Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

ביום שלישי אני יוצא עם אשתי לחופשת ירח דבש קצרה (חמישה לילות) במלון אליסיום שברודוס. האמת שהגעתי אליו בעקבות השרשור הזה.

יש לציין שאני חסר מושג בכל מה שקשור במלונות וחו"ל.

כדי שאוכל להיות מוכן כספית ונפשית, רציתי לשמוע מבעלי הנסיון מה פחות או יותר העלויות הנלוות לשהות במלון - שתיה, אוכל וכמובן טיפולי ספא. איזה טיפים מקובל לתת לצוות המלון?

החדר שהזמנו הוא חדר רגיל עם נוף לים (Deluxe Guestroom Sea View). מבירור עם המלון יש לי אפשרות לשדרג את החדר לחדר עילית סופריור (Elite Superior Guestroom) בתוספת של 80 יורו ללילה. האם לדעתכם השדרוג שווה את המחיר? עד כמה שווים הפינוקים שמקבלים באגף העילית?

תודה,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני זה שהמליץ על המלון, אנחנו היינו ממש לאחר הפתיחה החדרים הרגילים עושים את העבודה יופי.

זה הנוף : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=131343839653&set=a.131337109653.102954.616204653&type=3&theater

במידה וסגרתם חצי פנסיון: ארוחת הבוקר מעולה, בערב לא נהוג להגיע במכנס קצר ומגבת על הכתף, מקבלים תפריט ומזמינים - הרבה פירות ים ותפריט שמשתנה מדיי יום, בופה עשיר ושתיה בתשלום.

בכביש ליד המלון אוטובוס אל העיר בערך יורו לאדם לכל כיוון, כך גם בחזרה, המוניות קצת יקרות יותר אך לא משמעותית.

במידה ומחפשים קצת נוף ישנו טיול בג'יפים אדומים שעושים סיבוב באי (בערך חצי יום, היה 50אירו לאדם, כולל דלק, נהיגה עצמית, ארוחת צהריים ומדריך, דיי שווה - חופים, יערות, עצירות להסברים ועיירות ציוריות בדרך)

השוק מגניב, אין יותר מדי מציאות אך יש חנות למוצרים עור באיכות מטורפת (אם תגיעו תבינו במה מדובר), נמצאת בסמטה די נידחת אך הסחורה פרימיום במחיר נגיש לגמרי.

לדעתי בסוף החופשה השארנו בחדר איזה 15אירו וזהו.

אנשי השירות במסעדה אינם מקבלים טיפים, היות והמלון פחות מוכר לישראלים הצוות עדיין נחמד.

*הנוף בבריכה כולל לעיתים תוצרת גרמנית.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הביקור האחרון שלי ברודוס (וביוון בכלל) היה לפני כ-6 שנים, כך שאיני זוכר מחירים.

בכל מקרה - תביא בחשבון שהזמנות מזון לחדר בכל מלון שהוא הוא עניין יקר מאד ומנה יכולה להגיע ל-15-20 אירו בלי להניד עפעף.

נשאלת השאלה איזה עסקה עשית: B&B? HB? FB?. האם בכוונתך לצאת לחופשה של בטן גב ולא לצאת מהחדר או מהמלון או דווקא לקום בבוקר, לאכול ולצאת לטייל באי?

את הארוחות שהזמנת אכול בחדר האוכל, גם המבחר יותר גדול וגם הכמות לא מוגבלת, תמיד תוכל למלא עוד צלחת. אני לא מטיף לחזירות, אבל במקום מנה גדולה אחת של סלט תוכל לדגום מנות קטנות מכמה סלטים, וכך לגבי כל מנה אחרת.

מבחינת טיפים - אני בדרך כלל עצמאי מאד בשטח וכמעט לא נזקק לשירותים מוזמנים של עובדי המלון כך שאיני נותן טיפים. בכל מקרה, נסה לקרוא קצת בכל מיני מדריכי תיירים (מהסוג של lonely planet).

לגבי בחירת החדר - חפש מידע ב-tripadvisor. שוב, מדובר בעניין אישי - כיון שאני משתמש במלון כמקום ללינה, מקלחת וארוחת בוקר (ואולי ערב) אני לא משקיע בחדרים משופרים, אבל יתכן שצרכיך שונים.

אם אתה רוצה להוציא קצת כסף הייתי שוכר רכב ומטייל באי יומיים - שלושה. אם יש זמן פנוי - קרוז לאי סימי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...