Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המצלמה לפני כמה שבועות דרך EBAY ממוכר בשם ESTORE009 המצלמה עלתה לי 103$ במקור אבל קיבלתי עליה החזר מלא(זה כבר סיפור אחר).

אני מאוד ממליץ לכל מי שמחפש מצלמה לרכב על הF500LHD האיכות שלה מאוד טובה יחסית למחיר , יש לה את אותה איכות(בצילום של 1920X1080) כמו למצלמות ב200$-300$.

בקיצור הנה הסירטונים:

יום:

http://youtu.be/hgkPYPRm4Us

לילה:

http://youtu.be/hDsaLGGhtZM

ודבר אחרון תתעלמו מהלכלוכים בחלון.

פורסם

איכות טובה. אני מפלל ליום שמוצר זה יהפוך לסטנדרט בכל כלי הרכב בארץ. מן הידועות היא שהערסים לא אוהבים שמביכים אותם, וברגע שמצלמות כאלה יהפכו לסטנדרט, הערס המצוי יהיה תמיד תחת עינו הפקוחה של עדשת המצלמה, ויאלץ למתן את דרכיו.

פורסם
איכות טובה. אני מפלל ליום שמוצר זה יהפוך לסטנדרט בכל כלי הרכב בארץ. מן הידועות היא שהערסים לא אוהבים שמביכים אותם, וברגע שמצלמות כאלה יהפכו לסטנדרט, הערס המצוי יהיה תמיד תחת עינו הפקוחה של עדשת המצלמה, ויאלץ למתן את דרכיו.

ומה נראה לך שהוא יוותר, ערס זה ערס הוא פשוט ישבור את כל השמשות של הרכבים

בהחלט סרטונים טובים ב1080P

תוכל להראות איך התקנת אותה אצלך ברכב?

תתיחס בבקשה למיקום הנכון ואופן הכבילה והחיבורים

תודה.

404

פורסם

יש לי כרטיס זיכרון של SANDISK 32GB CLASS10.

מה שיפה במצלמה הזאת שיש לך אפשרות להפוך את הצילום, בהתחלה לא הבנתי למה הם בנו כזה מחזיק לא נוח ואת המצלמה בצורה כזאת כי פשוט לא הצלחתי לשים אותה בצורה נורמלית(היא תמיד הייתה הפוכה ואז הצילום היה הפוך).

ואז אחרי חיפוש קטן באינטרנט גיליתי שיש לה אפשרות FLIP VIDEO בו נגיד שזה סידר את כל הבעיות שלי.

אני שמתי אותה בצד הימני של הרכב ליד המראה הקדמית, מיקום ממש טוב לא מסתירה לי כלום ולא מפריע בשום צורה כי היא יחסית רחוקה מהשמשה הקדמית.

את החוטים העברתי ברווחים שיש ברכב.

איכות הוידאו בלילה לא משהו בלשון המעטה.

יחסית למצלמות אחרות זה איכות טובה.

אין שום מצלמה במחיר שפוי שתצלם לך טוב בלילה.

• תוכן חדש...