Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא רוצה לאכזב... זה שאתה לא יודע לא אומר שלא אפשרי.

אפשרי לעשות ביטוח לתייר רק לא דרך הסוכניות הראשיות אלא כמו הסוכן שבנצי נתן שהם קומבינטורים למינהם.

and then god forbid something happen you will pay dearly , but like 99% of Israelies , don't worry it will b ok ...c

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא עניין של קומבינות , זה פשוט תלוי באיזו מדינה אתה נמצא ,כל מדינה זה חוקים אחרים וגם איזו לוחית רישוי יש לרכב ,

אני בעקרון כרגע בודק את הנושא ואני יעדכן אתכם,

עד עכשיו בדקתי בצפון קרולינה ושם אי אפשר כי הרכב עם לוחית של מדינת אלינוי ואי אפשר על שם של תייר, צריך להעביר בעלות לחבר שלי שגר בצפון קרולינה ואז אפשר לעשות ביטוח על שמו (אם לא תהיה ברירה זה מה שאני אעשה).

יכול להיות שאני אפתור את הבעיה ואבקש מהמוכר שמכר לי את הרכב בשיקגו לעשות לי ביטוח , מקווה שהוא יסכים , הלוחית רישוי בתוקף עד נובמבר ......

הבנתי ואני בודק את זה בעזרת בנצי שבקליפורניה אפשר לעשות ביטוח לתייר באמצעות רשיון הנהיגה ....

עדכונים בהמשך.....

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

אני חולה על זה שאנשים כותבים השערות כעובדות נחרצות, אפשר לעשות ביטוח עם רישיון ישראלי נקודה.

לבחור עם ה911 שלא הצליח לעשות ביטוח, איך נהגת על הואן השכור? אם חברת השכרה יכולה לבטח אותך דרך חברת ביטוח אז גם אתה יכול לבדך.

haters will hate

פורסם
זה לא עניין של קומבינות , זה פשוט תלוי באיזו מדינה אתה נמצא ,כל מדינה זה חוקים אחרים וגם הלוחית רישוי בתוקף עד נובמבר ......

עדכונים בהמשך.....

Plates don't have expiration date

Registration and inspection has

פורסם
אני חולה על זה שאנשים כותבים השערות כעובדות נחרצות, אפשר לעשות ביטוח עם רישיון ישראלי נקודה.

לבחור עם ה911 שלא הצליח לעשות ביטוח, איך נהגת על הואן השכור? אם חברת השכרה יכולה לבטח אותך דרך חברת ביטוח אז גם אתה יכול לבדך.

most of your first row is very true

When you rent a car you pay for the local American company to use THEIR insurance not yours ...x

פורסם

נכון זה קשור לסטייט שאתה נמצא אבל אני למשל יכול להגיד לך כעובדה אפשר לעשות ביטוח במרילנד למשל לישראלי בלי שום רישיון אמריקאי.

פשוט המחיר בהתאם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
Plates don't have expiration date

Registration and inspection has

אתה צודק רק שהאמריקאים קוראים לזה באנגלית "לוחית בתוקף" ,הכוונה שלי היא לטסט (רישוי לנוע) או איך שהם קוראים לזה " Registration ״ , ״רישום״ , שיקראו לזה מצידי ״יאיר לפיד ״ (: , יש לי מדבקה קטנה על הלוחית רישוי עד נובמבר....

ואם חבר שלי בצפון קרולינה ( אצלו אני מאכסן את הרכב כרגע ) רוצה לעשות לי ביטוח על שמו הוא חייב להוציא Registration של צפון קרולינה על שמו ואז לעשות לי , הוא לא יכול לעשות עם ה Registration שעל שם המוכר ושייך לאלינוי למרות שהוא בתוקף ! ...... סתומים האמריקאים האלה ......

scan.jpg

פורסם

אני עשיתי ביטוח בספטמבר האחרון למכונית שהיתה רשומה על שמי דרך סוכן של state farm. אלו הדרישות שהעביר לי כדי להוציא את הביטוח:

Here is a list of info I will need to work this up for you.

· Full name

· Date of birth

· International License # & country of origin

· Address here

· Vehicle info – year, make, model, mileage (vin if you have it)

· Date you purchased the car

· Desired coverages

· Approximate # of miles you will drive per year

I think that should get us started and then we can get you an initial quote worked up.

Joshua Campbell - Business Insurance Rep.

State Farm Insurance - Agent Lauren Campbell

1220 East Joppa Rd, Suite 104A

Towson, MD 21286

[email protected]

410-337-9555 - phone

410-337-9558 - fax

הביטוח המינימלי היה לחצי שנה עם תשלום אחת לחודשיים. אחרי חודש ביטלתי אותו וקיבלתי בדואר צ'ק החזר על היתרה מבלי שפניתי אפילו.

בהצלחה,

נמרוד

פורסם

בקליפורניה אין שום בעיה והמחירים טובים מאוד, בחוף המזרחי שילמתי המון על ביטוח רכב, פה עשיתי ביטוח להמון שב"חים והמחירים ממש טובים.

הקישור שצירפתי הוא אופציה מצויינת, אני ביטחתי דרכם, 4 רכבים בו זמנית. לא מדובר בשום קומבינה.

ד"א state farm היא חברת ביטוח גדולה וטובה וגם דרכם הייתה לי פוליסה ללא רישיון מקומי.

אני יודע שאין שום בעיה לבטח, מה שכן אני צריך לבדוק זה האם אני יכול לבטח רכב עם לוחיות ממדינה זרה.

עריכה, רק עכשיו שמתי לב להודעה של נמרוד, ד"א אני עדיין מבוטח עם סטייט פארם, safco ומרקורי.

haters will hate

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש ביטוח והכל חוקי וכשר למהדרין בחברת ביטוח גדולה וללא רבב , בלי קומבינות ובלי נעליים!

כמובן הכל בזכות בנצי התותח שעזר לי ודאג להכל!

האמת היו קשיים והרבה סוכנויות סרבו , כל העניין תלוי במדינה והחוקים שלה,

באילינוי לא הצלחתי וכך גם בצפון קרולינה הערימו קשיים אבל לאומת זאת בקליפורניה לא היתה בעיה :lol:

תודה בנצי :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם
יש ביטוח והכל חוקי וכשר למהדרין בחברת ביטוח גדולה וללא רבב , בלי קומבינות ובלי נעליים!

כמובן הכל בזכות בנצי התותח שעזר לי ודאג להכל!

האמת היו קשיים והרבה סוכנויות סרבו , כל העניין תלוי במדינה והחוקים שלה,

באילינוי לא הצלחתי וכך גם בצפון קרולינה הערימו קשיים אבל לאומת זאת בקליפורניה לא היתה בעיה :lol:

תודה בנצי :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

בכייף :)

עכשיו תנחת ותהנה מהדרך, אני מחכה בקליפורניה, יש בירות קרות וקפה חם.

haters will hate

פורסם
אבל שניה, אתה צריך גם לוחיות של קליפורניה או שאין קשר?

אין קשר , אני עם הלוחיות של מדינת אילינוי שהמוכר בטוב ליבו השאיר לי והן על שמו

• תוכן חדש...