Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מה אתם אומרים על המוצרים הבאים

מגבר: MB Quart FX1.600

קומפוננט:GTO608C JBL

סאב תיבה מקורית: KFCW3012 Kenwood 1200V

רמקול: 6.5 TSF1634R Pioneer

מהי החוות דעת שלכם לגבי המוצרים הנ"ל ובכלל על חברת mb quart על המגבר שאין לי מושג על החברה הזו

זה מיועד למישהו שמחפש לשמוע עדין נקי וסבבה בלי להשתגע זה יספיק ??מה דעתכם

פורסם

מה התקציב? באיזה רכב מדובר? מאיזה יחידת ראש (HU) המערכת תנגן?

1.המגבר לא מתאים. זה מגבר מונובלוק שיגביר רק את הסאב. אתה צריך מגבר 4 ערוצים, 2 ערוצים להגברת הקומפוננט ו2 בגישור לסאב או מגבר מונובלוק לסאב ומגבר 2 ערוצים לקומפוננט. לדעתי בתקציב הזה עדיף מגבר 4 ערוצים אחד. ממליץ על Sundown Sax 100.4 שמוצא בפורום מכירה.

2. הרמקולים האחוריים מיותרים, תוותר עליהם ותשקיע את הכסף בשדרוג הרכיבים האחרים.

3. הקומפוננט נחמד אבל ברמת המחיר שלו הייתי ממליץ לבדוק גם מורל טמפו 6, DLS B6A, אינפיניטי רפרנס או HERTZ אנרג'י משומש שלדעתי עדיפים על הJBL שבחרת.

4. את הסאב שבחרת אני לא מכיר. בצקציב דומה ממליץ לבדוק גם את אינפיניטי רפרנס 1260W, סאב מצויין ביחס למחיר. קצת יותר יקר יש לך גם את HERTZ ES300.

אז סה"כ מה קיבלנו? מגבר Sundown Sax 100.4 כ1300 ש"ח משומש, קומפוננט מורל טמפו 6 כ500 ש"ח חדש וסאב HERTZ ES300 כ700 ש"ח משומש. אז ב2500 ש"ח אתה מקבל מערכת מצויינת ומגבר שנותן לך אפשרות לשדרוג עתידי. כמובן שלמחיר הזה צריך להוסיף גם עלויות של חיווט והתקנה.

• תוכן חדש...