Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לנו ספארק במשפחה כבר שנתיים כמעט ועוד לא היו שום בעיות מלבד טיפולים שוטפים. לנסיעות עירוניות היא טובה מאוד וגם בינעירוניות קצרות (נוסעים המון באזור רחובות).

כשלקחתי אותה פעם אחת לחיפה היה חסר כח בעליות של נשר, אז משכתי קצת הילוכים- לא סוף העולם!

הרכב טוב מאוד לנישה שלו ובמיוחד למחיר שפותח האשכול שילם.

תהנה ממנו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

שלום,

כבעלים של ספארק, אני יכול לדווח שהאוטו לא רע בכלל (אחד שעבר מ Seat Leon FR), נכון הוא לא הכי מהיר, אבל סך הכל נוח ומאובזר, ונכון לעכשיו אין תקלות (פעמיים נסיעה לאילת) מסך הכל 11K עבר עליו מיום הרכישה. (אני מאד מקווה שככה זה גם ימשך).

כאש קניתי אותו, השוואתי מול מספר רכבים אחרים, והוא נראה לי הכי מתאים (לצורך העניין טוב בכל הפרמטרים מהפיקנטו שכולם משבחים כל הזמן), אני לא יודע כמה זמן אני אחזיק איתו (קשה לי, אני חייב רכב ספורט), אבל נכון לעכשיו אין ממש תלונות.

נ.ב

יש לי את הדגם החדש, אין לי מושג מה קורה עם הדגם הקודם.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

• תוכן חדש...