Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב יוניט אור בלם תקולה האורות ברקס ברכב נשארו דלוקים למשך יום שלם ועקב כך המצבר התרוקן לחלוטין (אפילו האזעקה והקודן לא עבדו), מכיוון שהמצבר היה כבר מאוד ישן החלטתי להחליפו בחדש, מיד לאחר הרכבת המצבר החדש והחלפת היוניט התקולה הנעתי את הרכב ומאז הנורות הנ"ל(שציינתי בכותרת) נדלקו בלוח השעונים באופן קבוע ומסרבות להכבות, האם ישנה דרך/שיטה כלשהי לכבותם באופן עצמאי או שאין מנוס מלגשת למוסך מורשה ולכבותם בעזרת סקנר/סורק ייעודי?

הרכב הוא הונדה סיוויק 97 1600 סמ'ק אוטומט.

תודה רבה מראש למגיבים והמשך יום נעים לכל חבריי הפורום הנכבד.

פורסם

במידה ובכל זאת יש למישהו מידע כיצד לכבות את הנורות הללו באופן עצמאי(ללא סקנר) אני מאוד אשמח לשמוע על כך.

במידה והדבר אינו אפשרי בהונדה סיוויק אני אשמח לשמוע על מוסך מומלץ שיש ברשותו סקנר ייעודי באזור המרכז.

אגב, אני דיי משוכנע שהמערכות הנ"ל תקינות לחלוטין מאחר והנורות הללו נדלקו בפתאומיות מיד שהמצבר הוחלף/התרוקן.

תודה רבה מראש והמשך ערב נעים לכולם.

• תוכן חדש...