Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו? אז מה אם הוא כתב את ההודעה אתמול?

אתמול הוא היה ואתמול היה סגור ואתמול הוא פתח את הפוסט,זה שהיית היום והיה פתוח זה כבר עניין אחר. קאפיש?

פורסם

כולה רציתי לעדכן את פותח הפוסט שהחנות פתוחה והייתה סגורה רק באופן זמני ולא נסגרה חלילה. לא צריך להתנפל על כל דבר. קאפיש?

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
כולה רציתי לעדכן את פותח הפוסט שהחנות פתוחה והייתה סגורה רק באופן זמני ולא נסגרה חלילה. לא צריך להתנפל על כל דבר. קאפיש?

:mm_yeah: הבעיה היא אצלי

פורסם

הבעייה היחידה היא עצם זה שמחפשים פה בעיה. הפורום הזה אמור להיות אינפורמטיבי ונעים סך הכל לדעתי ולפעמים סתם גולש להיות פורום שעוסק ב "בוא נראה לכולם כמה שאני חכם על חשבונו של האחר" וזה קצת מבאס.

[email protected]

פורסם

אכן קפצתי לאוטוסטור ביום רביעי ומצאתי את החנות סגורה. לא קרה כלום, פשוט התאכזבתי כי נסעתי במיוחד.

הטעות היא שלי כי לא הרמתי טלפון קודם לכן.

פורסם

הכל בסדר. ד"א ובחזרה לענייננו, באוטוסטור יש מטליות באפינג מעולות של CG. הן כחולות רכות ונעימות ואני יכול להעביר אותם ב"באף" על הרכב שלי ללא כל חשש. מאיזו סיבה הן לא מופיעות באתר שלהם.

[email protected]

פורסם
הכל בסדר. ד"א ובחזרה לענייננו, באוטוסטור יש מטליות באפינג מעולות של CG. הן כחולות רכות ונעימות ואני יכול להעביר אותם ב"באף" על הרכב שלי ללא כל חשש. מאיזו סיבה הן לא מופיעות באתר שלהם.

אלו מטליות שניתן להשיג רק אצל המפיצים שלנו, הדגם המדובר הוא:

http://www.chemicalguys.com/Chemical_Guys_MIC_321_3_Shaggy_Fur_Ball_Premium_p/mic_321_3.htm

כנראה המטלית הכי נעימה שיצא לי להרגיש ולעבוד איתה, איי פעם.

היא טובה במיוחד לניקוי פנים הרכב, פחות לבאפינג שכן אין לה צד קצר וצד ארוך.

פורסם

אכן, המטלית הכי נעימה שעבדתי איתה בימיי חיי והיחידה שאני סומך עלייה במאה אחוז שלא תסרוט. יש לי גם את הצהובה ואני אוהב אותה מאד אבל הכחולה פשוט פצצה של מוצר ולפיניש סופי בשבילי היא פשוט מושלמת.

[email protected]

• תוכן חדש...