Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אחרי שסיימתי לעשות את כל ההרכבות ולקנות את כל הציוד שמתי לב לבעיה קטנה במערכת.

כשהאוטו מונע אבל השירים כבויים לגמרי אפילו בלי hu הסאב מקבל מתח וזז.

וכשהאוטו בחצי סוויטש והמגברים עדיין דולקים הסאב לא עושה את זה זה קורה רק כשהאוטו מונע וזה זז לפי הטורים.

אשמח אם מישהו יודע לפתור את הבעיה הזאת.

תודה

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

ושאר המערכת שקטה? רק הסאב מגיב ככה?

זה נשמע שיש הפרעה שמגיעה מהRCA יכול להיות שוהא עובר ליד הקו מתח הראשי שלי המערכת?

אתה אומר שזה קורה שהמערכת כבויה,הייתי מתחיל בלחבר את הRCA של הסאב לרמקולים קדמיים/אחוריים(במידה ויש) ואת של הרמקולים לסאב(רק תוודא שלא לטוויטרים כדי לא לגרום נזק) ותבדוק אם הרשרוש עובר לרמקולים והסאב שקט.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

בדקתי את מה שאמרת וחיברתי את הrca שמגיע למגבר 4 ערוצים למונובלוק ועדיין יש את הרעידות.

תראה זה ממש ממש חלש בקושי שמים לב לי זה לא מפריע אבל מה שאני מפחד שזה יכול לפגוע במשהו ולשרוף משהו.

הלכתי למתקין שלי והוא טוען שהבעיה במונובלוק שקניתי לפני שבועיים וחצי בערך מאחד מחברי הפורום.

השאלה היא אם לפי דעתך זאת בעיה חמורה שצריך לתקן?

זה קורה רק שהאוטו מונע כשהוא לא מונע והמגבר עדיין עובד אין את זה בגלל זה לא חשבתי שהבעיה במגבר.

אבל המתקין שלי אומר שהבעיה באחד הקבלים במגבר שלא מצליח להתמודד עם המתח כשהאוטו מונע.

פורסם

לא הייתי ממהר להסיק שהבעייה במונו כי שהרכב כבוי התופעה נעלמת. תבודד את הבעייה, נסה לחבר את המונו ברכב של חבר במקום מונו קיים ובדוק אם התופעה נמשכת.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

מתכוון שהרכב כבוי והמערכת עובדת.

פורסם

תודה רבה אחי על הרעיון זה בדיוק מה שאני חשבתי לעשות אני ינסה לחבר את המגבר באוטו של חבר.

ושוב תודה על העזרה.

פורסם

טוב עשיתי את מה שאמרנו והמגבר עבד בסדר גמור ולא הרעיד לחבר שלי את הסאב כמו שעשה אצלי.

מה עוד יכולה להיות הבעיה?

עוד משהו ששמתי לב זה שאני מוציא את הרדיו דיסק הרעש מפסיק זה כאילו בא מהרדיודיסק.

מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

פורסם
טוב עשיתי את מה שאמרנו והמגבר עבד בסדר גמור ולא הרעיד לחבר שלי את הסאב כמו שעשה אצלי.

מה עוד יכולה להיות הבעיה?

עוד משהו ששמתי לב זה שאני מוציא את הרדיו דיסק הרעש מפסיק זה כאילו בא מהרדיודיסק.

מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

היה לי את זה , הסאב משחק לפי הטורים של המנוע ובכלל שעולים על בורות וכו' היה משמיע בומים .

בקיצור , אני פתרתי את הבעיה בפשטות - פירוק והרכבה מ0 אם חוטים חדשים ואיכותיים של החברות הידועות. בהצלחה:wink:

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

דבר ראשון אל תרוץ לעשות את מה שהקודם בשרשור המליץ. אם ברכב של חבר זה לא קרה אז הבעייה לא במגבר. אם גם אחרי שהחלפת rca הבעייה המשיכה אבל לא עברה לרמקולים זההאומר שהבעייה גם לא בrca . בדוק שהמינוס של המגבר מחובר טוב לגוף של הרכב, לפעמים גם אם ניראה שכן האיזור צבוע ולא מוליך טוב.

פורסם

אין בעיה אני אבדוק את המינוס זה גם הדבר הראשון שאני חשבתי עליו כרגע המינוס מחובר לבורג של החגורה זה טוב?

וזה באמת זז לפי הטורים.

פורסם

בגדול הבורג של החגורה הוא מקום מומלץ, אצלי במקרה המקום שאליו מתברג הבורג היה צבוע ולא הוליך טוב עד ששיפתי אותו קצת. תבדוק שההברגה לא צבועה.

פורסם

עשיתי משהו דומה היום לא חיברתי לבורג עצמו מפני שהוא היה עבה מידיי. כמעט בעובי האגודל שלי אז פשוט שמתי את הטבעת מתחת לתושבת של הבורג וזה ככה בעצם מקובע ולא זז

זה מספיק טוב? או שאני צריך למצוא משהו יותר טוב

פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה אני מחר אעשה את זה.

• תוכן חדש...