Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים . התייעצות קלה. מצד אחד איביזה 2006 ידנית 122,000 ק"מ . מהצד השני פאביה 2007 ידנית 112,000 ק"מ. מדובר על הפאביה דור קודם ,ללא ה"תחת". לשניהן מנוע 1.4 100 כ"ס. המחיר די זהה איזור ה-36. המלצות,הכוונות, פניני חוכמה וסתם חוות דעת אישיות יתקבלו בברכה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הייתי מעדיף את הסיאט ברמת איבזור ספורט היא מאובזרת יותר,יש לה 4 כריות אוויר,מבחינת הסלון לדעתי הוא מעניין יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי מעדיף את הסיאט ברמת איבזור ספורט היא מאובזרת יותר,יש לה 4 כריות אוויר,מבחינת הסלון לדעתי הוא מעניין יותר.

אתה יודע אם המנוע זהה? כריות אויר לא ממש בראש מעייני.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לפביה 1.4 הספורט הגיע עם 1.6.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפביה 1.4 הספורט הגיע עם 1.6.

יש לך טעות ידידי. גם לאיביזה מנוע 1.4

פורסם

צודק,אך ה1.4 זה אותו מנוע.

פורסם
צודק,אך ה1.4 זה אותו מנוע.

אותו מנוע ? הכוונה שהוא זהה לזה של הפאביה ? ועל איזה סלון דיברת באיביזה ? הרכב ערום .

פורסם

כן,אתה יכול גם לעשות השוואה דרך הויקיפדיה ותיראה שזה אותו קוד מנוע עם אותם הנתונים.

הדש בורד של הפאביה הקודמת מרגיש איכותי אבל מאוד פשוט,האיביזה מציעה סלון לא מרובע,לדעתי הוא יותר מעניין.

פורסם

המחיר לדעתי גבוה מידי.

גרנדה פונטו 2008 באותו מחר.

יונדאי גטס 2008-2009 במחיר הזה.

והפאביה והאיביזה לא רכבים מצטיינים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
המחיר לדעתי גבוה מידי.

גרנדה פונטו 2008 באותו מחר.

יונדאי גטס 2008-2009 במחיר הזה.

והפאביה והאיביזה לא רכבים מצטיינים.

זה המחיר המבוקש , זה לא המחיר שאני הולך לתת אם וכאשר. פונטו 1.4 נדיר למצוא וגם אם כן יש לה כמה , 77 כ"ס?

גטס לא תודה , הייתה לי 2009 , צריך להשמיד את הרכב הזה.

פורסם
זה המחיר המבוקש , זה לא המחיר שאני הולך לתת אם וכאשר. פונטו 1.4 נדיר למצוא וגם אם כן יש לה כמה , 77 כ"ס?

גטס לא תודה , הייתה לי 2009 , צריך להשמיד את הרכב הזה.

נסעתי באחת שכורה בתקופת חפיפה בין החזרת הליסינג לסיום הליך הקנייה של הנוכחית.

הרכב לא נוח,אבל הוא דיי זריז ונהנתי ממנו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
נסעתי באחת שכורה בתקופת חפיפה בין החזרת הליסינג לסיום הליך הקנייה של הנוכחית.

הרכב לא נוח,אבל הוא דיי זריז ונהנתי ממנו.

אתה מדבר על איזה רכב? פונטו?

פורסם
אתה מדבר על איזה רכב? פונטו?

גטס.פונטו לא ייצא לי לנסות

פורסם
גטס.פונטו לא ייצא לי לנסות

אני מעדיף לנסוע בתחבורה ציבורית כל חיי ולא לחזור לגטס.

פורסם

טוב, אז ככה - היו לי את שתיהן. הפאביה הייתה 1.4 (אומנם 2006, אבל גם ה-101 כ"ס. ברמת הגימור המאובזרת ביותר דאז - "אמביאנטה פלוס") והיא הוחלפה באיביזה ("ספורט") 1.6 ידנית (מודל 2008) - בעקבות השבתה. שתיהו נרכשו החדשות מהיבואן.

האיביזה יותר "ספורטיבית" למראה, היא גם מאובזרת יותר - סאן רוף, חישוקי סגסוגת גדולים יותר, מושבים מעט מחבקים יותר, מתלים של FR (לפחות ב-1.6 "ספורט"). בקיצור, בהחלט אחת המכוניות "פוזה" הברות השגה של אותן שנים. קח צהובה ולא יפסיקו להסתכל עליך :lol:

כרכב עצמו - נוחות נסיעה / איכות חומרים / אמינות / מרחב פנים / הנאה מנהיגה - הפאביה טובה יותר. לאיביזה אומנם יש את הלוק הנכון, גם הרבה איבזור, אבל היא לא באמת מהנה לנהיגה. מאוד פושרת בנושא - ההיגוי של הפאביה עדיף (יותר משקל ודיוק) והיא נעימה יותר. גם כיול המתלים של הפאביה מרגיש בוגר יותר - פשוט נוחה ומגהצת טוב יותר. האיכות חומרים וההרכבה - נו שויין, ספרדייה לחלוטין. אצלי נשארו / התנפחו לא מעט חלקי פלסטיק והוחלפו תחת האחריות. הפאביה אומנם זמזמה מעט עם הזמן, אבל דבר לא נשר ממנה / דבר לא התקלף בה / לא התנפח בה. הפאביה מעט מרווחת יותר מקדימה / מאחורה - תכנון פנים מעט יעיל יותר. האיביזה שלי (יחד עם כמה נוספות של חברים - לאו דווקא על אותן תופעות כמובן) לא הוכיחה עצמה כאמינה במיוחד, לכן נמכרה ליבואן אחרי כ-8 חודשי שימוש והלכה בטרייד אין על פאביה "ספורט" 1.6 ידנית חדשה (MK2).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...