Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבקש להעביר האשכול לפורום דראג

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אינגלוט זה אופל לעומת מאק שזה ואג, בערך.

אז מה שבעצם אתה אומר שמי שמשתמש באיפור של מאק צריך לקחת בחשבון שיש מצב שיום אחד הוא יגלה שהוא לא יכול לעפעף יותר ושתיתקע לו הגבה?

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש את החברה עם שם של דיקטטור צפון קוריאני שהיא טובה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

1. אם אתה מחליט לקנות איפור אז רק מותגים שכבר יש לה והיא מכירה - כדי למנוע פדיחות עם אלרגיות למתנה.

2. אני ממליצה לך להתייעץ עם חברה טובה שלה לגבי גוונים \ צבעים \ בהירות של כל מוצר.

3. כלי איפור יכולים להיות מתנה מעולה - מברשות צללית \ קבוקי \ מברשת מייקאפ הם כלים נוחים מאוד ולעומת האוטם שדיברת עליו - הן כנראה יחזיקו שנים :)

פורסם
אם כבר ב"מדחפונים" עסקינן, היום יש מבצע בסופר פארם על "מדחפונים" של TAMPACS... אותי כבר שלחו לרכוש.

:-D

לפעמים אני אומר לעצמי שאני אתחתן מאוחר יותר...

הפעם היחידה שראיתי את זה במציאות היה בכיתה ח', שמישהו גנב לאחת הבנות מהתיק. בנוסף הוא צבע את זה בטוש הרטיב בברזיה עד שזה התנפך והתחיל לזרוק את זה על כולם כאילו זה הרגע יצא ממישהי. הקירות והחלונות בכיתה נראו כמו זירת רצח באותו היום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתמול קניתי לאישתי מייקאפ של Yves Saint Laurent לחידוש המלאי ורק זה מניאק לא זול = 38 יורו.

מבחינתי אם זה מה שגורם לה להרגיש טוב עם עצמה מי אני שאגיד לא.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

תומר, תאמין לי שיש לי עור עבה מאוד, אני לא מתרגש מהדברים הללו, גם לפני הנישואים הייתי כזה.

מכיוון שהסופר פארם צמוד אלי בעבודה (פארק המדע רחובות), אני בדרך קבע עושה קניות נחוצות לבית וזה כולל "מדחפונים" למיניהם, צבע לשיער (לא לי.. אני קירח) וכל שלל הציוד הטכני לנשים..

:lol:

פורסם

אני גם לא מתרגש, אבל יש דברים שלא בא לי להתעסק איתם עדיין :)

אני זוכר שבגיל 22 ככה נסעתי לידידה ובדרך היא ביקשה ממני לעצור בחנות לקנות לה תחתוניות. שאלתי אם זה במחלקת גברים היא אמרה שלא ואמרתי לה הנה לך התשובה! זה עלה לי בנסיעה מיוחדת איתה לקנות את זה ועל הדרך היא קנתה חצי מהמקום.

אז תגיד שאתה עובד במקדונלדס ליד הרכבת :twisted:

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...