Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברנו 19 16S מנוע F7P 1.8

משאבת ההגה הלכה לעולמה, נאמר לי שאפשר לעשות קומבינה עם משאבה של קנגו, למרות ששלי שוכבת ומשאבת קנגו היא אנכית.

אשמח אם מישהו יודע איזה משאבה יכולה להתאים בצורה הטובה ביותר.

אם לא נמצא מה מתאים אז נלך על קנגו מפירוק :-P

נ.ב. מזל שקיבלתי עם הרכב קלאץ' רזרבי, כי היום הקלאץ' הנוכחי קרע לי את הקבל(שתוקן אצל הבעלים הקודמים).

פורסם

תבדוק תאימות עם משאבה של קליאו RSI ורנו מגאן קופהֲ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש מקומות המשפצים משאבות כאלו או מוכרים משופצות,מהיכן אתה בארץ ?

נאמר לי ששיפוץ יעלה לי כ1400 ש"ח. מחיר שאני לא אשלם אפילו בצחוק.

לעומת משאבת קנגו מפירוק לדוגמא שתעלה כ200 ש"ח.

אחפש RSI ומגאן קופה בפירוקיות, תודה :-P

פורסם

לא ידעתי שברנו 19 כבר הייתה משאבה חשמלית. חשבתי שהיא הופיעה בדגמים מאוחרים יותר.

בכל מקרה, האם אתה בטוח שמדובר במשאבה ולא בבעית אספקת מתח אליה?

אם המערכת דומה למערכת בקנגו, אז ראשית כדי שהמשאבה תפעל צריך להגיע אות סל"ד מנוע תקין, ויש ממסר בקופסת ממסרים בתא הממנוע, שממתג זרם למשאבה.

תנסה לתת מכות עם ידית של מברג על גוף המשאבה - אם היא חוזרת לעבוד (מקרוב אפשר לשמע את הזמזום שלה) - אז בודאות הביעה בה.

כבל קלאץ' יכול להקרע עקב בלאי, הקלאץ' עצמו יכול להיות תקין ומספיק להחליף הכבל בלבד.

פורסם

חשמלאי בדק את הרכב במוסך מומחה רנו. הוא בדק גם שזה לא פיוז שרוף, המשאבה מתה.

גם במוסך הם הופתעו מהמשאבה ואמרו שקשה יהיה למצוא, אם בכלל, משאבה זהה. הוצע לי לקמבן לשם משאבה של קנגו, ההבדל הוא שהמשאבה שלי "שוכבת" ואילו הקנגו "עומדת". כך לפחות הוסבר לי.

בקשר לקלאץ, הבעלים הקודמים החליפו קבל, וכנראה שהקבל הורכב בצורה לא טובה. וגם ככה יש לי נזילה ממחזיר שמן גיר שדורשת הורדה של הגיר, אז על הדרך נשים כבר את החדש.

• תוכן חדש...