Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(למרות שחלק מהחברים פה רואים במי שנוסע בשמאלי אויב העם).

אויב העם זה מוגזם.

נציג לקבוצת הנהגים שמציקים למשתמשי הכביש בזה שהם נשארים בנתיב השמאלי בהחלט כן.

לפותח השרשור, קיבלת פחות ממה שמגיע לך, מסיבה השמורה עמו השוטר בחר לתת לך דו"ח פחות חמור ממה שהגיע לך.

אם אתה רוצה להמשיך להתחכם ולהתפתל לך לבית משפט שם תקבל כנראה את כל העונש שמגיע לך.

אני מקווה שהלקח לך ולמי שקורא את השרשור נלמד - הנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד.

פורסם

יש פה המון נסיבות מקלות.

זו בסה"כ דרך עירונית. הוא לא התיישב על השמאלי בכביש 6 על 80.

הוא נהג צעיר ולא מנוסה. כחלק משיטת לימוד הנהיגה הקלוקלת אצלנו, מלמדים אותך המורים לנהיגה את הטיפשות הקרויה בפיהם "תכנון נסיעה". יענו, לבחור בנתיב המתאים למה שאתה מתכנן לעשות בעוד 10 ק"מ מכאן. (אתה מתכנן לפנות שמאלה בנתניה? לגיטימי שתתיישב על השמאלי באיזור ראשל"צ. אתה מתכנן לפנות ימינה? לגיטימי שיום-יומיים קודם כבר תיסע על הנת"צ...).

הוא נסע לאט בצד שמאל לאורך כמה ק"מ בודדים. מרגיז (כן גם אותי), אבל יחסית לעבירות שאני רואה יום-יום מול עיני, זה נסלח.

הוא לא סיכן אף אחד. הקנס שקיבל הולם את העבירה.

כמו שאמרתי- לשלם ולשכוח מזה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

משהו כאן לא ברור. פותח השרושור טען שהיו מכוניות בנתיב הימני - החוק מתיר נסיעה בשמאלי במקרה כזה. מדוע קיבל דוח אם נסע במהירות החוקית במסלול השמאלי שהימני מלא במכוניות?

פורסם

פותח השרשור קיבל דו"ח על סטיה מנתיב ולא על נסיעה בנתיב השמאלי.

נראה שפותח השרשור לא מבין בעצמו על מה קיבל קנס.

יתכבד פותח השרשור ויואיל להעלות סריקה של הדו"ח ורק אז נוכל לעזור לו.

פורסם

לא קראתי את כל התגובות פה , אבל יצאת בזול .

אני קיבלתי קנס על נסיעה בנתיב השמאלי לפני כמה חודשים , 250 ש"ח ו6 נקודות .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

הי

על פניו נראה שזה באמת דוח של שוטר קטנוני.

אם הפרטים שאתה רושם נכונים, הדוח לא מוצדק:

לפי התקנה שרשמת הדוח הוא על נסיעה על שני נתיבים או נסיעה ב"זיגזג".

אם השוטר אמר לך אחרת, הרי שהוא לא מסר לך את הפרטים נכונה וזה מזכה אותך מסיבות טכניות.

כמובן שכדאי שתסרוק ותעלה את הדוח עצמו כדי שנדע מה כתוב בו, אחרת זו מילה שלו מול שלך.

ודבר נוסף - מותר לעקוף בנתיב השמאלי אבל אסור לסוע בו מעל המותר בחוק - משמע שאם השוטר נסע מאחוריך ואתה נסעת על 60,

ולדעתו של השוטר נסעת לאט מדיי, הרי שהוא נסע מעל המהירות המותרת.

בקיצור - נסה לסרוק את הדוח על מנת שנדע אם יש קייס ללכת לבית הדין

פורסם

רצ"ב סריקה של הדו"ח כפי שהעביר אלי חבר פורום והוא מועלה כאן לבקשתו:

http://up379.siz.co.il/up1/krttmyyzyokd.jpg

http://up370.siz.co.il/up3/vgiywwnzgezk.jpg

הדו"ח אמנם דל בפרטים אך על פניו נראה שהשוטר רשם את מירב פרטי העבירה ונרשם דו"ח על סטייה מנתיב הנסיעה.

לפי הרשום בדו"ח השוטר ראה את הנהג סוטה מנתיב ימני לשמאלי ומפריע לתנועה זאת כאשר השוטר מאחוריו.

לא ברור לי למי הפריע בדיוק ואיך.

השוטר רשם שהוסברה מהות העבירה...

פורסם

הי

לפי הדוח, אני מציע לשלם וזהו. הוא לא מפרט הרבה, אבל לפי חוסר הפירוט וסוג העבירה, אני מניח שאו שחתכת אותו בנתיב השמאלי,

או שעצבן אותו שפיאסטה לא לא נותנת לו לעבור, או שהיה חסר לו דוח להשלים את המכסה השבועית :roll:

בכל מקרה, בהערות הנהג כתוב (ממה שהצלחתי להבין) שאתה אמרת שהבנת את מהות העבירה וזה לא יקרה יותר....

אני מבין ומניח שקצת נרתעת ולכן יצאה לך תשובה כזו, אבל להבא: או ששותקים לגמרי, או שמכחישים לגמרי. הערות הנהג שרשומות בדוח הן למעשה עדות חתומה שלך שכבילה בבית משפט. לכן אתה לא יכול לבוא לבית הדין ולסתור את עצמך.

אגב, לידע כללי, ניידת שלא במצב חרום (ללא צ'קלקות) צריכה לציית לכל חוקי התנועה כולל כמובן נסיעה בצד ימין.

לא שזה יכול לעזור לך אבל אם אתה חושב שהוא נסע יותר מדיי זמן בנתיב השמאלי, מהר ובלי לעקוף, אתה יכול לדווח עליו :wink:

פורסם

תקנה 35 מדברת על נהיגה בצדו הימני הקיצוני של הכביש.זה לא משנה אם אתה במהירות המותרת או שהשעה 3 לפנות בוקר ואתה לבד על הכביש.צריך לנהוג בימין וזהו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

חבר יקר, ביצעתי עקיפה, לשם כך עברתי לנתיב השמאלי, פשוט לא חזרתי לימני, עם כל הכבוד זה כביש עירוני, אין איזה בחורה כוסית עם חזה D80 שמחכה לי על הנתיב הימני, לכן אין שום סיבה בעולם שאני אמהר ואעצור את הנשימה בשביל לחזור לנתיב הימני.

בלימודי נהיגה תכננו אותנו לנהוג ככה שאנחנו נתכנן את הנסיעה שלנו, אני לא אומר לנסוע על הנתיב השמאלי ממטולה עד לפניה לאילת, אבל הנתיב השמאלי שאני נסעתי עליו בסוף מתמזג והופך לימני.

לא חתכתי אף אחד, נסעתי במהירות רגילה ואף גבוהה (כיאה לנתיב שמאלי) והכי חשוב - לא נסעתי לאט!

האטתי ל30 קמ"ש בכביש המקורצף, מי שנכנס לכביש הזה על 50 קמ"ש, יכול כבר מראש ללכת לחברת קדישא ולקבוע תאריך, זה כביש מקורצף שהוא עקומה חדה ימינה, קירצפו את הכביש הזה בכוונה ובכניסה אליו כתוב "האט" ויש תמרור שמזהיר על העקומה החדה.

תבינו, אם הייתי מקבל את הדו"ח הזה באופן מוצדק הייתי שותק ומשלם כבר מחר. אבל קיבלתי דוח על כלום.

אני נוסע על הימני, תבינו את זה כבר, נסעתי על השמאלי למטרת עקיפה וה""""טעות""" היחידה היא שלא חזרתי לימין, מהסיבה הפשוטה שהיו רכבים בימין, אני לא מבין מה הבעיה לנסוע בנתיב שמאלי בתוך כביש עירוני רגיל, במיוחד כשיש מכוניות משתי הצדדים, מה זה חוקי הנהיגה האלה? משהו חדש שאני לא יודע עליו?

אני יודע והפנמתי את זה שהנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד, הרי זה מה שעשיתי, ע-ק-פ-ת-י רכב, אני ועוד 5 רכבים אחרים עקפנו את הלמד! חלק חזרו, חלק לא, מה זה חשוב לי? אני המשכתי לנסוע ולא עיכבתי אף אחד. והכי בטוח בעולם שניידת לא הייתה מאחורי, הייתי שם לב לזה לפחות כשהגעתי למעגל תנועה והאטתי מהירות לפני מעבר חציה מוגבה, הסתכלתי במראה ולא היתה ניידת. היא הגיעה באיזור התמונה ה3, 10 מטר לפני הכביש המקורצף.

אני בטוח שאני צודק, אני יודע שאני צודק. השאלה היא אם יש לי הוכחות...

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם
יש פה המון נסיבות מקלות.

זו בסה"כ דרך עירונית. הוא לא התיישב על השמאלי בכביש 6 על 80.

הוא נהג צעיר ולא מנוסה. כחלק משיטת לימוד הנהיגה הקלוקלת אצלנו, מלמדים אותך המורים לנהיגה את הטיפשות הקרויה בפיהם "תכנון נסיעה". יענו, לבחור בנתיב המתאים למה שאתה מתכנן לעשות בעוד 10 ק"מ מכאן. (אתה מתכנן לפנות שמאלה בנתניה? לגיטימי שתתיישב על השמאלי באיזור ראשל"צ. אתה מתכנן לפנות ימינה? לגיטימי שיום-יומיים קודם כבר תיסע על הנת"צ...).

הוא נסע לאט בצד שמאל לאורך כמה ק"מ בודדים. מרגיז (כן גם אותי), אבל יחסית לעבירות שאני רואה יום-יום מול עיני, זה נסלח.

הוא לא סיכן אף אחד. הקנס שקיבל הולם את העבירה.

כמו שאמרתי- לשלם ולשכוח מזה.

+1 כל מה שאמרת, אני מסכים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...