Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה על ההודעה הזאת

אבל אני רוצה להבין מה יש לילדים הבני זו**ת הלאה

למה אמא שלהם חולת סר*ן השר***ה הזאת הביאה אותם לעלום

למה אף ילד או בן אדם כזה לא נופל לי ביד,

לא ביקשתי זכייה בלוטו, ביקשתי בן אדם שכמו שיש לו בייצים לבוא ולשרוט מכוניות במפתח, שיהיה לו בייצים שאני יתפוס אותו

מה יוצא להם מיזה, יילד בן של ז**ה קטן

לבוא ולשרוט רכב של מישהו אחר מקצה לקצה

להראות לילדות בכיתה שלך איזה גבר אתה בכיתה ו? שאתה שורט ולא סופר אף אחד

ידפקט

אתה לא חושב שאם אתה נופל למישהו כמוני ליד הוא מנתק לך את הראש מהגוף ושולח אותך ב 2 חתיכות לקרוא לאבא שלך שגם לו ננתק את הראש מהגוף ולהסביר לו למה הוא היה צריך להשפריץ אותך על הקיר

חתיכת דביל

טוב סורי על ההודעה

אחרי שפרקתי עצבים

מה אפשר לעשות לחריטה במפתח

יש איזה משהו שאפשר לטשטש

פוליש ווקס לא יטשטש את זה

תודה

ואני אומר לך שזה גם יכול להיות מבוגרים ותפסתי בלייב את אחד השכנים שלי עושה את זה לרכב של שכן אחר קנה חדש מהניילון ככה סתם מקינאה כנראה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי יותר כדי לשפוך עליהם בנזין ושאול אם הם רוצים סיגריה. אני מבין ללבך ומקווה שלא תדעה יותר נזק.

חחחחחח

אחלה רעיון :lol:

פורסם

איך נגמר הסיפור עם השכן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פורסם
Welcome to Israel.

עוד יותר עצוב לחשוב על זה שיאיר לפיד מקצץ עוד בחינוך.

זה לא קשור ללפיד,זה קשור לחינוך מהבית!.

פורסם

זה לא עוזר , עדיין תראה הבדל בין הצבע המקורי.

פורסם
אז רעיון אחר?

תעלה תמונות לפורום דיטיילינג. יש שם מספיק מביני עניין שהעלימו שריטות במגוון שיטות.

או פוליש נקודתי,

או צביעה עם צבע שקונים לפי קוד.

או שיטות אחרות שיהיו יעילות יותר מכל מיני "טושי קסם".

פשוט תעלה תמונות וינסו לעזור לך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הזכרתם לי עוד משהו - האופנוע שהיה לי ניצל בנס.

אני יושב בפיצריה, האופנוע מול העיניים שלי, לפתע אני קולט בן מיעוטים מתקרב לאופנוע שלי עם מפתח ביד כאילו מוחזק בתוך אגרוף עם השפיץ של המפתח בחוץ.

מתקרב לאט לאט לאופנוע, המפתח עוד שניה על הפלסטיקה, לפתע הוא קולט אותי מסתכל עליו עם הקסדה ביד, דפק אחורה פנה וברח מהמקום.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...