Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מכיר אף מוצר ייעודי לשמשות של חברות מלבד חומר של חברת סונקס

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-SONAX.html

אני חושב שכל החברות ישימו דגש על כמה המוצר מנקה טוב ולא על כמה הוא מזיק או לא מזיק לשמשות.

מעולם לא שמעתי אזכור של אותם מוצרים של החברות השונות אודות נזק פוטנציאלי לפח או לאוטמים/ווקסים.

אני יכול להעיד שהמוצר הזה של סונקס מנקה הרבה יותר טוב מהמוצרים הזולים לשמשות. לגבי נזקים אפשריים אני בכנות לא יודע.

+1..... מה שכן, ברגע שאני עובר מהחומרים הביתיים לחומרים יעודיים, קארפלאן או סונקס וראיתי גם גלון ייעודי לרכב של WURTH, לא זוכר בדיוק איפה, אני יישן יותר טוב בלילה כי אני אומר לעצמי שאני את המעט שיכולתי לעשות עשיתי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה הזכירה לי את הנושא של חומר ניקוי וגומיות בחלונות.

הכל עניין ממה החומר עשוי. יש הרבה סוגי גומי והרבה סוגי פלסטיק. אם במכוניות של הצבא (ניתן דוגמה קיצונית מכוניות של הצבא) מנקים את החלונות והפלסטיקה החיצונית והפנימית עם חומרי ניקוי לחלונות אגרסיביים וזולים וגם עלומי שם,כך שאם זה נשפך לי קצת על היד העור נעשה מעט יבש (כמו אחרי ששוטפים את הידיים עם סבון כלים) והגומיות שלמות, והפלסטיקה לא מראה סימנים מיוחדים.

לרכב שלי לא הייתי מהמר,ולא הייתי עושה את זה אז מה עושים הלאה? אני נמנע ככל האפשר שהתרסיס לחלונות יגע בפלסטיקה או בצבע הרכב. מה שעוד אני עושה פעם בחודשיים שלוש זה מנקה את השמשות עם סבון כלים. לסבון כלים יתרון להמיס שומנים.החלונות הפנימיים שסובלים משומניות(בעיקר השמשה הקדמית והאחורית)מפחיות ריח ברכב, חומרים זולים "לשימור"הדשבורד תמיד תורמים לעסק. בימי הקיץ לשטיפת הרכב השבועית עוד יתרון,כמה כבר אבק יתאסף על השמשה הקדמית? ועד שמתווסף אנחנו שוטפים את כל הרכב. אז מה שאני בא להגיד שאם כבר החלון הקדמי מלוכלך אז הרכב עובר שטיפה שבועית, ואם אני עדיין צריך לשטוף את החלון באמצע הנסיעה אני לא מפחד מהורדה של ווקס סילנט כי אני מיישם ווקס כל חודש וחצי, וכמה כבר התזות אני עושה בחודש וחצי שיגרום "לעייף" את הווקס או הסילנט.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני לא מכיר אף מוצר ייעודי לשמשות של חברות מלבד חומר של חברת סונקס

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-SONAX.html

אני חושב שכל החברות ישימו דגש על כמה המוצר מנקה טוב ולא על כמה הוא מזיק או לא מזיק לשמשות.

מעולם לא שמעתי אזכור של אותם מוצרים של החברות השונות אודות נזק פוטנציאלי לפח או לאוטמים/ווקסים.

אני יכול להעיד שהמוצר הזה של סונקס מנקה הרבה יותר טוב מהמוצרים הזולים לשמשות. לגבי נזקים אפשריים אני בכנות לא יודע.

ניסית את המוצר הזה ?

אני לא מוצא עליו מידע בשום מקום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ניסית את המוצר הזה ?

אני לא מוצא עליו מידע בשום מקום.

כן, אכן ניסיתי. בזמנו רכשתי מאוטוסטור 2 גלונים. נותר לי אחד.

עושה רושם שהם מנקים טוב יותר. לצערי המיכל כולו עם כיתוב בגרמנית ולכן אין לי מושג מה הוא מכיל.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני גם קניתי את הגלון הזה והוא אכן מנקה מצוין.

בנוגע לWAX, הוא בוודאות משמיד אותו.

בפאסט הישנה שלי, הייתי נוהג, לפני 15 שנה בערך, לרסס ספראי סקאי על כל הדש בורד.

חלק מהספריי היה נוגע בשמשה ולכן היה צורך לנקות את השמשה הקידמית.

כשהייתי מרסס את הספרי חלונות, היו עפים רסיסים לדש בורד ופשוט משמידים את הספריי סקאי באותם נקודות.

ממש היו רואים נקודות על הדש בורד שאינם מבריקים בעקבות הספריי.

אני אישית לא נוהג להשתמש בו כיום. לאחר השטיפה, אני פשוט מנגב את הזכוכיות עם מיקורפייבר פשוטה של יצרן עלום שם.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בחיי שחשבתי לפתוח שרשור כזה :shock:

הקיץ הגיע ואיתו השימוש בנוזל השמשות והמגבים.

שמתי לב שיש טיפות על חלקים בצבע הן מהרוח והן מהמגבים.

ברגע שיגמר נוזל השמשות אני פשוט אמלא ב2 פקקים של ONR ומים מזוקקים.

אין לי ספק שזה פוגע בסילנט, ועם הזמן בצבע.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
אני גם קניתי את הגלון הזה והוא אכן מנקה מצוין.

בנוגע לWAX, הוא בוודאות משמיד אותו.

כשהייתי מרסס את הספרי חלונות, היו עפים רסיסים לדש בורד ופשוט משמידים את הספריי סקאי באותם נקודות.

ממש היו רואים נקודות על הדש בורד שאינם מבריקים בעקבות הספריי.

אני אישית לא נוהג להשתמש בו כיום. לאחר השטיפה, אני פשוט מנגב את הזכוכיות עם מיקורפייבר פשוטה של יצרן עלום שם.

לא ממש הבנתי (או שאולי לא רציתי להבין), הספרי חלונות משמיד את הווקס או הגלון ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אדיר! זכית להיות המשתמש הראשון שנכנס לי לחתימה :lol:

זה נשמע שהספרי משמיד את הגלון...

באהבה!

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

ספריי חלונות אכן פוגע בהגנה.כאשר החזקתי את ה307 במשך 8שנים,הרכב היה מטופל(כמובן לא ברמה ובחומרים של היום אבל מטופל יפה),ולאחר מספר שנים באזור המתזים היתה פגיעה בברק ובצבע(גם אבנית)כתוצאה משימוש בנוזל מתזים.

הפתרון שלי היום הוא התזה של glassworkz שלc.g למיכל השפריצרים,כמות קטנה יוצרת דילול מועט אשר עוזר בניקוי החלוו,נכון שזה לא מנקה מצויין אבל אני מתאר לעצמי שרוב חברי הפורום מנקים את רכבם פעם בשבוע שבועיים,למקרה חרום אני פשוט מעביר בסוף הנסיעה מטלית עם החומר והשימשה כמו חדשה.

לגבי ההצעות לדלל סבונים ולהכניס את זה למיכל שטיפה,לא מומלץ למשאבה וגם יגרום לסתימות לעיתים קרובות בשפריצרים שלכם.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הספריי חלונות, היה משמיד לי את "הספריי-סקאי".

כשהייתי מתיז את הספריי סקאי על הדש בורד, חלק מהספריי היה פוגע בחלק הפנימי של השמשה הקידמית.

לכן הייתי מרסס את השמשה הקידמית, בחלקה הפנימי, בספריי חלונות כדי לנקות את שאריות הסקאי מהשמשה.

טיפות קטנות מהספריי חלונות היו נוחתות על הדש בורד ואז היו משמידות את ספריי סקאי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
Kenworth ראיתי את זה וחשבתי עליך.

http://9gag.com/gag/aYbjX1m

וסילחו לי שאין לי משהו נוסף לתרום לדיון :)

:roflmao:

אני אקבל את זה בתור מחמאה :oops:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...