Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגיד להורים זה ברור, כבר נאמר. רק חשוב להמנע מפנייה שתיצור מיד תגובה מתגוננת. כדאי להתחיל בלפתח שיחה, כשמי מההורים מגיע לאסוף את הילד. להתחיל ב"איך הולך, איך את/ה מסתדר/ת לבד עם הילד, זה לא קשה?" לפתח שיחה מתוך אמפטיה, אמור ליצור פתיחות, מתוך שיחה כזו אפשר להגיע באופן טבעי להתיחסות נקודתית להבטים שבהם מזהים הדרדרות, ואולי גם לנסות לתאר זה מנקודת מבט תומכת בסגנון "אני רואה שהשפה שלו נעשית יותר שפת רחוב, לי ברור כמה קשה לשמור על ילדים בגיל הזה, עם כל ההשפעות החיצוניות, אבל דווקא במצב הזה חשוב לנסות לשמור כמה שיותר על היתרונות של הילד כמו יכולת ביטוי גבוהה כי זה יתן לו יתרון תחרותי על אחרים". משהו כזה... קשה לתסרט מראש אבל כדאי לנסות לזרום עם שיחה בכיוון כזה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני לא הורה, וגם לא קרוב לכך, אז ענסה לתת זווית אחרת.

אם הדברים אכן כפי שהם נראים, ואין לי, כילד, מענה, היית שמח שמישהו היה דורש בשלומי. אני מניח שהתערבות לרמה שגובלת ב"הורות" היא קצת מוגזמץ, אבל להיות סוג של דוד, או לפחות מעין מדריך בתנועת נוער sort to speak" לא יכול להזיק. אולי הילד מחפש עוגן אפוטרופוסי טיפה שונה מההורים.

אני לוקח את הדוגמא הזו מממשפחה של חבר קרוב מאוד שעם המשפחה שלו אני בקשר ברמה מאוד קרובה. יש להורי החבר זוג חברים, כאשר שלאב ילד מנישואין קודמים (היום הילד כבר אחרי צבא) וילד קטן נוסף מנישאיו הנוכחיים. הילד הגדול היה ישן אצלהם ימים כלילות ומדבר איתם על דברים שלא היה לו שיח עם ההורים/אמא/אבא (הוריו הביולוגים די מסובבים, אביו רק בשנים האחרונות התחיל להתאפס על עצמו ואישתו הנוכחית מעולם לא התקבלה אמלו כאימא). לטעמי היה מקרה די ברור של הזנחה של ההורים שלו, ואני מאמין בלב שלם, שאילולא המשפחה של חבר שלי, הילד לעולם לא היה מגיע למצב הטוב מאוד שבו הוא היום.

לא תמיד צריך להיות הורה פר סה, אלא לפעמים רק כתף להשען עליה.

מה שכן, אני חושב שבמקרה כזה, צריך להבין שיתכן בתהפכו למעין בית שני לילד, וצריך להיות מוכנים לכזה דבר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מה שכן, אני חושב שבמקרה כזה, צריך להבין שיתכן שתהפכו למעין בית שני לילד, וצריך להיות מוכנים לכזה דבר.

תודה.

זה לא בתכניות, עם כל החיבה שלי לילד.

יש לי שלושה ילדים, בהם תינוקת שעוד לא בת שנה.

אין לי כוונה להיכנס לסיפור עד כדי כך. אני אתפוס את האמא בהזדמנות ואשוחח עימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...