Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מחייבים רק כלים כבדים (משאיות וכד') ותח"צ (אוטובוסים/מוניות וכד').

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי לא מרוץ מאורגן אבל יש סיכוי לא קטן שהם כן ניסו לבדוק מי יכול ללחוץ יותר חזק, ומי בכלל שותה בקבוק וודקה באמצע היום? בכ"מ העדות של הבחור בסרטון מוואלה נשמעת קצת מוגזמת, יש מצב שהוא הכניס שם כמה סצנות שהוא ראה בסרטים...

לא משנה מה היה שם, ומי אשם, רק שתהיה החלמה מהירה לפצועים בע"ה...

אגב מעניין אם ג'ורג' כבר ראה את זה, בטח נורא לראות חלום ילדות שעמלת כ"כ כדי להביא אותו, מגיע למצב כזה.. :(

פורסם
כמו שכתבתי בהודעה מספר 4 בתחילת השרשור. הרכב כבר לא שלו.

לא הוא היה ברכב.

*** עריכה - דיברתי איתו עכשיו, הרכב כבר נמכר, לא הוא היה ברכב ***

אני משער שהרבה שמכירים את הרכב מייד ידאגו לו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נהג הבמוו זהו הנהג הערום הוא היה מלא בכוויות אבל התהלך, האב ובנו ישבו בפורשה הכחולה שניהם נלכדו בתוך הרכב ולא הצליחו להתיר את החגורות, המחזה היה מאד מזעזע היה גם מאד קשה להתקרב אל הרכב בגלל החום, שוב פעם אגיד אני לא חושב שהתאונה הייתה מגיע לתוצאות כאלו אם היו מטפים נגישים יותר באזור, התוצאות הקשות הן אך ורק בגלל הדליקה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

"למה בארץ לא מחייבים החזקת מטף כיבוי קטן בכל רכב.." - למה בכל עיניין מערבים את המדינה ? מי שאחראי

דואג ברכבו למטף! (וגם לתיק עזרה ראשונה ).

אגב לפי הפרשנות על חוקי מרפי - עצם נשיאת מטף ברכב מקטינה את ההסתברות שתצטרך להשתמש בו.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מזעזע !!! מקווה שיחלימו במהרה הפצועים !!!!

לדעתי מסיבה הגיונית , בגלל שהמיכל דלק בפורשה הוא מקדימה סביר להניח שהמיכל דלק של הפורשה התפוצץ או נבקע מהמכה והשפריץ דלק לכל עבר ,מספיק ניצוץ קטן כתוצאה מהמכה והחיכוך לגרום לדלקה של שני הרכבים ....

חבל !!!

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

פשוט נורא.

מה שכן, זה שוב מוכיח שרכב חדש בטוח יותר (ע"ע המבחן המטופש של FIFTH, שם השוו רכבים במחירים שונים מאוד האחד מהשני, אבל כאן מדובר על רכבים שניתן להניח שמחירם דומה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
פשוט נורא.

מה שכן, זה שוב מוכיח שרכב חדש בטוח יותר (ע"ע המבחן המטופש של FIFTH, שם השוו רכבים במחירים שונים מאוד האחד מהשני, אבל כאן מדובר על רכבים שניתן להניח שמחירם דומה).

ברור שרכב חדש יותר בטוח , שנים של מחקר ושיפורי בטיחות של מהנדסים לא הולכים ברגל . לדעתי אם הפורשה היתה משנת יצור חדישה סביר להניח שזה היה נגמר אחרת .

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
"למה בארץ לא מחייבים החזקת מטף כיבוי קטן בכל רכב.." - למה בכל עיניין מערבים את המדינה ? מי שאחראי

אגב לפי הפרשנות על חוקי מרפי - עצם נשיאת מטף ברכב מקטינה את ההסתברות שתצטרך להשתמש בו.

בגלל זה צריך להיות חוק שיחייב כל נהג להחזיק מטף קטן ברכבו, בדיוק כמו אפוד זוהר שהכניסו לחוק לפני כמה שנים,

ככה בזמן האמת יהיה מטף באיזור, זה הבדל של שמיים וארץ אם יהיה מטף כמה דקות לפני שכוחות הכיבוי יגיעו.

פורסם

איזה מטף?

קצף? שיחנוק את "הנשרף"?

מים? בתאונה עם עמוד חשמל/תאורה יחשמל את הנפגעים.

יש אנשים שלא יודעים להחליף גלגל ברכב,

אתה מצפה מהם לדעת לסובב את הניצרה, לקרוע את האזיקון, לשלוף את הניצרה, לכוון לכיוון האש וא. הרטבה?

----

פורסם

האמת שעד לא מזמן היה לי מטף (פג תוקף) , אבל הסיבה לזה ששאלתי את השאלה היא שבטסט שנתי בודקים כל כך הרבה דברים שוליים אבל דווקא זה לא בודקים( כי החוק לא מחייב) מה שהוא כן מחייב שיהיה פח אשפה ואפוד זוהר (לא פחות חשוב) אבל מה לעשות במדינה שלנו כל עוד החוק לא מחייב אז לאף אחד לא אכפת.

מה שבטוח אני אעשה עכשיו זה בהחלט להצטייד בעוד אחד. מטף קטן באחד מכלי הרכב שהיו באזור היה יכול משמעותית להקטין את גודל הפציעה של האנשים

פורסם

הבעיה לא בכביש, אלא בנהגים ותרבות נהיגה מקולקלת. עם קצת סבלנות ופחות אגו כולם יגיעו למחוז חפצם במהירות ובבטיחות.

פורסם
לדעתי מחייבים רק כלים כבדים (משאיות וכד') ותח"צ (אוטובוסים/מוניות וכד').

בגדול, כל מה שלא מוגדר כרכב פרטי או אופנוע, מחוייב במטף. זה אומר: רכבי ביטחון, משאיות, רכב הסעות (מונית ואוטובוסים) וכל מה שמוגדר כרכב "מסחרי" (גם רכבים בגודל של ברלינגו\פרטנר).

דווקא בכבישים הומי אדם (וכלי רכב) הסיכוי למצוא מונית או מסחרית קלה (כמו ברלינגו וכד') הוא גבוה מאוד כי יש כמוהם כמו זבובים מסביבנו. הבעיה היא שבחלק גדול מהמקרים לא תמיד בודקים את זה בטסט ולא תמיד מחזיקים את זה בכלי הרכב (בשנת 2012 עברתי טסט בלי מטף [אפילו לא ידעתי שזה חובה] והשנה קניתי מטף 2 ק"ג חדש כי בלי זה לא העבירו אותי טסט).

עלות של מטף 2 ק"ג לרכב היא בסביבות 200 ש"ח (ראיתי באינטרנט ב 160שח + 40 משלוח). אני קניתי במכון הרישוי השנה באותו המחיר בדיוק (200 שח כולל מעמ). מחיר בדיחה למשהו שבאמת יכול להציל חיים, ודיי בקלות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...