני הולך מחר לבדוק אפשרות לטרייד אין עבור השברולט ויואנט 2008 שאני מחזיק ברשותי, אני יודע שאני הולך להפסיד פה הרבה מאוד כסף אבל אני מאוכזב מאוד מהקוריאנית ומחפש להחליף למשהו אחר.

אני מניח שאני לא לא אקבל יותר מ 20K עבור הרכב וגם זה במצב טוב, אני יכול להוסיף סכום של 20K אולי טיפה גמישות אם יהיה באמת משהו טוב.

מעדיף לא לרדת בשנתון (מינימים 2008, רכב עם אכילת דלק סבירה סביב 1:12 (לא כמו הויואנט 1:9) ומעל הכול לפחות 4 כוכבי בטיחות, שיהיה נוח לזוג עם תינוק, אני אשמח גם לבאגז סביר+ שכן העגלה שרכשנו היא לא קטנה וכאשר אישתי תסע לבד אני לא רוצה שהיא תתקשה להכניס את העגלה.

אשמח לעצות, מוכן לשקול יפניות, גרמניות במידה ונצליח למצוא, אולי גם רנו (לא להציע סיטרואן ופיגו מתרחק מהם כמו מאש).

תודה מראש לכל הממליצים,

ויום נעים.

גיל.

אשמח לתגובה חברים, בבקשה זה חשוב

פורסם

רנו מגאן משנתון די גבוהה תיכנס בתקציב,בסה''כ אני חושב שזה אחלה רכב (5 כוכבי בטיחות,צריכת דלק לא רעה,רכב פרקטי ויש לו מספיק כוח).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם יש מישהו שמכיר רכבים בעלי תא מטען עם דלת נפרדת בסגנון שברולט ויואנט או לדוגמא אוקטוביה קומבי?

תודה

פורסם

מצטרף להמלצה על המגאן ,במגבלות התקציב שלך הרכב הזה הוא אופציה טובה ויענה על הדרישות שציינת.

לזוג עם תינוק הוא יהיה מרווח ונוח ,יש לו תא מטען גדול ועגלה (גם גדולה)תיכנס שם בקלות.

בהצלחה

פורסם

אני גם ממליץ על המגאן.

קח בחשבון שהרכב הזה באמת נמכר בזול וכדי לנצל את עסקת הטרייד אין על הרכב שלך, שמצבו במכירה זהה למגאן, סביר שתשיג עסקה טובה.

חוץ מזה, האוטו לא גרוע כמו השם שנוצר לו.

פורסם

לא מצליח להבין למה אתה מוכן להפסיד מראש הרבה כסף כדי לחסוך קצת כסף.

למיטב ידיעתי לא תמצא שום רכב אוטומטי שעושה 1:12 וגם יש בו מקום לעגלה גדולה (מה הבעיה לקנות עגלה קטנה יותר?).

עכשיו, לצורך הדיון - נגיד ואתה באמת תשיג איזה רכב מופלא כזה שיעשה 1:12. מה ההפרש?

כרגע עם השברולט אתה משלם על 2222 ליטרים בשנה. ברכב הפלאים תשלם על 1666.

סה"כ 555 ליטר בשנה - או 4000 ש"ח בשנה בערך.

אז אולי זה הזמן לחשב כמה באמת אתה מפסיד על השברולט, בגלל המכירה הזו?

לחשוב בדיוק כמה בעצם נותנים לך עליה בטרייד אין לעומת המחירון + העלות העודפת שאתה תשלם על הרכב שאתה קונה (שהרי אם לא תביא להם רכב בטרייד אין, תוכל לקנות בהנחה משמעותית)?

יכול להיות שייקח לך שנתיים של חיסכון בדלק רק להחזיר את מה שהפסדת בעסקה שאתה עושה! קצת הזוי.

אם אתה בעניין של עיסקה כלכלית, לך תקנה עגלה קטנה יותר שמתאימה לתאי מטען של מכוניות סופר מיני, קנה לך אחת כזו שמשיגים בה בקלות 1:15 ואת השברולט תמכור בשוק הפרטי. זה נשמע לי כמו צעד כלכלי חכם.

• תוכן חדש...