Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני צריך עזרה בקנייה,אני מתכוון לקנות סיאט איביזה שנת 2003 1.4(75כ"ס) ידני, אבל הוא עשה כבר 200 אלף ק"מ, ואני גם לא יודע אם הרכב אמין,האם כדאי לי לקנות אותו?? אחרי כמה זמן המנוע כבר מתקלקלת?? מה צריכת דלק שלו בין עירוני ועירוני? תגידו לי בבקשה כל דבר קטן על הרכב, אשמח לתגובות.

תודה.

פורסם

בעיקרון הרכב הוא רכב טוב ויחסית אמין ( אני בעלים של איביזה 1.4 100 כ"ס ).

מה שכן תנסה למצוא ק"מ יותר נמוך , אבל גם תלוי איך שמרו על הרכב .

מאחר וזה רכב של צעירים בעיקר קשה למצוא שמורים.

בהצלחה

אצלי צריכת דלק ממוצעת משולבת בין 12.5 ל 13.5 בהתאם לסגנון הנהיגה.

פורסם

יש לציין שזה יד ראשונה, ולפי מה שידוע לי טיפלו בו במוסך מורשה עד לפני שנתיים? אם בכל זאת כדאי?? ואני ראיתי רכבים אחרים שנוסעים עם יותר מ280000 או שזה תלוי בסוג של מנוע ופירמה?

תודה.

פורסם

הלכת לבדוק אותו?

יש לו קבלות/ ספר טיפולים מהמקום שהוא מטפל בו עכשיו?

האם רשום ברישיון בעלים 00 או 01, אם רשום 00 זו יד ראשונה אם רשום 01 זו יד שניה. סופרים את ה00.

איזה סכום הוא מבקש עליה?

בכל מקרה, לדעתי הכל תלוי איך הבן אדם טיפל ברכב, כמו שאמרו ממיקודם סיאט איביזה ידועה כרכב של צעירים ולדעתי ומניסיון אישי צעירים הם קמצנים(אני מדבר על עצמי דרך אגב), אבל סיאט איביזה זה אחלה של רכב.

ככל שהקילומטר גבוהה יותר כך יש יותר סיכוי לבלאי. הרכב שלי כרגע( שעליו התקמצנתי לצערי) בעל 290000 קילומטר. זו לא סיאט איביזה אל פיג'ו 205 משנת 1994. אבל אם אתה מטפל ברכב נכון הוא יכול גם לנסוע 400,000 ק"מ וצפונה, תאורטית.

ולסיכום, אם יש ספקות אז יש דאגות, אין מה לקנות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...