Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בהמשך לשרשור על מגבות מיקרופייבר מאיביי, יצרתי קשר עם היצרן הקוריאני (A-TOP) של מוצרי מיקרופייבר לדיטיילינג (למי שלא מכיר - המגבות הקוריאניות טובות הרבה יותר מהסיניות).

מדובר באותו מפעל שמוכר באיביי וכבר דובר בשבחו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=479485&page=3

יש אולי אפשרות שנקבל הנחה על רכישה מרוכזת של מוצרי מיקרופייבר שונים לרכב (ובכלל), אז אני רוצה לברר אתכם האם מישהו מעוניין?

אם כן - תגידו בבקשה באיזה מוצר מדובר וכמה הייתם רוצים.

אין לי עדיין מחירים - זה יהיה תלוי בכמויות (בגדול מאוד, מגבת ממוצעת 30X30 עולה כ-20 ש"ח אצלו באיביי).

אפשר לראות את הקטלוג המלא של המוצרים שלהם כאן:

http://atoptowel.cafe24.com/home/ebook/atopcatalogue.pdf

וגם לבקר באתר הבית - יש אזור של מוצרי מיקרופייבר לרכב:

http://www.atop21.co.kr/

פורסם

מכיר את האתר שלהם, יש לו המון סחורה משובחת וכבר שמעתי יותר מפעם אחת שמותגי דיטיילינג קונים ממנו... ומוכרים את הסחורה כמותג שלהם. (לא שזה חריג בעולם העסקי)

אתמול שלחתי לו בקשה שלפחות יגדיל את המלאי באיביי ויתן לנו להנות מהאופציות הנוספות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
מכיר את האתר שלהם, יש לו המון סחורה משובחת וכבר שמעתי יותר מפעם אחת שמותגי דיטיילינג קונים ממנו... ומוכרים את הסחורה כמותג שלהם. (לא שזה חריג בעולם העסקי)

אתמול שלחתי לו בקשה שלפחות יגדיל את המלאי באיביי ויתן לנו להנות מהאופציות הנוספות.

אז אנחנו בטח קיסמי שיניים בשבילו :)

טוב, נראה מה יגיד..

פורסם
אז אנחנו בטח קיסמי שיניים בשבילו :)

טוב, נראה מה יגיד..

ובכל זאת! תמשיך לדבר איתו ונראה מה יהיה, אני יודע שהמחירים שלו באיביי גבוהים ב 40% בערך ממה שהם נמכרים בקוריאה.

אם נצליח להוזיל עוד קצת זה יהיה מעניין... אני מצאתי כמה דברים שהייתי שמח להזמין ממנו.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

מבחנתי זה יהיה הישג שהוא יאפשר לנו לקנות מוצרים שהוא מייצר אבל לא נמצאים באייביי.

יש להם מוצרים טובים ומשום מה רובם לא מגיעים לאיביי.

פורסם

חברים תסתכלו בקטלוג ותנו לי את הקודים של המוצרים שמעניינים אתכם, זה יהיה יותר שימושי.

אחרת, אני אבחר כמה מגבות מעניינות ואפרסם.

פורסם

המהגץ הזה נראה מעניין.

יכול להיות שפריט C9355 זה המגבת של CG ?

והשאלה היא מה המינימום של משלוח וכול זה במגבלות של היבוא לארץ (שלא יעצרו את החבילה במכס וכו').

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
...

יכול להיות שפריט C9355 זה המגבת של CG ?

והשאלה היא מה המינימום של משלוח וכול זה במגבלות של היבוא לארץ (שלא יעצרו את החבילה במכס וכו').

לפי המפרט זה בהחלט דומה למגבת של CG. אבל יש לי אחת וכתוב עליה Made in China, אז כנראה שזו לא בדיוק אותה מגבת.

לגבי מכסים ומינימום משלוח וכו' - אין לי מושג עדיין :) בשלב ראשון נראה לי שנבקש שיוסיף את המוצרים ל-eBay, ובמקביל נראה אם אפשר לקבל הצעה לחבילות אטרקטיביות.

עד כמה שידוע לי, עד 75$ לא משלמים מס בכלל ועד 325$ לא משלמים מכס. המחיר כולל משלוח.

פורסם
חברים תסתכלו בקטלוג ותנו לי את הקודים של המוצרים שמעניינים אתכם, זה יהיה יותר שימושי.

אחרת, אני אבחר כמה מגבות מעניינות ואפרסם.

אני כבר מכיר בעפ את הקטלוג שלו.. זה יושב אצלי חודשים על הדסקטופ.

זה לא מספיק יעיל כאשר המחיר לא ידוע... וזה יבוא בעוכרינו במידה ולא נדע מראש מה המחירים.

בסוף תגיד לו מה אנחנו רוצים והוא יקבע לך מחיר X שלא נדע מול מה להשוות אותו.

תברר מחירים מראש.. זה יהיה יותר חכם, בסוף נדע כמה אנשים רוצים כמה מוצרים ונוכל להתמקח איתו (אולי) על המחיר ההתחלתי.

אני מציע שתשלח לו מייל מסודר ובוא תבקש לדעת מחירים של כל המוצרים שרלוונטים לפורום:

כל מגבות הייבוש מסוג וואפל

ששת הפדים השונים לווקס/פוליש וכו'.

כל מגבות ה buffing למינהן (יש חמש או שש בסה"כ)

מברשות לגלגלים/גאנטים

ספוגים וכפפות לשטיפת הרכב

בגדול הוא יודע מצוין לתמחר את המוצרים, בדיוק כפי שהוא מתמחר לebay.

תבקש ממנו אולי מחיר ראשוני בלי קשר לכמויות ותגיד לו שנעשה בדיקה ובסופו של דבר אני מאמין שנזמין לפחות כמה פריטים מכל מוצר, כי הם באמת טובים וזה רק עניין של מחיר.

לגבי המגבות הצהובות ראיתי מגבות זהות בעשרות חנויות שונות ויצרנים שונים, האם כולם קונים מאותם מפעלים ? כנראה שכן :)

פורסם

תודה Kenworth, אתה בהחלט מבין בנושא ואתה מוזמן לקחת את העניין לידייך!

שלחתי לו בקשה לציטוט מחיר. מקווה שהשירות יהיה טוב כמו התמונה שלו :)

חג שמייח!

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש מגבת לייבוש CW1478.(אני מת להעיף כבר את הג'ילדת עור שלי עשתה את שלה)

אם המחיר יהיה אטרקטיבי אולי אני יקנה יותר מאחת.

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בארץ מוכרים מגבות של CG בויקס ובאוטוסטור ב 29 ש"ח לא כולל משלוח.

אם תצליח להשיג מחיר אטרקטיבי למגבות מיקרופייבר איכותיות שיהיה שווה את ההמתנה ואת המשלוח, אני בעסק...תודה על היוזמה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

סורי על ההקפצה..אגב אם אתה מתעקש על מק"ט אז מגבת מסוג C5299 ודומות לה למטרת באפינג של ווקס.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...