Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לטעום את SPAM - הגירסה המקורית והלא כשרה של לוף.

איפה מוכרים דבר כזה?

אני מדבר על זה:

800px-Spam_with_cans.jpeg

תודה לעוזרים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפעמים בסופרים תוכל למצוא את זה מסתתר באגף השימורים. לא מביאים את זה תמיד. משום מה, אין לזה דרישה גדולה :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא ראיתי את זה בשום סופר כולל טיב טעם וקשת טעמים (אני מדגיש - מדובר על ה-SPAM האמריקאי, לא חיקויים תוצרת הארץ).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא ראיתי את זה בשום סופר כולל טיב טעם וקשת טעמים (אני מדגיש - מדובר על ה-SPAM האמריקאי, לא חיקויים תוצרת הארץ).

אני לא חושב שיש דבר כזה חיקוי במוצר הזה. אחרי הכל, זה חיקוי לבשר :D

ברמי לוי אפשר למצוא לפעמים, אבל זה בעצם לוף באריזה שונה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מסתבר שאנשים כל כך אוהבים את זה עד אשר החברה הוציאה גירסה של הדבר הנהדר הזה בצורת ממרח.

קבל.

http://www.ebay.com/itm/Hormel-Spam-Spread-3-oz-4-Cans-/220978090202?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33735210da

פותח שירשור, אם אתה באמת אבל באמת רוצה את זה אז אני יכול לבקש מחבר שגר בחו"ל שישלח את זה לארץ. או שאתה פשוט יכול לבקש מבנצי שייתן קפיצה לחנות הקרובה אליו וישלח לך. יש לדואר האמריקאי פטנט של FLAT RATE BOX. כלומר אתה ממלא את הקופסה כמה שאתה יכול והמשלוח הוא קבוע מראש. הייתי שולח בזמנו הרבה חבילות לארץ ככה. שאל אותו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...