Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספק כח ממש לא גנרי, לא כל מה שלא נמכר ברשתות הגדולות הוא גנרי.. :wink:

גוף הקירור הוא לא מהרמות הגבוהות, המחשב לא מיועד לOC, לOC צריך מעבד מסוג אחר ולוח מסוג אחר, אבל הוא שקט וטוב יותר מהסטוק בהפרש של דולרים בודדים.

ניקו, למחשב שלך אפשרויות השדרוג היחידות שיכולות להמשיך איתך הלאה זה רק אם תרכוש כרטיס מסך חדש יהיה לך שיפור בביצועים, אך המעבד יצור צוואר בקבוק.. אם תשדרג מעבד אז חפש מרובע ליבות חזק - סדרה Q9XXX או כפול ליבה חזק - סדרה E8XXX

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בסופו של יום תקציב כזה למחשב גם נייח הוא דיי קשה לחיפוש ומציאה :p

ArikC

אחלה מחשב, TMS חברה טובה ובעלת מוניטין טוב, שווה לבדוק אצלם, גם המחיר טוב.

הכרטיס מסך אמנם חלש יותר אבל עדיין ניתן לשדרוג תמיד.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, זה כל העניין, מערכת תקציבית בונים סביב הנושא המרכזי של השימוש בו, במקרה של גיימינג אז מבססים מחשב סביב כרטיס מסך.

אני בכיף הייתי מעלה הצעה של נייח מבוסס פנטיום וכרטיס גרפי עוד יותר חזק אבל הרבה חושבים שאם זה פחות מi3 אז זה לא טוב.

פורסם
בסופו של יום תקציב כזה למחשב גם נייח הוא דיי קשה לחיפוש ומציאה :p

ArikC

אחלה מחשב, TMS חברה טובה ובעלת מוניטין טוב, שווה לבדוק אצלם, גם המחיר טוב.

הכרטיס מסך אמנם חלש יותר אבל עדיין ניתן לשדרוג תמיד.

תגדיר חלש, לרזולוציה של המסך שלו זה מספיק.

סתם לצורך השוואה יש לי 460GTX שמריץ היום את רוב המשחקים ברזולוציה הזו ללא קושי,והכרטיס שיש לו במפרט חזק בכמה עשרות אחוזים מהכרטיס שלי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כרטיס 450 אינו מיועד למשחקים.

ב NVIDIA, כרטיסי הגיימינג מתחילים בתחילית GTX..

פורסם

ניקו, למחשב שלך אפשרויות השדרוג היחידות שיכולות להמשיך איתך הלאה זה רק אם תרכוש כרטיס מסך חדש יהיה לך שיפור בביצועים, אך המעבד יצור צוואר בקבוק.. אם תשדרג מעבד אז חפש מרובע ליבות חזק - סדרה Q9XXX או כפול ליבה חזק - סדרה E8XXX

תודה רבה. בסוף נראה לי שאני אוותר על קונסולה, ופשוט ארכוש מחשב שמתאים לגיימינג. אי לכך, אילו חלקים לדעתכם אוכל "לקחת" איתי למחשב הבא ולחסוך כסף? כי להחזיק מחשב נוסף בבית ממש אין לי צורך, או מקום. מישהו יודע האם אוכל להישאר עם כל מיני חלקים מהמחשב הנוכחי ובכך לחסוך לעצמי כסף? (צורב? ספק כוח? הזה של הקירור? מארז?) כל אלה דברים שחבל לי לזרוק עליהם כסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם תרשום מפרט מדוייק של כל חלק אוכל (גם אחרים כמובן) לומר לך מה ניתן להעביר.

רשום גם את הדגם המדויק של ספק הכח מכיון שכרטיס מסך לגיימינג דורש ספק כח חזק.

• תוכן חדש...