Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rfz3412

ROEI-A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע באיזה תיבה הסאב אמור להיות באתר של רוקפורד יש נתונים 35 ליטר בערך ולפי חישוב של המידות זה יוצא בערך 55 ליטרhttp://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10060204&CategoryDesc=Speakers%20-%20Raw%20Drivers%20/%20Separates

וגם אני מעונין לשמוע חוות דעת עליו ואם למישהו יש ניסיון איתו?

פורסם

בדקתי עוד כמה פעמים את החישובים והיתה טעות עם היחידות מדידה והגעתי לתוצאות דומות יותר למה שכתוב באתר.

אני מעונין לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו ובאיזה תיבה? סגורה פתוחה? בערך באיזה נפח?

ועם איזה הגברה הוא עובד טוב?

פורסם
אני מעונין לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו ובאיזה תיבה?

סגורה פתוחה?

בערך באיזה נפח?

ועם איזה הגברה הוא עובד טוב?

מומלץ בחום להריץ חיפוש בפורום, היה מדובר עליו די הרבה , לי יש שתיים כאלו , היצרן ממליץ על תיבה סגורה , ובקשר להגברה כל מגבר מכובד יכול להרים אותו (אצלי הם יושבים בינתיים על LANZAR HTG 424 )

מש"ק זרזור

פורסם

כן, שמעתי אותו בעבר...

שים לב כי אין לחרוג מנתוני היצרן, הנתונים שלהם די מדוייקים.

1.25CF לאטומה.

2CF לפתוחה (מומלץ)

בסך הכל הסאב לא רע בכלל, וביחוד עם המחיר שיש עליו היום זו עסקה מעולה!

(הייתי לוקח כזה על פני הפיוניר בכל יום)

פורסם
כן, שמעתי אותו בעבר...

שים לב כי אין לחרוג מנתוני היצרן, הנתונים שלהם די מדוייקים.

1.25CF לאטומה.

2CF לפתוחה (מומלץ)

בסך הכל הסאב לא רע בכלל, וביחוד עם המחיר שיש עליו היום זו עסקה מעולה!

(הייתי לוקח כזה על פני הפיוניר בכל יום)

מה זה אומר CF

( Cubic Feet)

בסאב שלי זה 1.5

פורסם

אני לא מבין במידות האלה הCF וניסיתי לחשב אותם ויצא לי תוצאות שונות. באטומה יצא לי 1.92CF במקום 1.25 אתה יכול להסביר לי איך לחשב את זה?

פורסם

לפי המידות שנתת לי זה יוצא 36 ליטר.זאת התיבה שמומלצת לסאב הזה? לפי חישוב של המידות בסנטימטרים באתר יצא לי 55 ליטר בערך.

למה מומלץ תיבה פתוחה?

באתר המידות הם?

רוחב 50.17

גובה 35.56

עומק 30.48

יוצא בערך 55 ליטר 1.92CF

לפי המידות שגל נתן זה באמת 1.25CF אבל 36 ליטר.

פורסם

לתיבה אטומה - תשתמש במידות שנתתי לך.

לתיבה פתוחה, זה כבר מידות אחרות... אתה צריך מידות גם לפתוחה?

לפתוחה:

גובה = 45 ס"מ

רוחב = 45 ס"מ

עומק = 30 ס"מ

זה קצת מעל ל 2CF, אבל אחרי שמורידים מנפחו של הפורט (הפתח) זה מסתדר...

גל

פורסם

לתיבה פתוחה אני צריך גם פורט שאין לי כרגע ובקשר לטרמינלים יש לי את הרגילים לא עם ההברגות.

איפה אפשר להשיג בחיפה?

עדיף תיבה פתוחה?

• תוכן חדש...