Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרבה זמן שאני שוטף את האוטו עם מוצרים חובבניים וישנים, ובקרוב הרכב עומד לעבור פחחות וצבע, ופה יהיה השינוי.

אני רוצה לעשות קנייה של מוצרים מהאתר אוטוסטור, נצא מנקודת הנחה שאין לי כלום בבית והתקציב עומד על איזור ה350 שקל. אני לא מחפש משהו מאוד מקצועי, אלא דברים שישמרו על הצבע ועל הברק באותם שטיפות של שישי בצהריים.

תודה מראש.

פורסם

הייתי הולך על הערכה הזאת http://www.autostore.co.il/%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%AA.html

+ ווקס\אוטם צבע

+מגבת מייקרופייבר נוספת

+ פד ליישום הווקס\אוטם (בתקציב שנותר לך אחרי קניית הערכה אני מאמין שתמצא רק ווקס ולא אוטם אבל זה יהיה מעולה להתחלה)

פורסם

זה הבסיס:

1. 2 דליים
  2. כפפת שטיפה
  3. מגבת ייבוש אחת או יותר (אחת טובה תספיק)
  4. שמפו לרכב (רובם יעשו את העבודה למען האמת)

כפפת מיקרופייבר Meguiar's - יש לי אותה והיא משרתת אותי בנאמנות זמן רב.

מגבת מיקרופייבר לייבוש Chemical Guys Wooly - מגבת מקצועית וענקית, נגבתי בעזרתה פעמים ספורות והתרשמתי! צריך לשמור עליה טוב (כביסה נכונה, אכסון וכו') כי היא לא זולה.

מגבת מיקרופייבר לייבוש Meguiar's - מגבת טובה מתצורת וואפל, מחזיקה אצלי מעמד כשנה.

מבחינת שמפו אני באמת חושב שרובם יעשו את העבודה.

פשוט תקרא אודות מוצרים שמעניינים אותך ותבחר מה שאתה מתחבר אליו. תברר אודות שמפויים כמו ONR בנוסף.

מציע שתעשה סקר שוק/שיעורי בית/קריאה בפורום. תתמקד במוצרים מסוימים ותשאל שאלות ברורות לגביהם. אחרת יהיה קשה לעזור לך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מייבשות טוב יותר.

לוכדות את גרגירי הלכלוך היטב, בניגוד ל'גילדה אשר גוררת אותם על הפח.

סופגות מים טוב יותר מאשר הג'ילדה.

לא מסריחות כמו הג'ילדה הלחה.

הרבה יותר בטוחות לשימוש על הרכב.

נעימות יותר למגע.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
הכי מומלץ למתחילים ערכה טובה כוללת כמעט הכל.

איפה ניתן להשיג את המוצר חוץ מג'ים שופ שאסור להתקרב אליהם ?

פורסם

חיוק....(או Hayuk), בוא נתחיל מההתחלה, עם מה אתה משתמש כרגע? מה יש לך?

חומרים ואביזרים...

אגב, אני לא מבין את ההמלצה של מגווירס ישראל, הסט שלכם הוא מעולה והוא מכיל מוצרים טובים אבל הבחור הוא מתחיל. מחפש טפיים להתחיל מהבסיס, שטיפה כמו שצריך.

למה להעמיס עליו קומפאונד ודיטיילר מהיר?? לדעתי שמפו טוב, אביזר שטיפה, דליים, סמרטוטים (סבירים כמובן) לייבוש הרכב יעשו את העבודה.

טרטל ווקס אייס שמגיע עם מטלית ועם פד יישום זה מעולה להתחלה...

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

סוכן של החברה

Untitled.jpg

• תוכן חדש...