Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני טס באוגוסט לארה"ב וישהה כארבעה ימים בווגאס..

אני רוצה לשכור רכב כמו קאמארו ss או משהו באותה רמה.. מישהו מכיר חברת השכרה שם שאפשר להשכיר רכב כזה? ועם איזה רישיון לבוא מספיק זה שיש לי פה בארץ? אני בן 28

אפילו לשכור ליום אחד תלוי מה המחיר

פורסם

בצע את ההשכרה מהארץ,עשה את הביטוח המקיף ביותר.בהשכרות בארהב הביטוח עולה המון ופרטיו לא מובנים.לא בטוח שתקבל את הדגם המדויק שהזמנת אבל תקבל משהו דומה או יותר טוב.

פורסם

אני חושב שעדיף שתשכיר את האוטו במקום ולא מהארץ

אני השכרתי בלוס אנגלס בFOX שברולט כמארו ואחרכך דודג' צ'אלנג'ר יצא לי 120 דולר ליומיים המחירים זהים

הביטוח מכסה נזק של 1מילון דולר. בתוספת של 30 דולר

הסוכנות שבה בזמנו נמצאת ב BURBANK

בהצלחה

בווגאב עצמה זה אמור להיות הרבה יותר זול . אבל אין לאן לסוע שם . וגאס זה כמו אילת 8)

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

אתה יכול להשכיר מוסטאנג,צ'ארג'ר וכו' בהרץ/באדג'ט וכו'.

באחד מהביקורים שלי שריינתי מהארץ טויוטה יאריס.

הייתי לחוץ מאוד לקבל את הרכב ולא היה להם אז נתקעתי עם אסקלייד.

אבל לדעתי עדיף להזמין על המקום(זו הזמנה שבוצעה על ידי מקום העבודה מראש).

תטייל ותלך על ההצעה הכי זולה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

באחד מהביקורים שלי שריינתי מהארץ טויוטה יאריס.

הייתי לחוץ מאוד לקבל את הרכב ולא היה להם אז נתקעתי עם אסקלייד.

די דומה בסה"כ :lol: :lol: :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז אני ישכיר כבר שם בווגאס על המקום? או שאני יהיה כבר בניו יורק למשל ידבר איתם? צריך לשריין לא? שיהיה להם..

פורסם
די דומה בסה"כ :lol: :lol: :lol:

אני מעדיף את היאריס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...