Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב ומגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני קצת חדש בתחום הזה.. יש לי סיאט איביזה 2012 ותכננתי להביא מערכת מלאה כולל קומפוננטים אבל גיליתי שרוב המקומות לא מוכנים להתעסק עם האיביזות בגלל שהמנגנון החשמלי יושב על הדופן של הדלת, וגם אם כן אז רק על ההרכבה של הקומפוננטים רוצים 1000 ש"ח.

לכן החלטתי ללכת רק על מגבר וסאב, אני מעוניין בסאב שמשלב איכות עם עוצמה האיכות יותר חשובה.

התכנון שלי הוא להגיע לסדר גודל של כעד 1500 ש"ח על סאב ומגבר ביחד.

בינתיים ראיתי את הסאב GT51204BR JBL שהבנתי שנחשב איכותי.

הייתי שמח להצעות לגבי מגבר מתאים או אם יש סאב אחר יותר טוב.

בנוסף עם יש למישהו המלצה על מקום שלוקח מחירים הגיוניים להתקנה ועושה עבודה טובה זה מאוד יעזור (עדיף באזור ירושלים/ראשון/תל אביב)

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

רכיבים מיד ראשונה כולל התקנה ב1500 שח אפילו ברמה בינונית קשה למצוא

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

1+ dima83

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

קודם כל דימה תודה על התשובות..

אני התכוונתי לעד 1500 ללא התקנה.

עוד שאלה האם לא כדאי ללכת על מגבר 4 ערוצים עם גישור בשביל הסאב הזה וככה שבעתיד יהיה לי 2 ערוצים פנויים לחיבור קומפוננטים?

ובכל מקרה עם יש לך הצעות טובות יד 2 כמו שאמרתי קודם אני לא פוסל :)

פורסם

זה עניין שלך , אמרת שאתה לא מתכוון להחליף את הרמקולים המקוריים של האוטו , או שאתה רוצה להגביר אותם ?

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

לגבי הקומפוננט, הגישה לרמקולים באיביזה אכן בעייתית, אבל עם קצת ידיים הכל אפשרי, יש מלא מדריכים ברשת איך לפרק את הדיפונים ולהשאיר את הרכב שלם, נכון שזה מציק, אבל זה כמה שעות וזהו.

לא הייתי מוותר על השלב הזה בקלות, אבל את זה אני אומר עם סייג קטן כיוון שהרכב דיי חדש, ומאד יכול להיות שההשקעה בפירוק הדלתות לא מצדיקה התקנה של סט נמוך (בסגנון הטמפו), אלא אם כן אתה מתכנן להביא סט יותר גבוה.

לגבי מגבר ספציפי, יש בפורום המכירה ציוד מעולה, עדיף.

לגבי סוג המגבר תראה זה הכל תלוי בתוצאה שאתה רוצה לקבל, מגבר ארבעה ערוצים מקנה לך וורסטיליות ואפשר לעשות בו שימוש כמעט בכל סטאפ, תהיה תוצאה עדיפה ממגבר שני ערוצים ומונו, אך זו אופציה יקרה בהרבה.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

אני חושב גם לטווח הארוך אני לא רואה את עצמי משתגע ומחליף כל שנה סאב או משהו בסגנון, אבל לעומת זאת אני כן רואה את עצמי מחליף את האוטו בשנתיים שלוש הקרובות לכן אני שוקל אולי מראש לקנות מגבר 4 ערוצים ולגמור עניין.

השאלה היא כזאת נותן מונובלוק כי מבחינת המחרים הוא הרבה יותר יקר.

ועוד שאלה אם הבנתי נכון ההמלצה שלכם לגבי הסאב היא להביא את הGT5 1204BR JBL וללכת על מגבר מונובלוק אולי יד 2 בשביל להוריד טיפה מהמחיר, אני צודק?

דרך אגב כמה אמורה להיות עלות ההתקנה של שני הדברים כולל חיווט וכל מה שמסביב?

פורסם

מונובלוק לא חובה לשים אם אתה בונה מערכת בסיסית , יש מגבר 4 ערוצים שיספיק לך

המגבר המומלץ בפורום למערכת בסיסית הוא JBL 1004 , עולה בסביבות 1000 שח, וגם אם תרצה להגביר קומפוננט בעתיד ,אז תהיה אפשרות כזאת .

לגבי עלות התקנה אני לא יכול להגיד לך , כי טווח מחירים הוא גדול , וזה תלוי בך איפה תבחר להתקין .

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

• תוכן חדש...