Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אם ברצוני להיות טכנאי מחשבים, ולקוח מבקש פירמוט/התקנה של ווינדאוס.

כטכנאי אני מחוייב לספק תוכנה חוקית בלבד, נכון?

מה הדרך הכי זולה וחוקית לעשות זאת? לקנות דיסק 1 וממנו להתקין לכולם, ובעצם לקנות X רישיונות?

איך זה נעשה בעצם?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כמובן אתה מחוייב לספק תוכנה חוקית בלבד - אחרת זו עבירה פלילית.

אתה בתור לקוח קטן אני בספק שתיהיה לך גישה לVOLUME LICENSING - זה בדרך כלל זמין לאירגונים ועלות של דבר הזה בהתאם. בגירסת OEM מערכת הפעלה עולה לפחות 500ש"ח.

מה שאפשר לעשות, זה לדרוש מלקוח דיסק התקנה עם מספר רישיון מקורי. אם אין לו, אתה יכול להציע לו לקנות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באמת נדמה לך שלקוחות ייקנו מערכת הפעלה בתור "תיקון\שדרוג" מטכנאי? אתה חולמת...

אולי לקוח פוטנציאל שקונה מחשב חדש,אתה עוד איכשהו יכול לשכנע אותו - אבל לקוח קיים עם מחשב ישן\חדש,שפרמוט הוא האופציה היחידה - מסופקני שיסכים לקנות מ"ה חדשה.

אולי יש לקוחות כאלה אבל הם המיעוט שבמיעוט.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לקוחות שיכולים לרכוש מערכות הפעלה חוקיות תמורת פרוטות - למשל מורים (במסגרת school agreement של מיקרוסופט ומשרד החינוך, באתר "חותם") או סטודנטים (שיכולים להוריד מערכות הפעלה ומפתחות חינם במסגרת מוסד הלימודים). נכון שיש מגבלות פורמליות על השימוש ברשיון, אבל אתה יכול להמליץ לבעלי אפשרויות כאלה לרכוש בעצמם את הרשיונות. כמובן שמדובר ברשיונות לשימוש ביתי בלבד, לא כדאי להתפס עם רשיון כזה בעסק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז מה בעצם עושה טכנאי מחשבים ביימינו שצריך לפרמט?

או שמציע פירמוט והתקנת ווינדאוס בעלות של 700~ שקל, או לוקח רק על העבודה בתנאי שהלקוח מספק ווינדאוס מקורי?

מותר לי להתקין ווינדאוס מדיסק של לקוח שמבקש להתין מדיסק צרוב שהוא נותן?

פורסם

למיטב זכרוני לחלונות 7 יש גירסת אבלואציה של חודש.

אפשר להתקין בלי לרשיין.

אחרי חודש אם המחשב לא אוקטב הוא ינעל.

אין בזה שום דבר לא חוקי ברמת הטכנאי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני אקבל מכות בסוף החודש :)

אבל כן, "פירצה" יפה. מצד אחד מתקינים ווינדאוס מקורי, מצד שני הלקוח שיעשה מה שהוא רוצה אחרי שהלכתי.

אם הוא רוצה לפרוץ, שיפרוץ.

פורסם

כשקונים מחשב חדש עם מערכת הפעלה ( רישוי OEM ) המחשב אמור להגיע עם מדבקת רשיון עליו.

על זה אתה אמור להתבסס.

כל זה משתנה עם Windows 8 במחשבים שיש להם BIOS מסוג UEFI.

שם הרישוי כבר נמצא ב BIOS, ולא צריך כלום.

מה אתה צריך כאבי ראש, שיקנו חוקי וזהו.

אחרת סתם יבלבלו לך את המוח אח"כ.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
באמת נדמה לך שלקוחות ייקנו מערכת הפעלה בתור "תיקון\שדרוג" מטכנאי? אתה חולמת...

יש טכנאים שמתקינים מערכות פירטיות ומסתכנים. טכנאי שאכפת לו מעתיד שלו לא יעשה דבר כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם על המחשב יש מדבקה עם רישיון של ווידאוס. כשאני מפרמט, אני צריך להתקין אותו סוג של ווינדאוס כמו שכתןב על המדבקה, עם הקוד של המדבקה וזה יעבוד? איך המערכת יודעת שזה הקוד הספציפי למחשב הזה ולא שאני הולך להתקין בכל המחשבים עם אותו קוד?

פורסם

כל רישיון ביתי יכול להיות מופעל בו"ז על שלושה מחשבים. ברגע שאתה מנסה לעשות אקטיבציה למחשב רביעי, הוא ייתן לך שגיאה "יכול להיות שנפלת קורבן לזיוף תוכנה".

רישיון פתוח יעלה כמה אלפי שקלים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...