Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחר דירה נתקלתי בדירה שמצאה חן בעיניי. בניין חדש יחסית, בן שמונה שנים, דירה בקומה החמישית מתוך חמש, כלומר בקומה הגבוהה ביותר.

כשסיפרתי לחבר, ישר הוא קפץ ואמר מה פתאום, לא קונים דירה בקומה האחרונה. יהיו בעיות רטיבות, חום בקיץ, קור בחורף, ואין ביקוש לדירות בקומות האחרונות.

לי זה נשמע כמו משהו שרלוונטי לבניינים בני 40 שנה, אבל אולי יש כאן אנשים שידעו לשפוך אור על הנושא טוב יותר ממני.

פורסם

אני בדיוק סוגר שנה בקומה אחרונה, קומה 9 מתוך תשע בניין בן 15 שנים.

לא סבלתי לא מבעיות רטיבות ולא מחום \ קור קיצוניים.

עם זאת, המשפחה של חברה שלי גרה בקומה אחרונה בבניין בן 23 שנים והחום בקיץ פשוט בלתי נסבל.

פורסם

אני גר בקומה האחרונה (4 מתוך 4) וכן יש בעיות רטיבות בחורף וחום בקיץ אם לא (!!!) מטפלים בגג. אם אחת לכמה שנים שמים זטפ (או יריעות ששכחתי את שמן המדויק) וצובע בלבן (במקרה של הזפט) אחת לשנה אין שום בעיות לא של רטיבות ולא של חום.

במידה והגג לא מטופל אז אתה תסבול.

פורסם

איכות החיים בדירה האחרונה תלויה מאוד באיכפתיות של כלל הדיירים, ובראשם ועד הבית.

אם יש ועד פעיל ואקטיבי שדואג לבצע פעולות אטימה לפני שמתרחש אסון,

דירת גג זה אחלה. אם כולם מתחקמים, גוררים רגליים ופועלים רק לאחר מעשה - צרה צרורה..

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה הכיוון של הסלון וחדרי השינה, דרום מזרח יהיה החם ביותר, צפון מערב הנעים ביותר.

יש כיום זפת עם ציפוי בצבע לבן שמקטינה את ההתחממות, צריך לבדוק עם הועד שהגג עובר זיפות כדרוש.

קומה אחרונה מבוקשת לא פחות מראשונה, אין שכנים על הראש, לא מארחים ולא מסתובבים עם עקבים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לכל הבעיות יש פתרונות טכניים (רטיבות, בידוד תרמי) וכו'. חלקם יקרים ולעיתים קרובות אתה תלוי בנכונותם והאכפתיות של כל הדיירים, כיוון שהגג הוא רכוש משותף. בשורה התחתונה ואם וכאשר תהיה בעיה בגג (וזה קורה גם בבניינים חדשים) מי שיסבול זה הקומות העליונות ולא אף אחד אחר.

מבחינה טכנית זו בהחלט עוד נקודת כשל שמומלץ להימנע ממנה.

בפועל גם בבניינים חדשים הבידוד לא טוב מספיק ובקיץ הוצאות המיזוג גבוהות משמעותית בקומות העליונות. אם אתה יכול תימנע.

פורסם

אני גר בקומה אחרונה (קומה 8) בבניין בן 20 שנה כבר קרוב לעשר שנים,3 כיווני אוויר.

כייף חיים,אף אחד לא קופץ מעל הראש,בקיץ יש רוח טובה,

לא שמתי לב לקור או חום קיצוני.

פעם אחת בכל התקופה הייתה נזילה קטנה מהגג(גרמה לפטרייה קטנה על התקרה) שמשום מה וועד הבית התברבר בהזמנת בעל מקצוע ולכן הנזק טופל על ידינו וכול הסכום פשוט הורד מתשלום וועד הבית.

החיסרון היחיד אצלינו הוא לחץ מים יותר חלש משאר הקומות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שהמים לא יעשו רטיבות בגג. :wink:

לנושא,אני מתגורר בקומה 4 ואחרונה אצלנו בבניין, בגלל שהזמינו אנשי זיפות לא מקצועים כול שנה אני סובל מרטיבות בתקרה.

היתרונות שאין אנשים מעל וזה די נחמד החיסרונות זה עניין הקילופים והרטיבות.

אולי אם היו עושים יריעות זה היה חוסך לי את הבעיות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אני גר בקומה האחרונה (4 מתוך 4) וכן יש בעיות רטיבות בחורף וחום בקיץ אם לא (!!!) מטפלים בגג. אם אחת לכמה שנים שמים זטפ (או יריעות ששכחתי את שמן המדויק) וצובע בלבן (במקרה של הזפט) אחת לשנה אין שום בעיות לא של רטיבות ולא של חום.

במידה והגג לא מטופל אז אתה תסבול.

אני גר בקומה שניה מתוך 2, הגג שלנו כל חורף נוזל. זה בגלל שאין לנו כסף ליריעות, ואנחנו עושים פוליגג פעם בשנתיים. הבניין בן 30, והבעיות של החום והקור פשוט קשות. אין איטום (טרומי) והקירות לא נקדחים בשיט בלי מקדח יהלום/וידיה.

טוב אבל הבניין שלי בן 30, אין מה להשוות...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
יריעות ביטומניות.

נכון! תודה! 8)

אני גר בקומה שניה מתוך 2, הגג שלנו כל חורף נוזל. זה בגלל שאין לנו כסף ליריעות, ואנחנו עושים פוליגג פעם בשנתיים. הבניין בן 30, והבעיות של החום והקור פשוט קשות. אין איטום (טרומי) והקירות לא נקדחים בשיט בלי מקדח יהלום/וידיה.

טוב אבל הבניין שלי בן 30, אין מה להשוות...

הבניין שאני מתגורר בו נבנה בשנת 1972 (לפחות ככה כתוב על אחד הקירות החיצוניים בבניין ליד שם המבצע. וככה גם היה כתוב בתוך נייר עיתון שהיה בתוך הקירות של האמבטיה ששופצה :lol: {עם פירסומת של סובארו. מהראשונות שהגיעו :lol: }).

לא היו לנו בעיות שנים עד לחורף האחרון. תיקנו את הגג ועכשיו מחכים לחורף הבא לראות מה קורה. אם צובעים את הגג בלבן זה מוריד יופי את הטמפרטורה בחדר. אגב, זה משהו שאתה יכול לעשות לבד לגמרי אם אין כסף.

פורסם

אופס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...