Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפסח מאחורינו וחברה שלי דורשת, או בעצם מבקשת יפה :-) כמה רוגלך איכותיים ומאפים טריים ומתוקים.

אשמח להמלצה למאפייה טובה ואיכותית בחיפה.

הבעיה, מאפיות שבהן כל המאפים מוצגים בחוץ והעוברים ושבים רוכנים מעליהם לא מוסיפים לה לתיאבון.

לכן, יש העדפה ברורה למאפייה פחות עממית עם דגש חזק על איכות וטריות, יהיה המחיר אשר יהיה :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה יותר בכיוון של קונדיטוריה ממאפיה. יש במרכז זיו קונדיטוריה מצויינת שנקראת SHEMO.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פשוט לא יכולתי להתאפק.

ישבתי לפני כמה זמן בפגישה עם שני קיבוצניקים, ומנהלת הקהילה, גם היא קיבוצניקית, אמרה :אני דורשת שזה ישתנה מיד!

ענה לה אחד מהם:

"גם הפרה ברפת שלנו דורשת, ומה שהיא מקבלת גם את תקבלי"...

פורסם

חיפה משופעת בקונדיטוריות משובחות. שמו (את מיקי שמו אתם מכירים מתוכניות האפיה בטלויזיה), אוטמזגין (למיטב זכרוני יש במרכז הכרמל - בתחילת וינגייט משמאל), "שני" (יש במוריה ובטרומפלדור), "רולעדין" בחורב הן רק מקצתן, אלה שעולות בראשי בלי מאמץ, ואני ממש לא לקוח שלהן. חבל רק ש"קריפס" לא קיימת יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ולרשימה ניתן להוסיף את קונדיטוריה "אייל" בתחילת רחוב חניתה בנווה שאנן (מול הצומת ממנה יורדים לגרנד קניון).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לדעתי כל אלה (אוטמזגין, שמו, שני, רולדין) מתוקות מדי. ורולדין גם מסחרית מדי, והכל נעשה במפעל בקדימה.

אני מעדיף את המאוזנות שעובדות עם מיטב חומרי הגלם כמו "אייל" שציינו ו"רוזמרי" בקרית חיים.

משכנתא זה קל

פורסם

מבין אלו שעלו, לדעתי שמו לוקחים בהליכה בתחום המאפים. שני סניפים בחיפה - מוריה ומרכז זיו.

מתוקים, מלוחים, עוגות, תענוג. אחד אחד.

את אלו שפיטצ' הזכיר - לא מכיר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אין כמו עוגות ביתיות, אשתי מקפידה לאפות מדי שבוע ויודעת לקלוע לטעם של כולם - עוגות יחסית קלות ולא מתוקות מאד.

מאפים לצריכה יום-יומית אנו קונים ב"אריאל" עם עדיפות לחנות בשוק תלפיות שהיא הזולה ביותר. בנו"ש (חניתה) יש מבחר יותר גדול ובחורב אפילו יותר מנו"ש - אבל גם המחירים מטפסים עם הטיפוס במעלה ההר.

לארועים מיוחדים שבהם אין אפיה ביתית הקונדיטוריה הנבחרת היא "שמו", והמקום המועדף לישיבה הוא "שני" (מוריה או נו"ש), אם כי מדובר בלא יותר מפעם בשנה (וגם זה הרבה).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לך חך ובטן לא רגישים כנראה. תופתע איזו איכות ניתן למצוא בשקלים בודדים לקילו מעל "אריאל". (שאני אגב לא אוהב בגלל הטעם התעשייתי והכאבי בטן לאחר מכן, ולכן רוכש מאפים ב"רוזמרי" שציינתי).

משכנתא זה קל

פורסם

המוצרים העיקריים שנקנים ב"אריאל" הם לחמניות ועוגיות יבשות, בעיקר "מיני מרוקאיות" הנאכלות רק לאחר שנטבלו בקפה או תה. פה ושם רוגאלעך או קרואסונים אבל אישית איני נוגע בהם. כמובן שמדובר במשהו תעשייתי לחלוטין.

מאפייה בקרית חיים היא מבחינתי סטייה גדולה מדי מהדרך, אבל "אייל" נמצאת במיקום השווה בדיקה.

• תוכן חדש...