Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט תופעה מעצבנת, אחד הסיוטים שלי זה להגיע לאוטו ולמצוא שריטה.

בקשר לילד שמושך את השער, האמת שאין לי בעיה שהוא ינסה (רגע, חכו, תקראו עד הסוף) הבעיה היא לא בפעולה עצמה אלא במה שזה מסמל ולמה זה יוביל,

א. מה אתה נוגע ברכוש שהוא לא שלך, אתה רוצה להאבק בשער, תבקש מאבא שיבנה לך אחד.

ב. מה יקרה אחרי זה, אבא שלו יבוא "יגיד סליחה הבן שלי טעה, אני משלם" או "מה אתה רוצה הוא ילד הוא לא מבין".

הרי הילד לא תמיד מבין שזה יכול להרוס את המנוע (הרסתי ככה מלא מנועים של מסוקים על שלט כי לא ידעתי) ולכן הבעיה היא במה שזה מסמל ולמה זה יוביל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיר את ההרגשה, לפני כמה חודשים עשו לי את זה גם .

אין ממש מה לעשות אצלי חוץ מלצבוע .

djmdoi1ge33z.jpg

toigt0yz4myj.jpg

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

נשמע מסיבה.

אני מניח שמאז, אין דאגות ויש שלום בית והוא לא חרד כל בוקר לצאת לרכב ולראות משהו חדש.

מאז הוא עבר לדירה יפה וגדולה יותר :-D

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

בעל המזדה:

מה בסוף נסגר עם אותו "חבר"?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלה שאומרים שזה לא רע שהילד מושך את השער, זה לא ילד פצפון, זה תלמיד תיכון כיתה ז או ח להערכתי.

אותו אחד שהיום מושך את השער, סתם כדי להרגיש גבר, מחר ישרוט לכם את הרכב או לחילופין יתלוש סמל.

ועזבו את זה שכל שני וחמישי השער נתקע בגלל הזאטוטים האלה, שלטענתכם לא מזיקים.

פורסם

ילידם ששורטים מכונית הם ערסים קטנים - הם אלה שיזרקו גור כלבים למדורה , אחר כך ירביצו קצת לזקנים ובסוף ידקרו איזה מישהו בגלל שהוא זרק מילה.

אייך אפשר לבוא משיעמום ולפגוע ברכוש של מישהו אחר בכוונה? אני בחיים לא יבין את זה.

רוצים שהילדים הערסים של השכונה יעזבו לכם את הרכב? תעשו איזה מערב קטן ותדפקו לאחד מהם מכות , יותר אף אחד לא יתעסק עם הרכב שלכם. מצד שני שהוא לא יבוא את האחים שלו ולת אבא שלו כמובן - ואז האוטו יראה כאילו הוא נכנס לפירוק..

פורסם
בעל המזדה:

מה בסוף נסגר עם אותו "חבר"?

הגשתי תלונה, המשטרה לא ממש עושה משהו .

בכל מקרה, העניין טופל בדרך אחרת שאותה אני לא אפרט .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
זה תיסכול , אחי ,

שמע, קניתי סירה 2012 , ישר מהחברה , בא כל הדרך מחול

130 אלף דולר

הסירה בהרצה , עוד לא הגיע ל10 שעות

יום שבת אני מיתקשר לחוף להגיד לו להוציא ל את הסירה, שהוא אומר לי תבוא אנחנו צריכים לדבר כבר הרגשתי לא טוב,

מישהו קיעקע לי את הסירה מקצה לקצה 3 פסים בכל צד, אבל ממש מהלב

נזק של 25 אלף שקל

עזוב שעשיתי עוצר בחוף, עזוב שקיבלתי את כל הכסף , אבל זה כאב ,

תתעלם ממה שרשמתי בסוף ההודעה "אז בוא תספר לי כמה אתה מתוסכל."

שכחתי לרגע שלא כולם מכורי Meme's כמוני :lol: זה היה בכוונת צחוק.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

גם מבוגרים שורטים מכוניות בלי סיבה ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יום אחד יצאתי לקחת דואר אני חושב

ושכן של הביא רכב חדש , רכב ממש יפייפה שחור מאזדה 2 -3 מקוצר אני חושב חדש מהנילונים

באו ילדים אפילו עוד לא בכיתה ו' עם המפתח של אותו ילד הוא שרט אותו מקצה לקצה

ואז שאלתי למה אתה עושה דברים כאלו

הוא ענה לי כמו שילד בכיתה ו' שההורים שלו הרביצו לו כל חייו

"מה זה אכפת לך"

פשוט עצוב לי שיש ילדים כאלו

פורסם

שרשור מטריד שהורס את הטעם האיכותי של הקפה של הבוקר (צהריים למי שקם מוקדם).

תופעה מכוערת של החברה שבה אנו חיים. היא נובעת מחינוך לקוי, ערכים לקויים, צרות עין וחוסר פרגון שטבוע ברבים.

לא בכולם כמובן.

בתור ילד הייתי שובב גדול אבל מעולם לא הרשיתי לעצמי להזיק במכוון לרכושו של אדם אחר.

פשוט מעלה לי את הסעיף!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מקווה שכל מי שיש לו ילדים וקורא כאן מחנך אותם בין היתר לכבד רכוש של אחרים.

התנהגות מגעילה של ילדים חסרי חינוך וגבולות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סתם שאלה, נגיד ואני שם מצלמה שכזאת, מה זה יעזור לי על אנשים מיזדמנים?

אז זה כברלא יוצא שווה משהו, כי מי שעושה דברים כאלה , לפחות אצלי, זה אנשים מיזדמנים

פורסם
ילידם ששורטים מכונית הם ערסים קטנים - הם אלה שיזרקו גור כלבים למדורה , אחר כך ירביצו קצת לזקנים ובסוף ידקרו איזה מישהו בגלל שהוא זרק מילה.

אייך אפשר לבוא משיעמום ולפגוע ברכוש של מישהו אחר בכוונה? אני בחיים לא יבין את זה.

רוצים שהילדים הערסים של השכונה יעזבו לכם את הרכב? תעשו איזה מערב קטן ותדפקו לאחד מהם מכות , יותר אף אחד לא יתעסק עם הרכב שלכם. מצד שני שהוא לא יבוא את האחים שלו ולת אבא שלו כמובן - ואז האוטו יראה כאילו הוא נכנס לפירוק..

אחד כזה יחטוף ממני מכות כאלו שההורים שלו לא יזהו אותו הכל זה מההורים שיש להם צרות עיין וקינאה שלאחר יש ולהם אין אז

הם מוציאים את התיסכול שלהם בוונדליזם והם ילמדו לקח רק במכות.

סתם לדוגמא היתה לי אזעקה רגישה שאם נותנים מכה לרכב הוא מצפצף וכל פעם היה איזה אתיופי קטן שמדליק את האזעקה

כל פעם שהוא עובר ובורח עד שיום אחד חיכיתי לו בחוץ ואז שהוא עשה את המעשה וניסה לברוח שחררתי עליו את הבוקסרית שלי

שהפילה אותו לריצפה ואז הגעתי אליו ונתנתי לו מזה לתמה לפרצוף ועד היום הוא מפחד לעבור ליד הרכב והוא עושה סיבוב מסביב

ולא עובר במקום.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תראו חבל לצבוע את הרכב על שריטה , במיוחד באזור בעייתי ,

אבל אם תפסתם מי עשה את השריטה האחריות כמובן של ההורים לשלם על הנזק ,

8)

• תוכן חדש...