Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסטיבל פרס

סלע
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להסכים או לא להסכים עם דעותיו והשתייכותו הפוליטית (ואני דווקא מהלא מסכימים) אבל עדיין זה אחד האנשים שתרמו הכי הרבה למדינה מיום הקמתה.

מדינת ישראל חייבת לו תודה ענקית.

V5

פורסם

סבבה תרם והכל,מבלי קשר לדעות פוליטיות משני סיבות לדעתי זה לא לעניין.

1.יש שני אנשים בעולם שחגגו ככה ימי הולדת השנה,הראשונה מלכת אנגליה והשני רמזאן קדירוב הרודן החביב של צ'צניה תסיקו מסקנות לבד.:|:|(פאקינג פולחן אישיות)

2.במצב הכלכלי חברתי שנוצר פה בשנים האחרונות זה לא לעניין לחגוג במליונים יום הולדת,במיוחד כשאלפי אנשים נכנסים למעגל העוני בכל חודש.

אם באמת היה כל כך אכפת לו מהעם כמו שהוא מרבה לומר,היה מבטל את כל החגיגות ומעביר את התקציב לילדים שזקוקים לאוכל וחומרי לימוד.

פורסם

לדעתי המבקרים פיספסו את הפואנטה. זה לא בשבילו, אלא בשבילנו.. הפסטיבל הזה תורם המון להסברה הישראלית וליחסי ישראל עם העולם, הרבה יותר מכל פעילות אחרת, יקרה יותר או פחות.

מעבר לכך, הוא תורם המון לדימוי העצמי שלנו כלפי עצמנו כמדינה.

אם על הדרך, שמעון נהנה מזה, אז בכיף.

פורסם

אני מקווה רק ששאלו את שמעון אם הוא מסכים...(בניגוד לאיברים שרוצים לקחת מאיתנו :twisted: ).

מזל טוב !

איש גדול שהתחבב עליי רק דווקא בזמן תקופת נשיאותו. לקח כנראה זמן להפנים ולדעת מיהו באמת.

מוסד הנשיאות עלה דרגה בתיפקודו המכובד (לאחר אי אילו נשיאים שסרחה דרכם).

alfa 156 2.5.

פורסם

דעתי שלילית.

עם כל הישגיו כביכול מדובר בפוליטיקאי חלקלק ומגעיל, מהסוג שאידאולוגיה הייתה זרה לו עוד מתחילת דרכו ומונע תמיד ע"י אינטרסים עסקיים. לא רואה מה יש לחגוג פה, יש אנשים רבים שעשו לא פחות בשביל המדינה אך שמם נשכח זה מכבר.

נוסף על כך, בתור אחד האנשים העיקריים שדחפו את בטר פלייס כפרוייקט לאומי ושימש כמיסיונר שלו בחו"ל, אפשר היה להצניע לכת השנה.

פורסם

השמועות אומרות ששרון סטון הגיע לארץ כדי להריץ עליו לפ-דאנס......

:lol:

וברצינות, אישית אף פעם לא התחברתי לדעותיו הפוליטיות אבל אני מאוד מעריך אותו כנשיא מדינה, אני חושב שהוא נשיא המדינה הכי יצוגי וטוב שהיה לישראל, הוא זוכה להמון כבוד והערכה מצד הנהגות של מדינות רבות בעולם (כולל כאלה שבכלל לא ביחסים דיפלומטיים רשמיים עם מדינת ישראל).

הוא הקים מפעל טקסטיל משגשג שמייצר המון מקומות עבודה ובאופן מפתיע גם הרתעה צבאית ובאופן כללי תרם לא מעט למדינה במרוצת השנים.

אני חושב שלאור גילו המופלג מקובל לחגוג לו בצורה קצת יותר מיוחדת, זה לא שכל שנה מפרקים עליו מליוני דולרים בחגיגות יומהולדת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תשאלו את בגין מה הוא היה אומר על זה, טוב היה אם מנהיגנו היו מצניעים לכת בכל עת והולכים בדרכו של בגין, אז הייתה הופכת השנאה והאנטגוניזם להערצה אמיתית, על הנכונות להבין את האזרחים ולא להגיד אני ואפסי.

אז הבן אדם בן 90, ביג דיל, יש מספיק אנשים שחוגגים 90, שיהיה לו מזל טוב, שיעשו משהו צנוע בלשכה שלו. אל תשכחו דבר אחד, כשיש אירוע כזה גם הנשיא הנכבד משתתף ומאשר בעצמו את האירוע על כל מהלכיו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
דעתי שלילית.

עם כל הישגיו כביכול מדובר בפוליטיקאי חלקלק ומגעיל, מהסוג שאידאולוגיה הייתה זרה לו עוד מתחילת דרכו ומונע תמיד ע"י אינטרסים עסקיים. לא רואה מה יש לחגוג פה, יש אנשים רבים שעשו לא פחות בשביל המדינה אך שמם נשכח זה מכבר.

נוסף על כך, בתור אחד האנשים העיקריים שדחפו את בטר פלייס כפרוייקט לאומי ושימש כמיסיונר שלו בחו"ל, אפשר היה להצניע לכת השנה.

שלום דריש, אישית אינני חובב של חגיגות וטקסים. זכותך כמובן לכל דיעה.

יחד עם זאת, נדמה לי שהפיסקה השנייה שלך נשענת על ידע חלקי או על בורות מלאה.

כידוע לך, אני נוקט בד"כ בשפה די צמחונית כנגד אנשים פה ונמנע בד"כ מלהביך אותם גם כשדעתי מבוססת.

אני גם נוטה להפסיק דיון שהוא חסר טעם.

לעומת זאת, אתה נוטה לתקן אנשים ולהעמידם במקומם. זכותך, אך כדאי שתקפיד יותר על קריטריונים של בקיאות וידע בעצמך.

דרוש מעצמך מה שאתה דורש מאחרים.

יום טוב לך ויום הולדת שמח למר פרס.

פורסם

איש גדול שהתחבב עליי רק דווקא בזמן תקופת נשיאותו. לקח כנראה זמן להפנים ולדעת מיהו באמת.

מוסד הנשיאות עלה דרגה בתיפקודו המכובד (לאחר אי אילו נשיאים שסרחה דרכם).

אישית אף פעם לא התחברתי לדעותיו הפוליטיות אבל אני מאוד מעריך אותו כנשיא מדינה.

הבעיה עם פרס הפוליטיקאי מעולם לא הייתה דעותיו הפוליטיות (לפחות לא עבורי) אלא דרכו הפוליטית שהייתה נחלולית, נחשושית, עם כל הדימויים הכי גרועים שאפשר לחשוב על פוליטיקאי שכל הזמן בוחש בעניינים ויוצר אינטריגות ומריבות.

וגם עם כל האינטריגות והמריבות האלה, מעולם לא הצתיין כפוליטיקאי איכותי.

את המרורים הכי גדולים, פרס אכל מה"שותף" שלו לדרך, מרבין.

דוקא מוסד הנשיאות מתאים לו ככפפה ליד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים איתך באגירה.

גדולתו היא שהאיש לא הביא איתו למוסד הנשיאות שום דבר ממה שאתה מכנה "נכלוליות" (ב-"כ" אבל נעזוב זה) שדבק בו בתפקידיו הקודמים.

alfa 156 2.5.

פורסם
נדמה לי שהפיסקה השנייה שלך נשענת על ידע חלקי או על בורות מלאה.

היא נשענת על כמה מקורות, מן הסתם לכל אחד אינטרס משלו.

אחד המקורות הזכורים לי ביותר הוא רב המכר Start Up Nation בו מוקדש כל פרק הפתיחה

ליחסי אגסי-פרס-BP ולדלתות שהוא פתח עבורם ברחבי העולם (כולל זו שהובילה למנכ"ל רנו).

אם כבר התחלת, אל תעשה חצי עבודה - ספר לי מה אתה יודע על זה ואולי גם אני אלמד משהו.

פורסם

יש הבדל בין פתיחת דלתות בחו"ל, ועזרה ליזם ישראלי שרוצה לפתח משהו בישראל לבין מיסונריות, ואני לא רואה בזה שום דבר שלילי.

• תוכן חדש...