Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר ימים הייתי מעורב בתאונת דרכים בה נכנסו בי מאחור.

לנהג הפוגע, כך מסתבר, אין ביטוח (לא חובה, לא מקיף, לא כלום). לפיכך, הוא רוצה שנסגור את עניין הפיצוי ב"דילוג" על חברות הביטוח קרי, הוא מוכן לשלם לי במזומן ביד את עלות התיקון.

הייתי הבוקר במוסך, כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון הנזק, במטרה לתת את הצעת המחיר לצד הפוגע, לקבל ממנו את הסכום, ולסגור את הסוגייה מולו. לדברי המוסכניק, אופי הנזק מחייב מעורבות שמאי. לדבריו, הוא חייב שהשמאי יראה את האוטו בטרם הוא מפרק את הטמבון ובודק אם יש נזק לפח, בודק את השילדה, בודק את תא המטען ואת המנעול וכיו"ב.

השאלה היא האם יש אפשרות להביא שמאי למוסך, שילווה את התהליך, ובסופו של התהליך יתן לי את אמדן הנזק. מצד הפוגע יש נכונות לשלם, גם לשמאי וגם את עלות הנזק. מבחינתי יש שאיפה לסגור את כל הסיפור כמה שיותר מהר, ועם כמה שפחות בלאגנים. בוודאי שאין לי שום שאיפה לנצל את היתרון שיש לי כדי לסחוט כספים שאינם מגיעים לי.

אשמח לעצות ולעזרה, אני די במצוקה ואין לי כתובת אחרת..

תודה!

פורסם

בוודאי שיש אפשרות. אתה יכול לשכור איזה שמאי שתרצה מטעמך (יש כאן בפורום את אלי אמרן, בצע חיפוש וצור איתו קשר). גם אם הוא לא מהאזור שלך, הוא בטוח יוכל להמליץ לך על שמאי אמין. אתה משלם לשמאי (שכ"ט בד"כ באזור ה700 שקלים), וכמובן שהנהג יפצה אותך.

אני ממליץ לך להקליט שיחה איתו, שבה הוא מודה באשמה, או אפילו להכין מסמך שבו הבחור שפגע בך חותם שהוא אשם, כדי שאחרי שתתקן הוא לא יתנער מאחריות. קודם בכל מקרה תקליט אותו בשיחה מודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי מציע שהנהג הפוגע יישלם ישירות לשמאי (שאתה תביא) וזאת על מנת שלא ייצא שאתה תתחיל בתשלומים ולבסוף הנהג הפוגע יתנער ממך.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם,

לפני מספר ימים הייתי מעורב בתאונת דרכים בה נכנסו בי מאחור.

לנהג הפוגע, כך מסתבר, אין ביטוח (לא חובה, לא מקיף, לא כלום). לפיכך, הוא רוצה שנסגור את עניין הפיצוי ב"דילוג" על חברות הביטוח קרי, הוא מוכן לשלם לי במזומן ביד את עלות התיקון.

הייתי הבוקר במוסך, כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון הנזק, במטרה לתת את הצעת המחיר לצד הפוגע, לקבל ממנו את הסכום, ולסגור את הסוגייה מולו. לדברי המוסכניק, אופי הנזק מחייב מעורבות שמאי. לדבריו, הוא חייב שהשמאי יראה את האוטו בטרם הוא מפרק את הטמבון ובודק אם יש נזק לפח, בודק את השילדה, בודק את תא המטען ואת המנעול וכיו"ב.

השאלה היא האם יש אפשרות להביא שמאי למוסך, שילווה את התהליך, ובסופו של התהליך יתן לי את אמדן הנזק. מצד הפוגע יש נכונות לשלם, גם לשמאי וגם את עלות הנזק. מבחינתי יש שאיפה לסגור את כל הסיפור כמה שיותר מהר, ועם כמה שפחות בלאגנים. בוודאי שאין לי שום שאיפה לנצל את היתרון שיש לי כדי לסחוט כספים שאינם מגיעים לי.

אשמח לעצות ולעזרה, אני די במצוקה ואין לי כתובת אחרת..

תודה!

תתקשר אלי אני צריך קצת יותר פרטים ,כדי להגיד לך אם אתה ניזוק מהסידור יותר או פחות

ניקו שוב תודה .

0546999223 אלי אמרן שמאי רכב

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...