Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו חדש, בעלים נרגש, בקבוק שמפו וקס אדום של אוטו דיפו בשקל עשרים - קטסטרופה.

חברים, שטפתי את האוטו אם השמפו המעפן הזה, ואחרי השטיפה יש כתמים בצורת טיפות שלא יורדים גם בשפשוף חזק של מגבת/נייר/עיתון אם מנקה חלונות!

לנייר שפשוף עוד לא הגעתי :twisted:

אני יודע שיש פה כמה תותחים שיוכלו לעזור לי בעצה או שתיים.

תודה מראש!!!

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם

חברים, שטפתי את האוטו אם השמפו המעפן הזה, ואחרי השטיפה יש כתמים בצורת טיפות שלא יורדים גם בשפשוף חזק של מגבת/נייר/עיתון אם מנקה חלונות!

תודה מראש!!!

תצלם את הכתמים.

לדעתי כל שמפו באשר הוא, טוב או גרוע לא ישאיר כתמים חריגים כפי שציינת.

ייתכן בשמש/חום והוא פשוט יתייבש?

או לחילופין שטפת את הרכב עם מים קשים ולא עשית ניגוב יסודי?

ראיתי כתמי מים קשים שלא יורדים ולא יעזור כלום. (מלבד פוליש או פלסטלינה)

אני מאמין שפלסטלינה אכן תעזור במידה ואתה יודע מה זה.

איפה אתה גר?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

שטפת את המכונית בשמש או כשהיא חמה מאוד. זאת התוצאה.

תשטוף שוב, לפי ההוראות בצל וכשהמכונית לא חמה. תייבש את כל הטיפות ולא ישאר כלום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מאמין שQD ומטלית יעשו את העבודה, אלא אם כן מדובר בשמפו קטסטרופה ומסוכן לשימוש ונעשה משהו מעבר לכתמי מים טריים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

מקסימום קצת טרמפנטין על החלון וזה יוריד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסתדרתי חברים, הייתי צריך סה"כ נוזל ניקוי טוב(מחבר) בד לפוליש, חבר שיעזור בעבודה, ומלא מאמץ בלחיצה.. בסוף הכל כמעט ירד =]

את כל ההבדל עשה הבד לפוליש, פשוט אדיר! תודה רבה לכולכם על התגובות ועל ההתחשבות.

למדתי לקח, לא לקנות דברים בשקל תשעים באוטו דיפו = )

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם
הסתדרתי חברים, הייתי צריך סה"כ נוזל ניקוי טוב(מחבר) בד לפוליש, חבר שיעזור בעבודה, ומלא מאמץ בלחיצה.. בסוף הכל כמעט ירד =]

את כל ההבדל עשה הבד לפוליש, פשוט אדיר! תודה רבה לכולכם על התגובות ועל ההתחשבות.

למדתי לקח, לא לקנות דברים בשקל תשעים באוטו דיפו = )

חבר יש לי תחושה שהלקח שלך לא קשור.

אם אני אשטוף רכב עם סבון כלים שהוא כביכול "רע" ואגרסיבי" ובעל "מלחים" וכו' עדיין לא ייווצרו כתמים כפי שתיארת.

ולכן אני אגיד את מה שאמרתי קודם, ישנו סיכוי שאתה עשית משהו שאפשר לכתם להתקיים ולא השמפו.

על הדרך אתה מוזמן לעדכן באיזה שמפו מדובר, אפילו תמונה תעשה את העבודה.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

תודה מראש!!!

שלום ,

נבקש לדעת איזה שמפו לרכב רכשת אצלנו ברשת , ע"מ שנוכל לדעת האם יש בעייה עם המוצר ,

כעקרון יש מגוון רחב מאוד של נוזלי שמפו שונים אשר נמכרים מידי יום , ואיננו מודעים לבעייה אשר ציינת ,

לרב צצים כתמים בגלל שמש חזקה + התייבשות המים והשמפו , ולכן עדיף לשטוף את הרכב בצל ( כמו בשטיפות רכב )

נודה לתגובתך

אוטו דיפו

פורסם
שלום ,

נבקש לדעת איזה שמפו לרכב רכשת אצלנו ברשת , ע"מ שנוכל לדעת האם יש בעייה עם המוצר ,

כעקרון יש מגוון רחב מאוד של נוזלי שמפו שונים אשר נמכרים מידי יום , ואיננו מודעים לבעייה אשר ציינת ,

לרב צצים כתמים בגלל שמש חזקה + התייבשות המים והשמפו , ולכן עדיף לשטוף את הרכב בצל ( כמו בשטיפות רכב )

נודה לתגובתך

אוטו דיפו

שלום אוטודיפו,

האם תועילו להכין רשימה של החומרים שניתן לקנות אצלכם והם רלוונטיים לתחום טיפוח הרכב.

האתר שלכם מאוד מיושן, לא עדכני ולא ידידותי.

הנה העמוד של מוצרי הטיפוח שלכם..

http://www.autodepot.co.il/category/Oils

מקישים למטה מוצרי טיפוח ורואים 10 מוצרים בלבד.

במקום להשקיע המון כסף באתר חדש אני מציע שתפתחו פוסט רשמי ומתעדכן עם המוצרים שניתן לרכוש שם.

למשל

שמפו

1. מישלין

2. אחר

3. אחר

צמיגים

1. STP

2.אחר

3.אחר

וכדומה.

בנוסף באותו שרשור תוכלו לעדכן על מוצרים חדשים שאתם מביאים. הנחות לחברי הפורום וכו'.

לדעתי זה יועיל מאוד וישרת את האינטרס של 2 הצדדים.

פורסם

לא נורא, אני את הלקח שלי למדתי השבוע מאוטו דיפו.

בעבר לפני שנה קניתי מאוטו דיפו ערכה לחידוש פנסים, הכי זולה שיש, קרטון קטן אדום עלתה איזה 40 שקל, עשתה עבודה מעולה, החזיק לי עד לפני שבוע.

הלכתי השבוע לרכוש עוד פעם את הערכה ולהפתעתי גיליתי שהם העיפו את כל המוצרים שהיו, והשאירו רק מוצר אחד שעולה 110שקל!! מאחר ואני לא מכיר פחדתי על הכסף שיזרק לפח, אבל אמרתי ערכה במחיר כזה אולי שווה.

קניתי את הערכה, שייפתי לפי ההוראות את הפנסים במשך 40 דק', הפס הגיע למרקם חלבי אבל חלק!! מושלם בשביל לשים עליו חומר.

פותח את האריזה מוציא את החומר הנוזלי, פתאום אני רואה שהוא בכלל חומר לבן, לא דומה לשום לקה או משהו בסגנון, פה כבר התחיל לדפוק לי הלב שכל העבודה הלכה לפח.

מרחתי את החומר על פלנלית כמו שכתוב, ושפשפתי בעיגולים ובחוזק כמובן לפי ההוראות, כמובן שהחומר הזה לא עשה כלום, הפנס נשאר עכור, לא רואים טוב את פנים הפנס וזה לדעתי נתן סה"כ אפקט של איזה חומר סיליקוני שלא מבריק ולא נותן הגנה.

אני אישיתי מאוכזב, השקעתי פי 3 מהערכות הזולות, והערכה פשוט גרועה.

תתנחם, לומדים מטעויות

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
לא נורא, אני את הלקח שלי למדתי השבוע מאוטו דיפו.

בעבר לפני שנה קניתי מאוטו דיפו ערכה לחידוש פנסים, הכי זולה שיש, קרטון קטן אדום עלתה איזה 40 שקל, עשתה עבודה מעולה, החזיק לי עד לפני שבוע.

הלכתי השבוע לרכוש עוד פעם את הערכה ולהפתעתי גיליתי שהם העיפו את כל המוצרים שהיו, והשאירו רק מוצר אחד שעולה 110שקל!! מאחר ואני לא מכיר פחדתי על הכסף שיזרק לפח, אבל אמרתי ערכה במחיר כזה אולי שווה.

קניתי את הערכה, שייפתי לפי ההוראות את הפנסים במשך 40 דק', הפס הגיע למרקם חלבי אבל חלק!! מושלם בשביל לשים עליו חומר.

פותח את האריזה מוציא את החומר הנוזלי, פתאום אני רואה שהוא בכלל חומר לבן, לא דומה לשום לקה או משהו בסגנון, פה כבר התחיל לדפוק לי הלב שכל העבודה הלכה לפח.

מרחתי את החומר על פלנלית כמו שכתוב, ושפשפתי בעיגולים ובחוזק כמובן לפי ההוראות, כמובן שהחומר הזה לא עשה כלום, הפנס נשאר עכור, לא רואים טוב את פנים הפנס וזה לדעתי נתן סה"כ אפקט של איזה חומר סיליקוני שלא מבריק ולא נותן הגנה.

אני אישיתי מאוכזב, השקעתי פי 3 מהערכות הזולות, והערכה פשוט גרועה.

תתנחם, לומדים מטעויות

נראה שזה משהו שאפשר לתקן, עוד תוכל לקנות את הערכה הזולה, אני קניתי אותה מאוטו דיפו ביציאה מאשקלון ממש לפני שבוע, והם בדיוק קיבלו מלאי חדש של זה.

פשוט תבקש מהאחראי שם שיזמין לך.

פורסם

לא כלכך יודע לגבי זה.

פשוט היו מלא ערכות פעם, הם העיפו הכל והשאירו את זאת, אין אופציה אפילו לבחור, נראה לי שיטה למכור.

הייתי בסניף החדש שלהם בבילו, היה מצבר וולטה 55A ביותר מאלף שקל שמישהו קנה, הקטע שלפני שבוע וחצי קניתי וולטה חדש 62A ב 400 שקל, אני לא מבין את ההיגיון מאחורי התמחור המוקצן הזה, לא חושב שאני יתעסק איתם עוד בעניין הזה.

יש אשכול פה של בחור שעשה חידוש לבד עם לקה לעץ וכל מיני קשקושים מסביב, תוצאות מעולות, נראה לי אני ינסה את זה, הקטע שאני לא יודע אם החומר לחידוש שקניתי ירד עם טינר, באסה לעשות שיוף מחדש

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אייס בבילו זה אחד המקומות הגרועים.

הייתי שם באחד מימי השבת, צעקות, עצבים, לקוחות ממורמרים, מבצעים שהם לא מבצעים ומחירים מוקצנים בטרוף.

כעיקרון, לא לקנות בסנטרים כלום, רק בטמבוריות, הרבה יותר זול ומקבלים ייעוץ הרבה יותר טוב.

לגבי מוצרי רכב, לעשות סקר שוק לפני הרכישה.

פורסם
שלום אוטודיפו,

האם תועילו להכין רשימה של החומרים שניתן לקנות אצלכם והם רלוונטיים לתחום טיפוח הרכב.

האתר שלכם מאוד מיושן, לא עדכני ולא ידידותי.

הנה העמוד של מוצרי הטיפוח שלכם..

http://www.autodepot.co.il/category/Oils

מקישים למטה מוצרי טיפוח ורואים 10 מוצרים בלבד.

במקום להשקיע המון כסף באתר חדש אני מציע שתפתחו פוסט רשמי ומתעדכן עם המוצרים שניתן לרכוש שם.

למשל

שמפו

1. מישלין

2. אחר

3. אחר

צמיגים

1. STP

2.אחר

3.אחר

וכדומה.

בנוסף באותו שרשור תוכלו לעדכן על מוצרים חדשים שאתם מביאים. הנחות לחברי הפורום וכו'.

לדעתי זה יועיל מאוד וישרת את האינטרס של 2 הצדדים.

ולמה לא מפתיע אותי ש"אוטו דיפו" לא מגיבים...

כתבו את הפוסט שלהם, יגידו לבוס ש"אנחנו מעורבים בקביעות בקהילות הרכב" - ויחזרו לרבוץ עד החגים

• תוכן חדש...