Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שלכולם פה ברור שאכיפת המהירות רק תחמיר בשנים הקרובות ובסופו של דבר כולם יאלצו לנסוע כמו רובוטים ולהירדם על ההגה. בנוסף, אני בטוח שלכולם ברור שהמחירים של רכבים חדשים, ללא קשר למספר הגלגלים שיש להם, הם מטורפים.

זה נובע משמירה על מונופולים וממיסים אדירים שאנחנו לא רואים שום תמורה מהם.

התוכנית שאני מציע היא רב-אפיקית (את הכל אפשר לבצע במקביל ובלי מאמץ), דורשת ארגון מינימלי, ודי מזכירה את חרם הקוטג', במובנים מסויימים:

1) דבר ראשון, כולם צריכים להקפיד לנסוע לאט כדי להיזהר מתשלום מיסי מהירות וכך גם לא תיפגעו אישית בכיס, וגם הממשלה לא תקבל כסף מהפרוייקט המטופש הזה שלא חוסך שקל למדינה (שהרי 0 תאונות דרכים יחסכו הכי הרבה).

(תגובת הממשלה תהיה להוריד עוד את המהירות, כדי "להכריח" את האזרחים לעבור את המהירות "המותרת" ולשלם לממשלה).

2) לא לקנות רכב חדש עד ש: א. תופסק ההתמקדות המטורפת באכיפת המהירות. ב. תוקם תחבורה ציבורית נורמלית ברחבי ישראל. ג. המחירים של רכבים חדשים ירדו בחצי. ד. ביטוח החובה יעבור למוסד ממשלתי, כראוי לכל מס, או לחילופין, שהמחירים ירדו ב-50% (כן, גם מכוניות, גם אופנועים).

יש מלא אלטרנטיבות להשתנע במצב כזה, וגם אפשר לשלב ביניהן (רכב משומש, מונית, רכב שכור, אופניים, תחבורה ציבורית, רגליים). אם זקנים בני 200 עושים קניות בשוק בלי רכב פרטי, אני בטוח שגם שאר עם ישראל יכול.

(התגובה תהיה הורדה דרסטית של מחירי החדשות ומלא הכרזות ממשלתיות על פרוייקטים של תחב"צ, שבפועל יהיו על הנייר).

3) להמעיט למינימום האפשרי את הנסיעה ברכב פרטי, כדי למנוע עוד מיסים לממשלה (דלק, רישוי וכו').

(ולכן אותם פרוייקטים של תחב"צ שהממשלה תכריז עליהם ישארו על הנייר, וכמו כן, הממשלה תפחית בניית כבישים חדשים).

4) לנהל מחברת / קובץ, שבה כותבים בצורה מסודרת, כמו ילד קטן, מי הפוליטיקאי שדפק אותכם, איך דפק, תאריך, ומי התנגד לו. (שימו לב איך העיתונים מציירים את כולם כמושחתים. למה לעיתונים יש אינטרס לגרום לכם להתייאש ולהתרחק מהמערכת הפוליטית? מי הבעלים של העיתון ולמי הוא מקושר ובמי הוא תלוי....חשוב, אבל לא קריטי לתוכנית. אבל שיהיה לכם חומר למחשבה...)

5) להתפקד למפלגה שחבריה ארגנו את פרוייקט המצלמות ולהצביע לאלו שהתנגדו לפרוייקט (ורצוי להצביע לאלו שלא מופיעים לכם במחברת כמי שדפקו אותכם).

(הממשלה תפעיל מערך תעמולה חשאי - לרוב בדמות טוקבקים בתשלום - שבו ינסו לשכנע אותכם שכל המהלכים שתוארו לעיל הם מטופשים, פוגעניים במדינה ובוגדניים במדינה וספציפית, ינסו לשכנע אותכם שמי שמתפקד חייב גם להצביע לאותה מפלגה - שזה בולשיט - וינסו לשכנע הפוך על הפוך בעזרת תגובות כאילו אותנטיות (כולל בקארספורום...) "מה פתאום שאני אתפקד למפלגה המושחתת הזו, אני בחיים לא אצביע להם" שזה שילוב פסיכולוגי של "אני אתכם + "להתפקד אליהם = להסכים לשחיתות שלהם" + הטיעון השקרי הקודם "להתפקד = חובה להצביע בבחירות הכלליות לאותה מפלגה".)

נשמע מסובך? כשרוב האזרחים הם טיפשים, חסרי מושג בכלכלה ופוליטיקה, שזורקים את הכסף שלהם בקלות לכל מושחת עם כריזמה, אז אותם מושחתים יהיו מוכנים להשקיע המון כסף וזמן ומחקרים פסיכולוגיים ליצירת שיטות פרופגנדה יעילות כדי להישאר באותה פוזיציה שמאפשרת להם להשיג כסף קל (מיסים מאזרחי מעמד הביניים, ג'ובים עם ג'ובות, ואפשרות נוחה לסדר ג'ובים למקורבים ופרוייקטים והטבות לטייקונים).

6) ליצור מסגרת רשמית למהלכים האלו, בסגנון חרם הקוטג'. אם האזרחים הם עדר, אז יש לפעול לפי פסיכולוגיית העדר, וליצור בראש האזרחים את המסר, שמי שלא משתתף ולא נוקט במהלכים האלו הוא בוגד / משת"פ / פראייר.

יש להקפיד להסביר שלא מדובר בחרם מיסים, שזה כמובן לא חוקי (בדיוק כמו שפושע חזק מספיק יעביר "חוק" בשכונה, שזה לא חוקי לסרב לשלם פרוטקשן), אלא בפעילות צרכנית אזרחית חוקית:

A) "אנחנו לא קונים מכוניות חדשות כי הן מאוד מהירות ומהירות זה מסוכן"

"אנחנו לא קונים מכוניות חדשות כי הן מאוד יקרות" / "אנחנו לא נוסעים הרבה כי הדלק מאוד יקר".

B) "אנחנו לא מצביעים למי שדפק אותנו" / "מתפקדים למפלגות כדי להעיף את המושחתים החוצה"

(אגב, עוד צעד שינסו לעשות זה למנוע מאזרח להיות חבר ביותר ממפלגה אחת. אין מה לדאוג, זה לא פוגע מספיק באפקטיביות של המהלך).

חשוב להבין שהצבעה בבחירות הכלליות והתפקדות למפלגות (ושליטה בהוצאות - משמע שליטה מסויימת במיסים שאתם משלמים) אלו דברים שרצוי שאזרחים יעשו בלי קשר.

אלו כלים שנותנים כוח אדיר לאזרחים בדמוקרטיה, וככל ששיעור ההצבעה וההתפקדות בדמוקרטיה יורדים, כך השחיתות יותר פושה בה וכך היא מתקרבת יותר להתפוררות או למעבר לדיקטטורה, שזה בדיוק מה שמושחתים רוצים, כי אז הם יכולים להתעשר הכי מהר. רוב האזרחים הם מפונקים וטיפשים ולא מבינים זאת, ולכן הבאתי את צעד 6 (מסגרת רשמית בסגנון חרם הקוטג'),

כי זה עובד גם על טיפשים, ודברים כאלו הם אולי חדשים בישראל, אבל בארה"ב חרם (של עדר) צרכנים זה כלי ותיק ומוכח.

NO PAIN, NO GAIN

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין ספק שזו התוכנית הכי מסובכת שניתן להמציא.

ברגע שעברת את השורה וחצי בתוכנית שלך איבדת את רוב הקהל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בחלק מהסעיפים ענית לעצמך, למה זה לא יעבוד.

נקודה קטנה לגבי רישום הפוליטיקאים שדפקו אותנו, זה רק אני או שכעבור קדנציה אחת דגימה אקראית של 100 מחברות תניב רשימה שכוללת את שמות כלל הפוליטיקאים?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אין ספק שזו התוכנית הכי מסובכת שניתן להמציא.

ברגע שעברת את השורה וחצי בתוכנית שלך איבדת את רוב הקהל.

תוכניות של שורה וחצי? "אל תקנו מכוניות ואופנועים חדשים + תתפקדו למפלגות כדי לקדם רק את הפוליטיקאים הישרים + תצביעו בבחירות למפלגה הכי פחות מושחתת."

אני מקווה שגם זה לא ארוך מידי.

פורסם

עכשיו תסביר מה אתה מחדש ברעיונות שלך ואיך אתה גורם לקהל הרחב לבצע את הרעיונות ה"חדשניים" שלך.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
בחלק מהסעיפים ענית לעצמך, למה זה לא יעבוד.

נקודה קטנה לגבי רישום הפוליטיקאים שדפקו אותנו, זה רק אני או שכעבור קדנציה אחת דגימה אקראית של 100 מחברות תניב רשימה שכוללת את שמות כלל הפוליטיקאים?

שלילי לא יעזור לך בחיים, ואם אתה רוצה להוציא כעסים, אני ממליץ על התעמלות ושימוש בשק איגרוף או כרית.

נתחיל מהסוף: נגיד וכל הפוליטיקאים מושחתים. הברירות הן או לא להצביע בכלל (לא יודע אם יהיו לכך השלכות חיוביות),

או להמתין שיכנסו פוליטיקאים חדשים או להצביע להכי פחות מושחת (כמו שדמוקרטיה היא צורת השלטון הכי פחות גרועה מבין כל האפשרויות הנוכחיות).

בקשר לסעיפים שאתה טוען שלא יעבדו, אני משער שאתה מתכוון לסעיף 1 ו-3.

תגובת הממשלה בסעיף 1 (הורדת סף האכיפה) היא אכן בעייתית, אבל הצד החיובי הוא שזה יכול להביא להרבה אנשים את הג'ננה ולדחוף אותם מעבר לסף השפיות וכך להאיץ את התהליך.

סעיף 3 (שיפור תחבורה ציבורית שישאר בעיקר על הנייר): שמע, לא הכל אפשר להשיג בבת-אחת. מאבקים כאלו דורשים אורך-רוח והרבה.

פורסם

רצית עידוד צמצום נסיעה בפרטי?

אל תדאג, הממשלה דאגה לך עם הפרוייקט הנוראי הזה של תשלום לפי נסועה.

ככה הם גורמים לך לא לרצות לנסוע עם הפרטי, כי אם אתה גר במרכז (כמוני למשל) ועובד מה לעשות גם במרכז אתה תשלם בכל שנה 12K ש"ח כמס על זה שאתה מעז לרצות לעבוד.

אני לא מדבר אפילו על הקטע של הפרטיות שמפריע לי פי כמה וכמה.

הליסינגים יהנו בכל מקרה כי הרכב לא רשום על שמם ומעסיק ישלם.

כל מי שלא ליסינג ייאלץ להפרד מסכומים מטורפים כל שנה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
עכשיו תסביר מה אתה מחדש ברעיונות שלך ואיך אתה גורם לקהל הרחב לבצע את הרעיונות ה"חדשניים" שלך.

אני לא זוכר שתוכנית כזו נוסתה בעבר (ולא טענתי שהיא חדשנית*), ובלי להיכנס לדיון על הנחיצות בחדשנות בתחומים כאלו, אני חושב שמה שחדש בה הוא השילוב בין המון כלים שונים שלא דורשים מאמץ מיוחד (מלבד סעיף 2 לאנשים באיזורים גיאוגרפיים שאינם מישוריים - משמע לא קל להתנייד בהם באופניים רגילות).

איך לגרום לעמישראל לבצע את התוכנית הזו?

1) לקבל ביקורת על התוכנית ולבצע דיון כדי לראות אם היא כדאית, אם יש מה לשפר (בהזדמנות זו, אני רוצה להודות לך על הביקורת שאתה נותן).

2) להפיץ את התוכנית המשופרת לכמה שיותר במות פומביות כדי שהיא תיכנס לתודעה של כמה שיותר אנשים.

3) התוכנית אינה דורשת מנהיג או הנהגה, אך היא תהיה עוצמתית יותר אם תהיה הנהגה שתשמור על הסדר ותחליט מתי היעדים הושגו, או תמליץ לציבור הרחב על דרכי פעולה בעקבות תגובות הממשלה (רוב תגובות הממשלה שציינתי אינן דורשות תגובות נגד, אלא רק המשך התמדה בתוכנית). אני חושב שקארספורום הוא מקום טבעי להתחיל בו ומקום טבעי להצמיח הנהגה לתוכנית הזו.

*כשכתבתי "דברים כאלו הם אולי חדשים בישראל, אבל בארה"ב חרם (של עדר) צרכנים זה כלי ותיק ומוכח."

חשבתי שיהיה ברור שאני מתכוון לחרם צרכנים. שזו מהותה של התוכנית הזו, כי כסף מסובב את העולם.

כמה מאבקי חרם צרכנים בישראל אתה זוכר, שלא היו של חרדים, אלא של הציבור החילוני (מעמד הביניים בהכללה גסה)?

פורסם
שלילי לא יעזור לך בחיים, ואם אתה רוצה להוציא כעסים, אני ממליץ על התעמלות ושימוש בשק איגרוף או כרית.

מודה לך על העצה המועילה, אך מה גרם לך לחשוב אני מוציא כעסים או שלילי?

נתחיל מהסוף: נגיד וכל הפוליטיקאים מושחתים. הברירות הן או לא להצביע בכלל (לא יודע אם יהיו לכך השלכות חיוביות),

או להמתין שיכנסו פוליטיקאים חדשים או להצביע להכי פחות מושחת (כמו שדמוקרטיה היא צורת השלטון הכי פחות גרועה מבין כל האפשרויות הנוכחיות). נכון, ומודעות למערכת הפוליטית מומלצת בלי קשר לנושא הנדון. חבל שמרבית האזרחים מצביעים ללא בסיס ידע לבחירה שלהם.

בקשר לסעיפים שאתה טוען שלא יעבדו, אני משער שאתה מתכוון לסעיף 1 ו-3.

תגובת הממשלה בסעיף 1 (הורדת סף האכיפה) היא אכן בעייתית, אבל הצד החיובי הוא שזה יכול להביא להרבה אנשים את הג'ננה ולדחוף אותם מעבר לסף השפיות וכך להאיץ את התהליך. המצב בארץ כבר מזמן הביא לרבים את הג'ננה, אז?

סעיף 3 (שיפור תחבורה ציבורית שישאר בעיקר על הנייר): שמע, לא הכל אפשר להשיג בבת-אחת. מאבקים כאלו דורשים אורך-רוח והרבה. סעיף חשוב ביותר. לא יודע אם כדאי להתעלם ממנו. ציינת גם הפחתה של בניית כבישים חדשים כאפשרות, לא בדיוק תרחיש רצוי.

בכל אופן, הכל טוב ויפה, השאלה הכי גדולה היא כיצד עוברים מדיבורים למעשים; כאן, עד כה, לא סיפקת תשובה.

נ.ב. כתבת שאתה שמח לקבל דברי ביקורת ואף מודה עליהם, למה אתה מקטלג אותי לתוך קטגוריית הכעס והשליליות? האין זה דיון?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

רשמתי חדשניים במרכאות בגלל שכול הרעיונות שלך כבר נטחנו פה בפורום.

ריכזת את הרעיונות במקום אחד והפכת אותם לתוכנית עבודה. צר לי לומר לך את עם ישראל לא תצליח להזיז מהכסא (של המכונית החדשה שלו).

בשביל שהרעיונות שלך יהפכו למציאות אתה צריך לצאת במסע פרסום נרחב בטלויזיה בעיתונים ובאינטרנט. ללא הפרסום הזה יהפוך השרשור הזה לעוד שרשור חסר תכלית.

fiat x1/9

פורסם

תוכנית מורכבת ומסובכת. יהיה יותר קל להגר למדינה אחרת :?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שני הסעיפים הראשונים עניינו אותי. ולמה? כי אני חושב כמוך.

לקנות רכבים חדשים זה טפשי.

ולנסוע מהר זה עוד יותר טפשי.

ללא קשר לפוליטיקה, אנחנו עדיין בבעיה.

אם חצי מהאנשים יפסיקו לקנות רכבים חדשים מהחברה,

ואם כולם ינהגו במהירות ללא דוחות, אז המדינה תעלה את המסים,

ארנונה, דלק, אגרת טלויזיה ויתחילו לקחת 50% מס הכנסה לכולם,

למה ?.

כי הכנסה יש לכולם, מזה תמיד אפשר לקחת.

דלק, כולם יסעו במכוניות, גם אם הדלק יעלה 15 שקל לליטר. (מעטים ימצאו פתרונות אחרים).

ארנונה ואגרת טלויזיה? כי חייב לשלם..

בקיצור המשוואה פשוטה, אם תפסיק לשלם איפה שלא מכריחים אותך לשלם, אז יתחילו להכריח אותך לשלם.

פורסם
ולנסוע מהר זה עוד יותר טפשי.

לנסוע מהר זה כיף וזה ממש לא טיפשי.

fiat x1/9

פורסם
בכל אופן, הכל טוב ויפה, השאלה הכי גדולה היא כיצד עוברים מדיבורים למעשים; כאן, עד כה, לא סיפקת תשובה.

נ.ב. כתבת שאתה שמח לקבל דברי ביקורת ואף מודה עליהם, למה אתה מקטלג אותי לתוך קטגוריית הכעס והשליליות? האין זה דיון?

שליליות וכעס זה לא דבר רע בהכרח, זו עוד דרך להוציא עצבים ולפעמים היא כיפית מאוד.

הבעיה היא שהיא לרוב לא יעילה כל-כך בהשגת פיתרון.

כתבת:

"בחלק מהסעיפים ענית לעצמך, למה זה לא יעבוד.

נקודה קטנה לגבי רישום הפוליטיקאים שדפקו אותנו, זה רק אני או שכעבור קדנציה אחת דגימה אקראית של 100 מחברות תניב רשימה שכוללת את שמות כלל הפוליטיקאים? "

הרושם שיצרת אצלי הוא שאתה חושב מראש שהתוכנית לא תעבוד, שהפוליטיקה היא מסלול חסר תועלת שיש בו רק שחיתות

ואני משער שמן הסתם זה מכעיס אותך.

ובכל זאת, הביקורת שלך הייתה עניינית כי התייחסה לדברים ספציפיים ואני חושב שעניתי חזרה תשובות ענייניות.

בכל זאת, אם נפגעת, אני מתנצל.

בקשר לג'ננה של האזרחים, אתה צודק. אבל יש ג'ננה ויש ג'ננה.

אזרחים כעסו על המצב במדינה עוד לפני דפני ליף, אבל ברגע שהיא וחבריה הקימו אוהל, הסכר נשבר והכל פרץ החוצה.

מאחר והאזרחים התמקדו בעיקר בהפגנות, במקום במערכת הפוליטית, הם לא השיגו הישג משמעותי (עוד מוקדם לקבוע את התועלת מלפיד ובנט), אבל תכל'ס, זה עדיף על כלום (וחשוב לי להדגיש פה שהתוכנית שהצעתי אינה כוללת הפגנות, אם זה לא היה ברור מקודם. אין צורך בהן).

בקשר לאי-שיפור תחבורה ציבורית ואי-בניית כבישים חדשים:

ציינתי את הדברים האלו כתגובת הנגד של הממשלה, ואני חושב שזה ברור שאינני מאמץ אותם או שמח עליהם או שמח מכך שקרוב לוודאי הם לא יושגו במהלך התוכנית הזו. רק אמרתי שלא ניתן להשיג הכל בבת-אחת.

ועכשיו לשאלת התכל'ס "איך עוברים מדיבורים למעשים" :

1) אמיר74 טוען שעם ישראל מפונק מידי מכדי לבצע תוכנית כזו. בשביל זה ציינתי את אפקט העדר.

אם מספיק אנשים יבצעו את התוכנית הזו, המפונקים אוטומטית יחושו שלא בנוח על שאינם מקיימים אותה.

2) אמיר74 טוען שכדי שמספיק אנשים יבצעו את התוכנית, נדרש "פרסום נרחב בטלויזיה בעיתונים ובאינטרנט".

אמיר צודק. פרסום כזה דורש הרבה כסף, אבל לא בכל חלקיו. יש פרסום אינטרנטי שלא נחשב פרסום קלאסי.

למשל משתמשי פייסבוק, יוטיוב וכו', ש"מפיצים את הבשורה". אם זה עובד אצל הערבים מול הדיקטטורים, אין סיבה שזה לא יעבוד בישראל מול יבואני רכב מונופוליים וחברות ביטוח עושקות.

קרוב לוודאי שהטלוויזיה והרדיו ינסו להתעלם ממחאה כזו עד כמה שאפשר, מפאת תלותם בגורמים מסחריים ובממשלה.

לכן יש לחפש ערוצים עוקפים, כמו למשל דואר אלקטרוני, פורומים שונים ומשונים, סטיקרים או סימן מזהה על הרכב או הבגד שאומר שאתם תומכים במחאה, או חולצות עם כיתוב או שלטים על הבית וכו' וכו'.

יש להקפיד בכל פרסום לציין שערוצי הטלוויזיה והרדיו מתעלמים בכוונה מהמחאה כדי להתגרות בהם ולעצבן אותם ולגרום לחוסר אמון של הציבור ברדיו ובטלוויזיה ובאתרי החדשות באינטרנט (חוסר אמון שמגיע להם בהחלט).

יש להקפיד על הפצה חוזרת של המסרים, כל הזמן, כדי להשאיר את המחאה בתודעה.

3) נאמר לי שהתוכנית ארוכה מידי. צודקים. לכן יש לפרקה לצעדים קטנים, כדי שיהיה קל יותר לעכל ולזכור אותה.

אבל עם כל פרסום של סעיף בתוכנית, יש להזכיר לאנשים שמדובר כחלק מתוכנית כוללת, שאפתנית ופשוטה, כדי לסקרן אותם ולגרום להם לזכור טוב יותר שיש תוכנית כזו.

4) כאמור, לא מעט מהסעיפים בתוכנית הם פאסיביים בעיקרם. הם יותר אל תעשה מאשר תעשה.

ובכל זאת, הטבע של אנשים הוא עדריות. הם רוצים שמישהו יוביל אותם, שמישהו יקח עליו את האחריות ויפתור להם את

הבעיות ויעשה בשבילם. הבעיה היא שלרוב מי שלוקח את היוזמה הוא האיש הרע, המושחת, ואז אנחנו מוצאים עצמנו מונהגים ע"י אדם או ארגון שלוקחים מאיתנו הרבה כסף, דורשים מאיתנו הרבה הקרבה, ובתמורה מורחים לנו קקה על הפנים (במקרה הטוב).

מאחר ולא ניתן להתחמק מהצורך האנושי של העדריות, ומאחר והתוכנית תהיה הרבה יותר אפקטיבית עם הנהגה נבחרת שתיקבע את מהלך המחאה, יש צורך לבחור בהנהגה שכזו בהקדם האפשרי, כדי לא לאפשר למחאה כזו להתמסמס וכמובן לא לאפשר למושתלים להסתנן ולמשוך את המחאה לכיוון פרובוקטיבי או לא רצוי אחר.

לכן אני מציע שקארספורום יאמצו את התוכנית הזו ויערכו אסיפה פיזית של הפורום לשם בחירה של הנהגה לתוכנית.

ניתן להשאיר את מאפייני המנהיגים הרצויים לאסיפה או לנסות לקבוע אותם כבר עכשיו.

אגב, שמתם לב אילו דרישות עצומות יש במשרות ניהול, אפילו פשוטות, לעומת הדרישות ממי שמתמודד לכנסת ולראשות הממשלה? טוב, בואו לא נסטה מהנושא, אבל שיהיה לכם חומר למחשבה.

5) אם ברצוננו לקבוע כבר עכשיו את המאפיינים, אני מציע שקביעת המאפיינים תיקבע על-פי הגורמים שחשובים להצלחת המחאה:

א. הבנה של פסיכולוגיה, יחסי-ציבור ופרסום באינטרנט וניסיון של כמה שנים בתחום.

ב. כריזמה וכושר התבטאות בכתב ובע"פ (יש אנשים שבכתב מתבטאים יפה אך לצערם מתקשים להעביר מסר ברור בעל-פה).

ג. מראה ייצוגי (לצערי, בני-אדם שופטים מאוד ע"פ מראה חיצוני ולא ניתן להתחמק מכך).

ד. בקשר לסעיף ב, חובה גם באנגלית.

ה. התמצאות במחשבים ואינטרנט (שלא יהיו מוגבלים כמו זה ששיתף בטעות במייל שלו את שלי יחימוביץ').

ו. שיוכלו להתנייד בקלות (אופנוע או מכונית) כדי להיות מוכנים לשלב של ראיונות טלוויזיה או אסיפות או הפגנות או מי יודע מה.

ח. זמן פנוי לעסוק בכך (ובכך אני מסיים להיום, כי לצערי אני לחוץ במשימות וחייב לזוז).

פורסם
לנסוע מהר זה כיף וזה ממש לא טיפשי.

לנסוע מהר זה אכן מהנה. בנסיבות ודרכים מבוקרות (מסלולים, חניות גדולות וריקות וכו')

אני מתכוון שזה טיפשי לנסוע מהר בדרך לעבודה, או סתם על הכביש במהירות גבוהה.

סתם להיות חלק ממשחטת הכספים למדינה הזו.

• תוכן חדש...